Здравей Гост

ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!

• 202 Отговора
  • 29066 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:ДА ПУКНАТ ПОЛИТИЦИТЕ ДАНО!
« Отговор #40 -: Април 13, 2010, 03:34:20 pm »

Договорът за организацията влиза в сила на 23 юли, 1952  г. и е за срок от 50 г.

Знаем, че всяко нещо има край и всеки договор като изтече, се преподписва нов с нови изисквания. Времето тече и хората и ситуациите се променят. На 13 декември 2007 е подписан т.нар. Лисабонски договор, който влиза в сила едва на 1 декември 2009 г. Официалното наименование на договора е „Договор от Лисабон за изменение на Договора за Европейския съюз и на Договора за създаване на Европейската общност“.

« Отговор #41 -: Април 13, 2010, 03:35:41 pm »
На мен ми се струва, че тук са намесени нечии болни амбиции за световно надмощие, а от векове се знае че Америка и Русия си мерят силите. Преди да падне режима на Живков не знам какво е било, но от това което са ми разказвали... не бих живяла така. Някой да ми казва какво да работя, къде да живея и т.н. - няма да стане. След като влязохме в ЕС, бях на 18 години, но се почувствах супер прецакана. Американците като племе ги ненавиждам, защото за мен те са глупав народ, лесен за манипулиране и управляващите си правят с тях каквото искат, като им осигуряват един сравнително добър стандарт на живот. Е хвана ме яд и се вбесих, защото виждах как всичко става по американски стандарт а не искам да се превръщам в глупаво тяхно подобие. И си мисля, че когато си отидоха комунистите (руснаците) си взеха всичко което бяха инвестирали в нашата страна. Сега други се опитват да правят неща с нас, не знам заради географското ни положение, заради друго ли, заради какво ли сме толкова апетитна хапка за всички тия пустиняци.

Не си мразя страната, мразя си държавата - всички онези гнуси плужеци, които се правят на големи умове и в момента пропагандират прокризнисните си мерки. Омръзна ми всеки божи ден да ми се набиват в очите изтерзаните от геноцида хора, които са се зомбирали заради безизходицата в която съществуват, как се съсипват млади човешки животи  :'( :'( :'( и как всичко с което се захване човек е просто един фарс.

Не знам докъде ще я докараме, но си обичам страната и искам да съм тук, да живея и да се развивам и да съм щастлива, а тъпите, подли амбиции на някои хора, за власт и пари съсипват не само нас, ето затова чакам момента в който човечеството ще бъде наказано заради глупостта си и изведнъж всички ще станем равни, и ще се различаваме само по това, което носим в главите и сърцата си  :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #42 -: Април 13, 2010, 03:42:11 pm »
На 13 декември 2007 е подписан т.нар. Лисабонски договор, който влиза в сила едва на 1 декември 2009 г. Официалното наименование на договора е „Договор от Лисабон за изменение на Договора за Европейския съюз и на Договора за създаване на Европейската общност“.

И последно коя дата трябва да се смята за "натална" тогава?  :-\
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #43 -: Април 13, 2010, 03:45:51 pm »
Би трябвало последната от 2007 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #44 -: Април 13, 2010, 03:49:07 pm »
На 13 декември 2007 е подписан т.нар. Лисабонски договор, който влиза в сила едва на 1 декември 2009 г. Официалното наименование на договора е „Договор от Лисабон за изменение на Договора за Европейския съюз и на Договора за създаване на Европейската общност“.

Ей го вна  ;D : http://www.astrologychart.eu/mundane/europeanunion/country-european-union.html

« Отговор #45 -: Април 13, 2010, 03:51:07 pm »
пустиняци??.. Враца, или Монтана??  ;D ;D

София, но понякога използвам по цветни думички :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #46 -: Април 13, 2010, 03:58:27 pm »

Не си мразя страната, мразя си държавата - всички онези гнуси плужеци, които се правят на големи умове и в момента пропагандират прокризнисните си мерки.

Не знам докъде ще я докараме, но си обичам страната и искам да съм тук, да живея и да се развивам и да съм щастлива, а тъпите, подли амбиции на някои хора, за власт и пари съсипват не само нас, ето затова чакам момента в който човечеството ще бъде наказано заради глупостта си и изведнъж всички ще станем равни, и ще се различаваме само по това, което носим в главите и сърцата си  :blink:

Ще се радвам всеки да си надигне задника и голямата уста и да прави нещо за тази държава. Много е лесно само да негодуваме и да обвиняваме другите за положението си. И запомнете едно-малка държава никога не може да бъде независима от по-големите и по-могъщи държави. Това е всемирен закон. Който си въобразява, че България може да е се развива самостоятелно и независимо от останалите държави е меко казано малоумник. Я си спомнете за малко учебника по история. Тази думичка "независимост" за нас е непозната. Виж "борба за независимост" е нещо друго и е типично за нас. Имам усещането, че някой иска да се бори с вятърни мелници. За да бъдеш умен политик, при това усепешен за държавата и народа, се искат много качества. Но дори и в едното семейство си в партньорство със съпруга, камо ли държава без партньорства. А партньорствата пораждат нови интереси и по-силния винаги мачка по-слабия. Не знам какво изобщо си говорим, но щом ви влече, избълвайте си болката. Важното е дали има кой да я чуе.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #47 -: Април 13, 2010, 04:05:59 pm »
Дано ББ да има шанса да направи една пълна промяна на милата ни родина.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Април 13, 2010, 04:06:08 pm »

Ей го вна  ;D : http://www.astrologychart.eu/mundane/europeanunion/country-european-union.html

Луна в 9-ти дом в квадрат с Юпитер и Нептун предполага разширяване на границите. Няма да се учудя изобщо, ако приемат Турция в Европейския съюз.

*

Nebesna

« Отговор #49 -: Април 13, 2010, 04:09:06 pm »
[И запомнете едно-малка държава никога не може да бъде независима от по-големите и по-могъщи държави. Това е всемирен закон. Който си въобразява, че България може да е се развива самостоятелно и независимо от останалите държави е меко казано малоумник.

Стига демагогия. Няма такъв Закон. Швейцария е малка, независима държава, спазваща неутралитет. Не ми се слушат изтъркани фрази от рода: "Ама те на всичките световни босове и милионери парите са в швейцарски банки, та затова не я закачат." (цитирам мои познати). Не, това е кармата на една малка държава, такава каквато страната си е сътворила, защото е имала умен народ.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #50 -: Април 13, 2010, 04:30:00 pm »
[И запомнете едно-малка държава никога не може да бъде независима от по-големите и по-могъщи държави. Това е всемирен закон. Който си въобразява, че България може да е се развива самостоятелно и независимо от останалите държави е меко казано малоумник.

Стига демагогия. Няма такъв Закон. Швейцария е малка, независима държава, спазваща неутралитет. Не ми се слушат изтъркани фрази от рода: "Ама те на всичките световни босове и милионери парите са в швейцарски банки, та затова не я закачат." (цитирам мои познати). Не, това е кармата на една малка държава, такава каквато страната си е сътворила, защото е имала умен народ.

Няма лошо. Нека я направят Швейцария, ама няма да стане, колкото и демагогско да ти звучи. Но когато наричаш някого демагог, по-добре се обоснови астрологично, та да те разберем всички. Ето ти картата на Швейцария. Направи си сама изводите за държавата:

И Слънцето им е в 10 дом, Меркурий е на трон пак там и управлява асц. и МЦ, Венера им е на трон в Телец /управлява 2-я дом - парите/, Луната и Юпитер са им в Лъв......имат и много хубави аспекти и някои напрегнати, но без такива не може. А в картата на БГ кво има? Сатурн в заточение в Рак в 7 дом - другите и явните врагове, в опозиция на Луна и Нептун в заточение в 1 дом - страната и народа, Уран в Телец в падение на ИЦ. Имаме карма отвсякъде и изобщо не можем да си мерим ..... със Швейцария. Иначе, бих се радвала да сме като нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Април 13, 2010, 04:34:19 pm »
Сещам се, че навремето имаше политически амбиции да правят България, цитирам "Швейцария на Балканите".  ;D Нема лошо, но я превърнаха в европейско гето. Интеграция на гетото в ЕС, как звучи само.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Април 13, 2010, 04:35:52 pm »
Сещам се, че навремето имаше политически амбиции да правят България, цитирам "Швейцария на Балканите".  ;D Нема лошо, но я превърнаха в европейско гето. Интеграция на гетото в ЕС, как звучи само.  :57:

То е смешно, но като се замислиш е направо тъжно.  :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #53 -: Април 13, 2010, 05:02:28 pm »

Швейцария е Швейцария :blink: защото другите искат да бъде такава. ;)

*

Nebesna

« Отговор #54 -: Април 13, 2010, 05:08:37 pm »
Хахаха!
Тъкмо щях да напиша, че аз правя точно това, което другите искат от мен. Сигурно и с държавата Швейцария е така.
« Последна редакция: Април 13, 2010, 05:13:02 pm от Небесна »

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Април 13, 2010, 05:14:05 pm »
Няма лошо. Нека я направят Швейцария, ама няма да стане, колкото и демагогско да ти звучи.

Някои все чакат другите да ги направят/оправят, а не могат да оправят собствения си живот, живеят на гърба на обществото и псуват политиците.

*

Uran

• 6041
« Отговор #56 -: Април 13, 2010, 05:20:05 pm »
Хахаха!

Ха-ха, ама как точно се избира неутралитет във военно време?
Нали не мислиш, че е достатъчно само ТИ да го искаш, а и евентуалният враг, и как точно ще склониш по-силен враг да бъдеш неутрален.
п.п.Въпросът ми е риторичен.
Една малка банкерска страна винаги може да бъде прегазена, ако и да спят с пушкала под възглавниците поданиците и. Справка-Кувейт. :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Април 13, 2010, 05:27:41 pm »
Няма лошо. Нека я направят Швейцария, ама няма да стане, колкото и демагогско да ти звучи.

Някои все чакат другите да ги направят/оправят, а не могат да оправят собствения си живот, живеят на гърба на обществото и псуват политиците.

Цитат
Скарлет: "Ще се радвам всеки да си надигне задника и голямата уста и да прави нещо за тази държава. Много е лесно само да негодуваме и да обвиняваме другите за положението си.

Това имах и аз предвид. Никой нищо не прави, пък плюе. Крадлив, мързелив и еблив народ.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #58 -: Април 13, 2010, 07:48:54 pm »
Цитат
Това имах и аз предвид. Никой нищо не прави, пък плюе.
Ми така де-толкова енергия се хаби за нищо-да се плюе  :-XНе че няма какво да се наплюе ;)но може  да се вложи по-градивно енергията

*

elfidka

• 3129
« Отговор #59 -: Април 13, 2010, 08:13:53 pm »
Момичета, обсъждали ли сме във форума картата на г-н премиера, че нещо нямам спомени за това.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева