Здравей Гост

Интегриране на планетите

• 164 Отговора
  • 23523 Прегледи
*

abroad

Re:Интегриране на планетите
« Отговор #140 -: Април 27, 2010, 10:22:40 pm »
Тъпа е на баба ти фурката.  ;D Мислата е по Мерка, Марс действа. А Този Марс знае какво иска,може да чака цял живот и не познава думата "не" и "не мога".  ;)

Нямам предвид менталните способности ;D
Ма е тъпо да преследваш целта, след като състезанието отдавна е приключило ;D ;D

п.п. Бабето, на което приличам е фурия 89 годишна със Слънце в Овен, никой не мож и се опре ;D, по чепато от нея няма, иначе е доста прогресивно мислещо ;D

« Отговор #141 -: Април 27, 2010, 10:24:43 pm »
:96:

Чакайте бе...
Не мога да зацепя аз.  ;D
Това емотиконче горе показалец ли показва или среден пръст?
Досега сякаш ми приличаше на показалец, бай дифолт го приемах така. Но пък сега се загледах и на друго ми заприлича... ама че работа, хм...  :-\

То е с 4 пръста  ;D

Лили, мани ги витамините. Пий антивирусни лекарства.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Април 27, 2010, 10:25:35 pm »
То цялата тема е на път за стане офф...
Преди да се разболея, вземах ударна доза витамин С, после мултивитамини и... това е резултатът.

Да ви кажа, това е в знак на протест, че хороскопът ми и транзитите през него не работят!  :96:

:72: :wink2: :kissd: ще мине..."АНТИСТЕНОКАРДИН" през 3 часа по две хапчета...
знам го от доктор и е много ефикасно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #143 -: Април 27, 2010, 10:26:35 pm »
С пет пръста е, Аурорче! И от тях нагоре сочи само средния!  ;D
Ааааа, админа е виновен, провокатор такъв! Откога ги имаме тия емотикони и чак по ретро Меркурий загрях какво показва този.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #144 -: Април 27, 2010, 10:34:01 pm »
Ауууу, срамотия!  :P ;D Аз си мислех, че е с 4 пръста  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Април 27, 2010, 10:48:23 pm »
Ауууу, срамотия!  :P ;D Аз си мислех, че е с 4 пръста  ;D

кви четири бе ,верно ли сега загряхте ;D ;D ;D?!
резил ,направо си е дъъълъг при това среден! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Април 27, 2010, 10:51:55 pm »
Без майтап, чак сега загрях, след като преброих пръстите...
Някой си е направил шегичка с нас.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Април 27, 2010, 10:56:44 pm »
Без майтап, чак сега загрях, след като преброих пръстите...
Някой си е направил шегичка с нас.  ;D

вместо да ми отговориш на въпроса това раши в огнен знак добро ли е или пак е некое такова :96: ти му брой пръстите?лелеее ,не е истина!
Лили , моя марс по сидерал пак в козирог ли остава или отива в стрелеца?

По сидерал Марс е в Стрелец, а Юпитер остава в Близнаци, т.е. са в мажорен аспект по оста 2/8 дом.
Но рецепция Меркурий-Юпитер по сидерал няма.
Слънцето, Меркурий, Кету и Луна са ти в марсов знак в индийската карта раши.

а това преведено на български? :-[ :-[ :-[ ;D
Лили , моя марс по сидерал пак в козирог ли остава или отива в стрелеца?

По сидерал Марс е в Стрелец, а Юпитер остава в Близнаци, т.е. са в мажорен аспект по оста 2/8 дом.
Но рецепция Меркурий-Юпитер по сидерал няма.
Слънцето, Меркурий, Кету и Луна са ти в марсов знак в индийската карта раши.

а това преведено на български? :-[ :-[ :-[ ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #148 -: Април 28, 2010, 09:48:05 am »

Нямам предвид менталните способности ;D
Ма е тъпо да преследваш целта, след като състезанието отдавна е приключило ;D ;D

п.п. Бабето, на което приличам е фурия 89 годишна със Слънце в Овен, никой не мож и се опре ;D, по чепато от нея няма, иначе е доста прогресивно мислещо ;D

Еееее, не може да преследваш целта и след края на състезанието. Това вече е тъпо.  ;D Като типичен Рак, я преследвам леко странично-с чупка в кръста и две напред, една назад. Леко с танцова стъпка.  :P  ;D Като не стане сега, продължавам с подготовката, уча, доусъвършенствам се ........ и кат доди наново възможността, гледам да я прегърна. Нищо повече. С лакти, нокти и зъби ..... не е в мой стил.  :mellow:  

« Отговор #149 -: Април 28, 2010, 10:42:18 am »
скритото значение на думата ЕМОЦИЯ = E+motion
където Е както във физиката е Енергия,а motion е Движение т.е. Емоция=Движение на Енергия
Астрологически Емоцията е по Луната,а движението на енергията е по Марс т.е. имам Движение на Душевна Енергия
Задвижването на емоционалната ни енергия разбира се е един от ключовите моменти в процесите на трансформацията , интересното е че и Марс и Плутон се отнасят към знака Скорпион,който също се свързва с това.

Това съм го писал в Мистиката,в темата за ДНК преди време.

Ааааа, Синухе виж това ми хареса - Хело, прочети го добре, за да зацепиш защо си правя този труд да проучвам....Е-енергия М- движение - Та с моите лаишки проучвания първи по показател е Плутон, след него следва Марс - що ли -щото Плутон с много малка маса и много бързо движение - изхвърля огромно количество енергия в пространството. Съответно тази енергия е по-концентрирана и достига до нас въпреки разстоянията и ни влияе. Аз трудно мога да приема нещо отвлечено, ако няма реална връзка с реалния свят, в който живея. Как да приема астрологията като отделна част от астрономията. Как да приема, че Плутон ще смущава и ще трансформира душата, тялото ми, ако не знам откъде произтича всичко това. Да си го представя, няква закачена за радикса планета .... ;D.....Понеже и аз много трудно се изразявам разбираемо, тънката ми мисъл беше, че все повече усещам разни енергии - не знам планетни, космически, хормонални - но нали съм търсещ човек...Щото при сверка, не съм само аз тази Хаху, дето улавя някви аномалии...А тези с чувствителните антени дето са ги улавяли много преди обикновените хора и не са издържали, отдавна са на хапчета...БТВ...За това Ви говоря, че с тази опозиция мунданна на Сатурн и Уран, както и навлизането на Нептун на собствен знак - доста хора ще изтрещят...Та първо да ви предупредя, че енергия от Уран по-бързо ще достигне до вас, след това тази на Нептун - а накрая Сатурн ще събира остатъците, ще ги разфасова и който оцелее - ще продължи .....Та вижте там кво ви предстои да интегрирате....

*

Uran

• 6041
« Отговор #150 -: Април 28, 2010, 10:49:46 am »
 Aз взех да изтрещявам. Тр. Уран ми е на 1* от наталните Венера, СЛВ и Хирон и пак взе да ме гони безсъние. Лягам в 1 часа и ставам в 6 часа и 30 мин. Щях да го приема ако се чувствах бодра, но уви..някакво особено нервно изтощение. Не е като физическата умора, след която можеш да се отпуснеш и заспиш като пън/бебе... :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #151 -: Април 28, 2010, 10:59:08 am »
Aз взех да изтрещявам. Тр. Уран ми е на 1* от наталните Венера, СЛВ и Хирон и пак взе да ме гони безсъние. Лягам в 1 часа и ставам в 6 часа и 30 мин. Щях да го приема ако се чувствах бодра, но уви..някакво особено нервно изтощение. Не е като физическата умора, след която можеш да се отпуснеш и заспиш като пън/бебе... :blink:

на мен Уран колкото и да го обичам вече не ми влияе така. дори вчера съм пуснала онази руската рс програма Аура дето възпроизвежда природни звуци на дъжд със гръмотевици и бързо поточе. направо си представях, че улавям гръмотевиците и ги правя на сфера, докато се кисна в поточето, която разхождам по тялото си... за да се събудя бре  ;D ;D ;D  голям кеф е ша знаеш  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Април 28, 2010, 11:56:10 am »
Преди няколко години, когато Уран ми транзитираше през ъгловия Марс, имах невероятна работоспособност. Можех да си легна в 3-4, да стана в 7, да работя 12 часа, да се прибера късно и да не съм изтощена на следващия ден. Можех да правя така през ден, имаше едно лято такова...  :P Сега вече не мога, лягам по навик късно, но спя като пън и едва се събуждам... А може би ЕГН-то си казва думата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #153 -: Април 28, 2010, 12:25:12 pm »
Преди няколко години, когато Уран ми транзитираше през ъгловия Марс, имах невероятна работоспособност. Можех да си легна в 3-4, да стана в 7, да работя 12 часа, да се прибера късно и да не съм изтощена на следващия ден. Можех да правя така през ден, имаше едно лято такова...  :P Сега вече не мога, лягам по навик късно, но спя като пън и едва се събуждам... А може би ЕГН-то си казва думата.  ;D

Представяте ли си, ако имахме способността да контролираме действието на планетите! Щяхме да имаме колкото си искаме енергия и да правим други неща в наша полза.

Как ли можем да направим така, че да контролираме действието на планетите, независимо от това дали имат аспекти помежду си! :unsure: :rolleyes: ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #154 -: Април 28, 2010, 12:26:49 pm »
Преди няколко години, когато Уран ми транзитираше през ъгловия Марс, имах невероятна работоспособност. Можех да си легна в 3-4, да стана в 7, да работя 12 часа, да се прибера късно и да не съм изтощена на следващия ден. Можех да правя така през ден, имаше едно лято такова...  :P Сега вече не мога, лягам по навик късно, но спя като пън и едва се събуждам... А може би ЕГН-то си казва думата.  ;D

Представяте ли си, ако имахме способността да контролираме действието на планетите! Щяхме да имаме колкото си искаме енергия и да правим други неща в наша полза.

Как ли можем да направим така, че да контролираме действието на планетите, независимо от това дали имат аспекти помежду си! :unsure: :rolleyes: ;D
Това с контролирането ми е любимо, ама представяш ли си каква какфония ще настане .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #155 -: Април 28, 2010, 12:28:59 pm »
Мдааа...
Искам да въртя пръстените на Сатурн на малкия си пръст. Да взема един лост и да повдигна Земята.  :P Много неща искам, ама дали е възможно?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #156 -: Април 28, 2010, 12:29:42 pm »
Мдааа...
Искам да въртя пръстените на Сатурн на малкия си пръст. Да взема един лост и да повдигна Земята.  :P Много неща искам, ама дали е възможно?  ;D

Малиииии...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #157 -: Април 28, 2010, 12:31:24 pm »
Когато познаваш достатъчно добре рождения си потенциал, можеш да предизвикваш положителни събития при неблагоприятни аспекти. В това се състои т.нар. контрол над енергиите. И това го могат единици.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #158 -: Април 28, 2010, 12:33:12 pm »
Ей това да се науча.... ;D ;D ;D, няма да ми трябва пръстена на Арабела  ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Helo

« Отговор #159 -: Април 28, 2010, 12:43:35 pm »
Когато познаваш достатъчно добре рождения си потенциал, можеш да предизвикваш положителни събития при неблагоприятни аспекти. В това се състои т.нар. контрол над енергиите. И това го могат единици.

И в коя книга пише как се постига това?