Здравей Гост

ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!

• 202 Отговора
  • 29225 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!
« Отговор #160 -: Октомври 11, 2011, 07:43:29 pm »
Духовните науки казват, че трупаме тежка карма, когато се бунтуваме срещу институции, прослойки, големи групи от хора и т.н.
Не съм срещала добро обяснение защо е така, ако изобщо е така........

Интересно, кои духовни науки и къде са го казвали това, аз никъде не съм го срещала  :unsure:

я, и ти да пропуснеш нещо:) - ще потърся подир малко:) - но ясно си го спомням, защото му се зачудих, пък и после съм размишлявала:)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #161 -: Октомври 11, 2011, 07:47:55 pm »
Девойки, моя ник аз съм си го взела от Кали - богинята на разрушението. Която освен това е майка на всички богове.
На Изток казват, че вселената е запълнена навсякъде и не можеш да съградиш нещо ново, без преди това да му освободиш място.
 :rolleyes:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #162 -: Октомври 11, 2011, 07:49:04 pm »
Само за да стане ясно какво точно е това митично чудовище Ран-Ът \Ричард Ран и Роналд Ът\

http://www.omda.bg/bulg/Ran/ran_new/index.html

Честно да ви кажа, договорът за присъединяване към ЕС е доста по-страховит. Добре е световните конспирации да почиват върху непроверими факти и митове. Тогава са малко по-достоверни...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

abroad

• 2187
« Отговор #163 -: Октомври 11, 2011, 07:50:42 pm »
На Изток казват, че вселената е запълнена навсякъде и не можеш да съградиш нещо ново, без преди това да му освободиш място.

такова място е твоя дупка, която идълбаваш, за да я запълниш после с нещото си

*

abroad

• 2187
« Отговор #164 -: Октомври 11, 2011, 07:51:12 pm »
Абе не виждате ли, че чаветата на разните му там крадливи овчаровци и др. са извън Бг и тази сволоч ползва страната ни като касичка, за да издържат фамилиите си в чужбина.

в лелеяната чужбина нещата съвсем не стоят по-добре, но някой преди много години е измислил, че за да се 'храни' т.нар. елит е важно дугите да се захранват подобаващо, за да генерират доходност за първите, колкото по-доволни, толкова по-добре

*

Uran

• 6041
« Отговор #165 -: Октомври 11, 2011, 07:58:17 pm »
Тук липсва ядро и липсата му е плод на съзнателни, последователни деструктивни действия от страна на държавна власт, администрация и т.н. по веригата.
Имам няколко познати със сериозни бизнеси свързани с производство, които вече развяват белия флаг и искат да продат каквото могат, а после ще му мислят. На по 40-45г са и са адски уморени от борби със скудоумната държава.
И аз съм уморена. Не съм обезверена, а уморена.

*

kaily

• 5145
« Отговор #166 -: Октомври 11, 2011, 08:03:38 pm »
Уран е много права - тук съзнателно е унищожавана най-добрата част от обществото.

*

AH

• 2201
« Отговор #167 -: Октомври 11, 2011, 08:06:00 pm »
Девойки, моя ник аз съм си го взела от Кали - богинята на разрушението. Която освен това е майка на всички богове.

това е така, но нали преди това някой се е вложил в това, което после друг разрушава за да съгради ново:)

и не открих от кого точно съм си го преписала това твърдение в тефтера:)- възможно да е Подводни. Намерих едно друго, което също съм си приписала - има ли трайна ситуация, то тя е устойчива, значи и удовлетворителна поне на подсъзнателно ниво - а ние трайно сме в тая ситуация, за която сега си говорим:)

*

Divna

• 2478
« Отговор #168 -: Октомври 11, 2011, 08:08:23 pm »
Унищожавани са и се унищожават дейности, чрез които се изкарва по честен начин насъщния. В България, имам чувството, че приоритетът на управляващите е как да отстранят хората, които нямат задкулисни дейности, игри, намерения... Колкото по-нечестно си изкарваш парите, толкова си по-уважаван от управляващите.  :-[ Объркана система.

*

AH

• 2201
« Отговор #169 -: Октомври 11, 2011, 08:14:13 pm »
Тук липсва ядро и липсата му е плод на съзнателни, последователни деструктивни действия от страна на държавна власт, администрация и т.н. по веригата.
Имам няколко познати със сериозни бизнеси свързани с производство, които вече развяват белия флаг и искат да продат каквото могат, а после ще му мислят. На по 40-45г са и са адски уморени от борби със скудоумната държава.
И аз съм уморена. Не съм обезверена, а уморена.

знаеме, че сега по цял свят се случват тия неща- вярно, богатите държави са по-социални и там поне нормалните хора не гладуват, но фактът си е факт- свръхпроизводство и криза- ние сме от тия, които са най-зле......- но не знам дали трябва да се оправдаваме с власт и администрация- някакси и ние сме част от тях в най-общ смисъл......

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #170 -: Октомври 11, 2011, 08:15:32 pm »
След като държавата беше разграбена от няколко стотин олигарси,
никакви бунтове няма да постигнат съществена промяна в ситуацията
( през последните 20 год. имаше периодични такива - без особен успех )

Нищо не може да им се отнеме без револуция - но хората са уморени,
бедни и болни - така, че за сега няма револуционна ситуация ( за съжаление )  :(
Само с реформи трудно може да се промени нещо - защото няма работещ капитал
( концентрирания в ръцете на олигарсите капитал е главно спекулативен )
Това е само лично мнение
Естествени минерали и амулети

*

kaily

• 5145
« Отговор #171 -: Октомври 11, 2011, 08:20:51 pm »
Няма трайни ситуации, АН, всичко е относително, трайността на еднодневката ти дори няма да забележиш, защото за теб това е мимолетно.
Изчела съм купища окултна литература, като се почне от Блаватска, Рудолф Щайнер, Петър Дънов чат пат, Кастанеда, Херметизъм, Ошо, Подводни, системата ДЕИР, Вадим Зеланд, Ричард Бах, Куелю, Кришнамурти, Гюрджиев и още хиляди знайни и незнайни герои - това сефте срещам твърдение.
Че бунтът създава лоша карма.

Има нещо друго - реалността отговаря на твоите вибрации, когато си повишиш вибрациите, се преместваш в друга реалност. И вместо да се опитваш да поправяш тази дадена ти реалност, по-добре си повиши вибрациите, изчисти се и автоматично ти се предлага нова реалност.

Само че има и нещо трето - да се бунтуваш и да се бориш също е част от обучението на тая реалност, така че щом ножът е опрял до бунтове, по-добре се бунтувай, защото както има какво да научиш от смирението, така има какво да научиш и от бунтуването.

*

AH

• 2201
« Отговор #172 -: Октомври 11, 2011, 08:38:03 pm »
След като държавата беше разграбена от няколко стотин олигарси,
никакви бунтове няма да постигнат съществена промяна в ситуацията
( през последните 20 год. имаше периодични такива - без особен успех )

Нищо не може да им се отнеме без револуция - но хората са уморени,
бедни и болни - така, че за сега няма револуционна ситуация ( за съжаление )  :(
Само с реформи трудно може да се промени нещо - защото няма работещ капитал
( концентрирания в ръцете на олигарсите капитал е главно спекулативен )
Това е само лично мнение

вярно, няма революционна ситуация - за да се бориш с власт и пари, ти трябват власт и пари........А имаш ли ги.......- и ето как стигаме до лошата карма:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #173 -: Октомври 11, 2011, 08:48:55 pm »
Аха, така може.
Като стигнеш нагоре по стълбата и се главозамаяш, и тогава воистина лоша карма те чака.
Само че да избягваш теста, щото знаеш, че няма да го минеш, не води до добра карма.  :P

« Отговор #174 -: Октомври 12, 2011, 08:53:48 am »
Няма трайни ситуации, АН, всичко е относително, трайността на еднодневката ти дори няма да забележиш, защото за теб това е мимолетно.
Изчела съм купища окултна литература, като се почне от Блаватска, Рудолф Щайнер, Петър Дънов чат пат, Кастанеда, Херметизъм, Ошо, Подводни, системата ДЕИР, Вадим Зеланд, Ричард Бах, Куелю, Кришнамурти, Гюрджиев и още хиляди знайни и незнайни герои - това сефте срещам твърдение.
Че бунтът създава лоша карма.

Бунтът създава лоша карма..... това го е написал някой който иска да държи в подченение- робите,гладът е главният катализатор на човека, който ражда недоволство и включва един от основните инстинкти- за отцеляване. Та има избор робът- гладен смирено да дочака смъртта си,без да създава лоша карма или на бунт да се бори до последни сили за справедлива кауза,срещу подтисничеството на малцинството/ богати и сити/ над мнозинството/бедни и гладни/,историята на човечеството помни само вторите, първите са никому неизвестни....та доста лоша карма сме натрупали в бунт-борбата си за свобода,значи чисто астрологически всичко по Уран ни носи лоша карма- леле :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #175 -: Октомври 12, 2011, 09:01:26 am »
заглавието на темата е  кофти ...
създадените вече мисли се материализират и тръгват по предназначение, но ако там за където са предназначени има силно защитно поле,те се връщат при създателя си, защото няма къде другаде да се реализират, а все някъде трябва да отидат. затова не е хубаво да се кълне  ;)

заглавието е по добре да е: да вразуми господ политиците дано  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

kaily

• 5145
« Отговор #176 -: Октомври 12, 2011, 09:24:48 am »
Що па Господ да ги вразуми?
Има си сопи за тая работа.  ;D

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #177 -: Октомври 12, 2011, 09:34:18 am »
Що па Господ да ги вразуми?
Има си сопи за тая работа;D
ее..кайли..и ти най-после слезе на земята  ;D
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

AH

• 2201
« Отговор #178 -: Октомври 12, 2011, 10:03:01 am »
Аха, така може.
Като стигнеш нагоре по стълбата и се главозамаяш, и тогава воистина лоша карма те чака.
Само че да избягваш теста, щото знаеш, че няма да го минеш, не води до добра карма.  :P
Няма да избягваш теста – ще осъзнаваш нещата.
Ако имаш желание и възможност да натрупаш власт и пари, ще го направиш с ясното съзнание, че това може да ти донесе лоша карма, която ще изкупиш, като създадеш социална държава.
Ако нямаш желанието или възможността, тогава негативизмът, който те уморява и обезсърчава,  наистина ти носи лоша карма.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #179 -: Октомври 12, 2011, 10:33:42 am »
заглавието на темата е  кофти ...
създадените вече мисли се материализират и тръгват по предназначение, но ако там за където са предназначени има силно защитно поле,те се връщат при създателя си, защото няма къде другаде да се реализират, а все някъде трябва да отидат. затова не е хубаво да се кълне  ;)

заглавието е по добре да е: да вразуми господ политиците дано  ;)

Темата съм я писала преди година и нещо и е провокирана от линка даден в първия пост. Съвсем нормално си е реакцията ми спрямо случая. Туй то...  :tongue2:

В последствие на натрупани знания и знаене по доста въпроси мога да кажа пак същото като заглавието на темата /заглавието следва да се тълкува метафорично, какъвто е бил и смисъла на казаното!/!!! Абсолюта няма да вразуми политиците, защото и те са негово творение и чрез тях и той се обогатява! Ние живеем в дуален свят и като обитатели подчинени на дуализма няма как да бъде иначе. Ние можем да се променим и да се изнесем оттук, но 3Д реалността ще си остане същата на която и планета да бъде. Това са фактите.

Личният ми бунт е срещу факта, че някой иска да ми дава наклон на... мисълта в тази реалност, а това не мога да го допусна след като съм получила личното си просветление. В последствие темата се е обърнала на лична вендета срещу политиката, но това не е мой проблем  ;) ...

Понеже вчера получих инфо спрямо планът Ран-Ът, поради който е създадена темата, затова писах в нея, а не на друго място...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/