Здравей Гост

Духовен упадък на католическата църква

• 52 Отговора
  • 7251 Прегледи
*

Nebesna

Тежки дни за католическата църква. След като се разбра, че свещениците са педофили и гейове, сега се разбра, че имат и незаконни деца или са карали жените, с които са имали тайни връзки да правят аборти. А Ватикана е забранил да се правят аборти, заради което много жени рискуват здравето си и те и лекарите нарушават закона, което е подсъдно.

Нов скандал грози Ватикана – незаконни бебета и аборти

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2918851

Между другото, преди няколкостотин години един свещеник получил видение за бъдещето, в което Бог му разкрил всички папи, които ще съществуват. Щяло да има още 111 папи. Бог дал указания и как да ги разпознае. Сегашният папа е 111-тият и отговаря на описанието. После може да ви покажа и видеото, ако искате. Следващият папа ще е последният.

Вярвам го. Последните събития водят натам. Хело, как мислиш този световен скандал сред духовенството на кой мунданен аспект се дължи?

Прехвърлям тук поста на Хело, защото това засяга целия свят и е добре да се проследи в динамика и да му се потърсят астрологичните съответствия. Може пък да се опитаме и да попредскажем нещо.

Re:Духовен упадък на католическата църква
« Отговор #1 -: Април 18, 2010, 07:28:27 pm »
Свещениците са хора като всички останали. Това, което се разбира от статията, че майките на децата им претендират за издръжка.
Това новина ли е? За мен не е. :-[

Освен това, католическата църква, ако настина го закъса, в края на крайщата ще трябва да даде повече права на жените. Те биха могли да влеят свежа кръв в управлението на църквата и да доведат нови последователи.

Истинското равенство между мъжа и жената ще настъпи, когато църквата го признае!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #2 -: Април 18, 2010, 07:33:15 pm »
Разбира се, че ще претендират за издръжка майките на дечицата. Онзи е зарязал детето си, а има претенции за свят човек. Нима Господ го е освободил от отговорност.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3 -: Април 18, 2010, 07:46:41 pm »
католицизма е единственната религия , при която за опрощение на греховете се плаща с пари..... ;D ;D ;D ;D
така,че нищо ново ;D ;D.
свещениците си плащат.
а ватикана е най-богатата държава на света..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #4 -: Април 18, 2010, 07:53:25 pm »
Свещениците са хора като всички останали. Това, което се разбира от статията, че майките на децата им претендират за издръжка.
Това новина ли е? За мен не е. :-[

Освен това, католическата църква, ако настина го закъса, в края на крайщата ще трябва да даде повече права на жените. Те биха могли да влеят свежа кръв в управлението на църквата и да доведат нови последователи.

Истинското равенство между мъжа и жената ще настъпи, когато църквата го признае!

За теб не е ли престъпление, че свещениците имат незаконни деца от омъжени жени, които са прелъстили, а после ги карат да дадат децата за осиновяване или да направят аборт? Не е ли страшно това, че дърти свещеници са правили секс с много деца, повечето момченца, които са живеели в църквата?

И Папата прикривал случаи на педофилия

http://news.ibox.bg/news/id_1312311886

http://www.ivanstamenov.com/?p=971

*

Helo

« Отговор #5 -: Април 18, 2010, 07:55:01 pm »
 ;D ;D ;D
Главният католически екзорсист: Дяволът е във Ватикана

Това обяви главният екзорсист на католическата църква отец Габриеле Аморт, пише в. "Дейли телеграф". Отецът заяви още, че пагубното влияние на Сатаната е очевидно и сред ръководството на църквата, където "мнозина кардинали не вярват в Христос, а разни епископи са свързани с демони".

http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/03/11/871562_glavniiat_katolicheski_ekzorsist_diavolut_e_vuv/

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Април 18, 2010, 07:56:50 pm »
Картата на независимостта на Ватикана. Мисля, че духовният конфликт е заложен още в натала - Юпитер в квадрат с Нептун.

Цитат
Nick Campion quotes the New York Times for the time that the Vatican became an independent city state. On p. 431 of The Book of World Horoscopes, Cinnabar Books, 1988, Campion notes that "Independence was gained by the Vatican at 11.00 AM on 7 June 1929 when Mussolini, the Italian Prime Minister, and Cardinal Gasparri exchanged the instruments of ratification in Rome."

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Април 18, 2010, 07:57:48 pm »
Хело , в католицизма , всеки грях НЕ Е грях ,ако си плащаш.....това е демагогията. в тази вяра няма грехове.... ;D
решили са си проблемите ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Април 18, 2010, 07:59:56 pm »
Като гледам картата - конфликтът/скандалът става при Сатурнова квадратура откъм Дева, а транзитен Уран прави тао-квадрат откъм Риби. Време е църквата да се сблъска с резултата от собствените си КОНСЕРВАТИВНИ ДОГМИ.

Сатурн управлява 5-ти дом - децата.

*

Helo

« Отговор #9 -: Април 18, 2010, 08:01:22 pm »
Картата на независимостта на Ватикана. Мисля, че духовният конфликт е заложен още в натала - Юпитер в квадрат с Нептун.

Ти потърси дали има заложени престъпления срещу човечеството! Не е нужно да се връщаме към времето на инквизицията. Сегашните престъпления трябва да бъдат разкрити!

Ватиканът трябва да бъде разпуснат!

А тайните им архиви разсекретени. Да се разбере дали наистина е имало човек като Исус. Вероятно е имало такъв проповедник. Но трябва хората да знаят, че целият му живот е измислен. Само някои от думите му са истина.

*

Nebesna

« Отговор #10 -: Април 18, 2010, 08:03:43 pm »

Ти потърси дали има заложени престъпления срещу човечеството! Не е нужно да се връщаме към времето на инквизицията. Сегашните престъпления трябва да бъдат разкрити!

Ватиканът трябва да бъде разпуснат!

А тайните им архиви разсекретени.

Хело, създадох астрологична тема. Имаш ли какво друго да кажеш или....ако искаш да спамиш остани си в Говорилнята. Тук търсим астрологични отговори....Ами виж дали ще бъде разпуснат, хайде!

« Отговор #11 -: Април 18, 2010, 08:05:25 pm »
Свещениците са хора като всички останали......
За теб не е ли престъпление, че свещениците имат незаконни деца от омъжени жени, които са прелъстили, а после ги карат да дадат децата за осиновяване или да направят аборт? Не е ли страшно това, че дърти свещеници са правили секс с много деца, повечето момченца, които са живеели в църквата?

1) Престъпление е, когато се докаже в съда.
2) Никъде в поста си не съм казала, че не е престъпление. Казала съм, че това за мен не е новина и го казах във връзка с това, че Небесна те попита за мунданните астрологични предпставки.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Април 18, 2010, 08:08:11 pm »

Цитат
Nick Campion quotes the New York Times for the time that the Vatican became an independent city state. On p. 431 of The Book of World Horoscopes, Cinnabar Books, 1988, Campion notes that "Independence was gained by the Vatican at 11.00 AM on 7 June 1929 when Mussolini, the Italian Prime Minister, and Cardinal Gasparri exchanged the instruments of ratification in Rome."

духовността се свързва с юпитер и стрелеца.
в картата , стрелец е интерсептиран в 4-ти.
дсц е в риби , упр. нептун е в 12-ти , а втория ъпр. юпи е на МЦ.....
УПР. на 7-ми в 12-ти :blink:, по-показателно за използване на обществото с тайни цели здраве му кажи...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Април 18, 2010, 08:46:33 pm »
В картата на обявяването независимостта на Ватикана има много интересен мунданен цикъл - новолуние в съвпад с изгорен ретрограден Меркурий в Близнаци в опозиция с ретрограден Сатурн в Стрелец.
Опозицията със Сатурн е широка, но тук орбисата не е от чак толкова голямо значение. Важен е самият мунданен аспект, това не е натална карта, а събитийна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Април 18, 2010, 08:52:34 pm »
Това е картата с транзитите на Ватикана.

1. Сатурн  управлява децата в картата на Ватикана, но също така и висшия елит. Сатурн транзитира през 1 дом Дева (имиджа) и квадратира наталния Сатурн в Стрелец.
2. Транзитен Уран в Риби (на куспидата на 8-ми дом) също дава сексуални скандали, особено в квадрат с натален Сатурн, което показва и нарушаване на норми. Сатурн като У5 показва още, че скандалът е заради деца.
3. Северинят лунен възел транзира през 5-ти дом в опозиция с натален Плутон, което е още едно доказателство, че е необходимо да отпаднат някои остарели догми, свързани с отношението към творчеството и децата.

4. Транзитен Юпитер в 7-ми натален квадратира стелиума в Близнаци, където са Слънцето, Луната и Меркурий (бащата, майката и детето), което е показател че трябва да се преосмислят остарелите догми по отношение на безбрачието. (Юпитер символизира обществения морал).

5. Духовният конфликт в тази карта се манифестира от Нептуновата опозиция.

6. Предстои Уранов възврат в 8-ми дом - църквата ще преосмисли отношението си към абортите при транзита на Уран в Овен и предстоящата опозиция на натален Уран със Сатурн във Везни.

7. Най-тежък ще бъде квадратът на транзитен Плутон през 5-ти дом. При ингреса на Плутон в 5-ти ще излязат и други неприятни тайни. Църквата ще бъде наистина разтърсена при опозицията на тр. Сатурн с натален Уран в 8-ми, съчетано с Плутонова опозиция по оста 5/11. (Голям кардинален кръст).

« Последна редакция: Април 18, 2010, 09:13:05 pm от Небесна »

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #15 -: Април 18, 2010, 08:57:48 pm »
В чист мунданен план съвпадът Юпитер/Уран ще даде бунт в религиите,в ортодоксалните течения.Особено актуално това ще е в знака Риби-нощната обител на Юпитер,където си стои религията като вяра,а не като нравоучение (Стрелец).Така че е вероятно вече съвпада Юпитер/Уран в мунданен план да се усеща.

Всъщност ролята на Юпитер е да разкрива истината,а на Уран да освобождава-за това ще са налице много освобождаващи истини за всичко,което е по Рибите-световните заблуди и илюзии-за религията,за "чудеса" и т.н. ,наред с всичко свързано с океана и неговите тайни,с тайните световни организации.Рано или късно голата истина лъсва,къде по гащи,къде по без гащи и на челна стойка  ;D  (Юпитер/Уран какво да ги правиш  :P)

*

Nebesna

« Отговор #16 -: Април 18, 2010, 09:15:56 pm »
Особено актуално това ще е в знака Риби-нощната обител на Юпитер,където си стои религията като вяра,а не като нравоучение (Стрелец).

А, ей това ми се искаше на уточним, че религията като вяра е по Нептун (Риби), а религията като нравоучение е по Стрелеца/Юпитер. Благодаря, че го формулира вместо мен...аз нещо не можах да намеря думите.

В картата на ватикана има заложен конфликт между религията като Вяра и религията като нравоучение (Нептун в квадрат с Юпитер). Това създава предпоставки духовните лица да не живеят в унисон с църковните догми. Това излиза на бял свят едва сега, когато транзитен  Нептун прави тао-квадрат с квадратурата Нептун/Юпитер на 29 градуса (най-точния аспект в транзитната карта).
« Последна редакция: Април 18, 2010, 09:21:01 pm от Небесна »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #17 -: Април 19, 2010, 09:28:04 am »
Свещениците са хора като всички останали......

1) Престъпление е, когато се докаже в съда.
2) Никъде в поста си не съм казала, че не е престъпление. Казала съм, че това за мен не е новина и го казах във връзка с това, че Небесна те попита за мунданните астрологични предпставки.

Небесна, извинявай мила, че ще ти оспамя и аз темата, но искам и аз да хвърля бомбата. Библията казва, че любовта не е грях. След като едно дете е родено от любов, как ти, госпожа никоя/ Хело /, която не обича дори деца и не иска да има изобщо такива, реши и заклейми раждането на тези деца? Нима този свещеник я е изнасилил? Децата се правят от двама души.  ;D  Извънбрачни деца е имало, откакто свят светува. Извънбрачни деца се водят и на живеещите на свободни начала партньори с деца. А напоследък масово живеят хората така. Дали е грях или не, това го решава Бог, не ти или аз. Забелязвам напоследък тенденцията някои хора да се вживяват в ролята си на Бог и да съдят. Не е хубаво да се изземват функциите на Бога, че ще се развилнее.  ;)
« Последна редакция: Април 19, 2010, 09:36:31 am от Скарлет »

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #18 -: Април 19, 2010, 09:47:38 am »
Ето, това е престъпление - отнемането на човешки живот: " Всеки от нас е чувал, че най-страшните престъпления в историята са извършени от хора, които претендират, че са християни. От името на Христос са извършени най-жестоките папски инквизиции над невинни хора и кръстоносни походи с цел заграбване имота на чужди народи. Дали зад тези дела стои Христос, или зад тях стои Сатаната, скрит зад маската на християнин римо-католик, всеки сам може да си отговори."

http://duh-i-istina.net/inkviziciq_20.php#3

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #19 -: Април 19, 2010, 09:53:28 am »

В картата на ватикана има заложен конфликт между религията като Вяра и религията като нравоучение (Нептун в квадрат с Юпитер). Това създава предпоставки духовните лица да не живеят в унисон с църковните догми. Това излиза на бял свят едва сега, когато транзитен  Нептун прави тао-квадрат с квадратурата Нептун/Юпитер на 29 градуса (най-точния аспект в транзитната карта).

Мдааа, и опозицията Сатурн/Уран крадратира нат. Сатурн,транз. Нептун квадратира и самия МЦ, а и не на последно място има Марсов възврат.  :72: И този 29-ти градус в Телец.....хич не го долюбвам.