На мен ми се струва, че тук са намесени нечии болни амбиции за световно надмощие, а от векове се знае че Америка и Русия си мерят силите. Преди да падне режима на Живков не знам какво е било, но от това което са ми разказвали... не бих живяла така. Някой да ми казва какво да работя, къде да живея и т.н. - няма да стане. След като влязохме в ЕС, бях на 18 години, но се почувствах супер прецакана. Американците като племе ги ненавиждам, защото за мен те са глупав народ, лесен за манипулиране и управляващите си правят с тях каквото искат, като им осигуряват един сравнително добър стандарт на живот. Е хвана ме яд и се вбесих, защото виждах как всичко става по американски стандарт а не искам да се превръщам в глупаво тяхно подобие. И си мисля, че когато си отидоха комунистите (руснаците) си взеха всичко което бяха инвестирали в нашата страна. Сега други се опитват да правят неща с нас, не знам заради географското ни положение, заради друго ли, заради какво ли сме толкова апетитна хапка за всички тия пустиняци.
Не си мразя страната, мразя си държавата - всички онези гнуси плужеци, които се правят на големи умове и в момента пропагандират прокризнисните си мерки. Омръзна ми всеки божи ден да ми се набиват в очите изтерзаните от геноцида хора, които са се зомбирали заради безизходицата в която съществуват, как се съсипват млади човешки животи

и как всичко с което се захване човек е просто един фарс.
Не знам докъде ще я докараме, но си обичам страната и искам да съм тук, да живея и да се развивам и да съм щастлива, а тъпите, подли амбиции на някои хора, за власт и пари съсипват не само нас, ето затова чакам момента в който човечеството ще бъде наказано заради глупостта си и изведнъж всички ще станем равни, и ще се различаваме само по това, което носим в главите и сърцата си :blink: