скритото значение на думата ЕМОЦИЯ = E+motion
където Е както във физиката е Енергия,а motion е Движение т.е. Емоция=Движение на Енергия
Астрологически Емоцията е по Луната,а движението на енергията е по Марс т.е. имам Движение на Душевна Енергия
Задвижването на емоционалната ни енергия разбира се е един от ключовите моменти в процесите на трансформацията , интересното е че и Марс и Плутон се отнасят към знака Скорпион,който също се свързва с това.
Това съм го писал в Мистиката,в темата за ДНК преди време.
Ааааа, Синухе виж това ми хареса - Хело, прочети го добре, за да зацепиш защо си правя този труд да проучвам....Е-енергия М- движение - Та с моите лаишки проучвания първи по показател е Плутон, след него следва Марс - що ли -щото Плутон с много малка маса и много бързо движение - изхвърля огромно количество енергия в пространството. Съответно тази енергия е по-концентрирана и достига до нас въпреки разстоянията и ни влияе. Аз трудно мога да приема нещо отвлечено, ако няма реална връзка с реалния свят, в който живея. Как да приема астрологията като отделна част от астрономията. Как да приема, че Плутон ще смущава и ще трансформира душата, тялото ми, ако не знам откъде произтича всичко това. Да си го представя, няква закачена за радикса планета ....

.....Понеже и аз много трудно се изразявам разбираемо, тънката ми мисъл беше, че все повече усещам разни енергии - не знам планетни, космически, хормонални - но нали съм търсещ човек...Щото при сверка, не съм само аз тази Хаху, дето улавя някви аномалии...А тези с чувствителните антени дето са ги улавяли много преди обикновените хора и не са издържали, отдавна са на хапчета...БТВ...За това Ви говоря, че с тази опозиция мунданна на Сатурн и Уран, както и навлизането на Нептун на собствен знак - доста хора ще изтрещят...Та първо да ви предупредя, че енергия от Уран по-бързо ще достигне до вас, след това тази на Нептун - а накрая Сатурн ще събира остатъците, ще ги разфасова и който оцелее - ще продължи .....Та вижте там кво ви предстои да интегрирате....