Здравей Гост

Интегриране на планетите

• 164 Отговора
  • 23539 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Интегриране на планетите
« Отговор #80 -: Април 26, 2010, 10:57:28 pm »
Аз минах на принципа - което не ни убива, ни прави по-силни...

и май работи
Ако оцелея де

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Април 26, 2010, 11:00:05 pm »
Аз минах на принципа - което не ни убива, ни прави по-силни...

и май работи
Ако оцелея де

НАЙ-накрая си стигнала до истината..... :blink: ;)
аз съм щастлива ,така ,че ако не ти харесва ,не ми обръщай внимание....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #82 -: Април 27, 2010, 08:20:52 am »
За възлите и аз интуитивно съм го усещала, че е така. ПО СЛВ- Венера, Слънце,Марс,Нептун, Меркурий и Юпи. По ЮЛВ- Уран, Плутон,Луна, Сатурн. Много ми тежат планетите в/у южния възел. Котва, спирачка са ми и с клизма предполагам ще стратира освобождението ми, заради Хирон в/у СЛВ. :( ;D
Oбратно било! :o :'(
Навалицата работи по ЮЛВ, а само Сатурн, Луна, Плутон- по СЛВ. :(

« Отговор #83 -: Април 27, 2010, 08:56:11 am »
    ;D ;D ;D Здрасти Уран, сега вече сме от един отбор....обаче аз имам пусната аванта Плутон и Луна са ми  по ЮЛВ. Само един Сатурн дето се бори като гламав срещу цяла плеяда и Хирон е от него страна, само че му прави спънки щото е на 40 гр.....Честно казано хора, понякога ми просветва някво такова виждане и напред и назад....Явно нещо доста съм съгрешила в минал живот и съм избрала този си път в настоящия, сега осъзнавам, че ако опитността по Плутон не беше задействана и дълбокото вътрешно знание по Луна, която е в съвпад със СЛВ, да приема нещата доброволно и да не се противя - сега нямаше да имам дете...Убедена съм. Все повече се убеждавам, че просто е трябвало да се случи и не е грешка. Просто Вселената е избрала най-подходящия момент за мен да имам дете...За това че съм родена да си разплатя карма, както и синът ми. Някъде дълбоко в мен има знание, че успешно ще се справя с разплитането на възлите които съм заплела, а за сина ми, че има някакъв късмет, който рано или късно ще проработи....
   Сега погледнато от този ъгъл - кво трябва да правя - дето толкова доброволно приемам ограниченията на Сатурн, при положение, че неговата енергия е най-силна, но е по СЛВ, което предполага, че имам опитности с другите планети и мога да се опълча срещу Сатурн -  ;D Да се опълча срещу море от мъки... ;D и в таз битка....
Я ми кажете, на коя планета енергията е по-силна, пред Сатурновата - чисто астрономически....?

*

Uran

• 6041
« Отговор #84 -: Април 27, 2010, 08:59:34 am »
 От гледна точка на физиката по-близките и по-големи планети имат по-силно влияние.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #85 -: Април 27, 2010, 09:38:55 am »
Добре, че сте вие непрестанно да научавам нови неща  :blink: Зазяпах се сега и установих, че всичките ми лични планети бачкат за ЮЛВ, останалите - за СЛВ. Бой на негри в тъмна нощ ще да е работата  ;D Чудя се аз що тежкарите така са ме яхнали, че картата ми свети като крушка, пък то било за да ме изстрелят в правилната посока...Между другото съвпад на планета/светило с някои от възлите не накланя ли везните?  :-\
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #86 -: Април 27, 2010, 09:53:03 am »
Сатурн при висшите си изяви ни научава да свързваме съдбата си с родината или със социалната среда.
Но най-вече ни научава да работим над себе си....
Тогава разбираме, че вътрешното ни състояние влияе върху успехите или неуспехите ни...
Изследвайки вътрешното си състояние, не ни е скучно....
Препятствията, отстрочките, забавянията, изпитанията, ги използваме като възможност за духовно израстване....
Научаваме как вътрешните промени ще разрешат външните проблеми....
Дали сме на правилния път с вътрешната си работа, разбираме по външните събития...."

Съдейки по написаното, аз моя Сатурн съм го интегрирала. Но за да го направя и приема се наложи да направя много компромиси, да се откажа от неща, които съм считала за важни в живота ми, защото лишавайки себе си, правя нещо, което е добро за хората, около мен.
В момент, в който всичко, в което съм вярвала се оказа един голям балон, пълен с илюзии, си направих равносметка, изучих себе си и емоциите си, оттърсих се от много заблуди и започнах да гледам реално на живота. Разбрах, че когато Аз вярвам в себе си и се чувствам добре, хората около мен също се чувстват добре и ми вярват. Промених се, животът ми също се промени. Когато нещо не ми се получи, не се сърдя, не тропам с крак, а го приемам със спокойствие, че така е трябвало да стане и когато една врата не се отваря, то несъмнено ключът за нея не е бил в мен. А когато нещата ми се получават, приемам че това е верния път и продължавам напред.

СЛВ- Юпитер, Сатурн, Марс, Плутон, Уран, Нептун
ЮЛВ- Луна, Хирон, Венера, Меркурий, Слънце
СЛВ и Слънце са ми в съвпад, обаче!
« Последна редакция: Април 27, 2010, 10:09:34 am от Рая »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Април 27, 2010, 09:55:50 am »
Забелязах обаче, че съм си намерила партньор, който личните планети са му по СВ, а тежките по ЮВ. Значи не е случайно и това, щото да се работи по тях, компенсиране един вид.  :blink:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #88 -: Април 27, 2010, 10:03:10 am »
От гледна точка на физиката по-близките и по-големи планети имат по-силно влияние.

Начи Марс и Венера са по-силни от Плутон?

;)

« Отговор #89 -: Април 27, 2010, 11:14:04 am »
   Физически да, мен ми е интересно алфа-бета-гама лъчението от планетите, всъщност това, което влияе на нас. Енергията, която достига до нас през космоса. Защото самата планета въртяща се там около остта си, освен с гравитационната си сила няма как да ни повлияе, ако няма нещо друго...И тук вече включвам планетните енергии, които всеки изминат ден стават все по-реални и осезаеми...По същия начин, звездите, които имат силно лъчение и силна енергия, влияят върху хороскопа ни...Аз така обичам да си приземявам езотеризма, като го свързвам с физиката и  метафизиката...Ще потърся в гуглето да видя - на коя планета - квантовата, фотонната и не знам си там енергия е най-силна....

« Отговор #90 -: Април 27, 2010, 05:35:34 pm »
   Опитах се да експериментирам, като свързах по собствено осмотрение масите на планетите, със скоростта им на въртене и плътността, та белким открия чия енергия е най-голяма. Някой ако разбира от физика може да изчисли, но аз съм позабравила материала и си нагласих пресмятането....Но вижте до какви резултати стигнах - оказа се, че Плутон е с най-нисък показател, а с най-висок е Венера, защото скоростта й на въртене около остта й е най-бавна. Та оттам предполагам, че при въртенето на дадена планета около остта й се отделя енергия и колкото по-бързо се върти дадена планета, толкова повече енергия се отделя в пространството. Разсъждавам си просто. А тази отделената енергия достига до нас земляните и ни влияе....Хей има ли някой физик тук, да ми даде формулата, по която мога да намеря на колко е равна отделената енергия, при въртенето на планета, около остта й, в пространството.  :-\....Та си говорехме за интеграция де...

*

Helo

« Отговор #91 -: Април 27, 2010, 05:52:39 pm »

Ще потърся в гуглето да видя - на коя планета - квантовата, фотонната и не знам си там енергия е най-силна....

Толкова усилия за нищо! Какво ще докажеш като откриеш.

Нима Сатурн и Плутон не са сред най-страшните планети?

Но и Нептун е много страшен - може да даде илюзии и зависимости, които да съсипят човека.

Хирон може да причини разни гадости, но може би в съчетание с планетните позиции.

Не знам дали Уран действа самостоятелно или за да те тресне изневиделица някое лошо събитие трябва да го провокира друга планета.

Марс си е страшен, но е по-страшен в съчетание с планети като Сатурн и Плутон, а също и с Уран.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Април 27, 2010, 06:24:14 pm »

Ще потърся в гуглето да видя - на коя планета - квантовата, фотонната и не знам си там енергия е най-силна....

Толкова усилия за нищо! Какво ще докажеш като откриеш.

Нима Сатурн и Плутон не са сред най-страшните планети?

Но и Нептун е много страшен - може да даде илюзии и зависимости, които да съсипят човека.

Хирон може да причини разни гадости, но може би в съчетание с планетните позиции.

Не знам дали Уран действа самостоятелно или за да те тресне изневиделица някое лошо събитие трябва да го провокира друга планета.

Марс си е страшен, но е по-страшен в съчетание с планети като Сатурн и Плутон, а също и с Уран.

всичко зависи от натала...от твоя избор в мига в който се раждаш...
според мен най-трудно се интегрира ранената и не дотам добре поставена луна...интеграцията на всяка планета е съпроводена с чувства и емоций...няма интеграция с разум за съжаление.
можем да приемем и луната като свързваш елемент за интегрирането....
един плутон може да бъде интегриран по-лесно ,ако м/у него и луната има хармоничен аспект. с уран е същата история. със сатурн-също ,с нептун-също. просто интеграцията е усвояване на закономерностите...
при твърдите аспекти съществува противоборство и затова се изразява ,чрез болка....
затова и процеса протича по-бавно ,по-трудно.....понякога дори липсва интегрирането.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #93 -: Април 27, 2010, 06:36:07 pm »

интеграцията на всяка планета е съпроводена с чувства и

Сатурн се интегрира чрез премахването на емоциите или поне чрез научаването ни да ги контролираме.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #94 -: Април 27, 2010, 06:44:22 pm »
Не можеш да премахнеш емоциите, доколкото те са обусловени от нашето емоционално /астрално/ тяло и от миналия опит на душата... Можеш да се научиш да ги контролираш, да не ги изразяваш външно, а и дори да се опиташ да ги потиснеш. Емоционалната ригидност е по Сатурн, но може да се стигне и до другата крайност - свръхемоционалност, липса на разумен контрол върху емоциите, а дори и истеричност. Между другото, това често се среща при Луна в твърд аспект със Сатурн, докато Луна/Плутон може да бъде много по-овладяна, особено в критични ситуации, свързани с някакъв риск.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #95 -: Април 27, 2010, 06:50:20 pm »
Аз цял живот съм се люшкала между емоционална неуравновесеност и ригидност.
Сега почти съм се научила да изпитвам емоции, да не се плаша от тях, но и те да бъдат култивирани.
Т.е. освен да ги потискаш, контролираш, изразяваш, можеш и да ги култивираш. Това си струва.
Мдам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #96 -: Април 27, 2010, 06:53:00 pm »
О, това за Сатурн, Хело - не. Голяма грешка е да правиш такъв опит и то чрез методите на Сатурн. Просто ще се наложи да разрушиш после тия стени, които ще те блокират.

*

Helo

« Отговор #97 -: Април 27, 2010, 07:02:02 pm »
О, това за Сатурн, Хело - не. Голяма грешка е да правиш такъв опит и то чрез методите на Сатурн. Просто ще се наложи да разрушиш после тия стени, които ще те блокират.

Имам Плутон и Сатурн в 1-ви дом. Имам Плутон в секстил с Луната, за което спомена Лили.

Като малка като че ли не изпитвах никакви емоции. Особено пък в сравнение с другите хора.  :-\ Доста време ми трябваше докато успея да напарвя така, че да изпитвам емоции. Вече изпитвам. Обаче съм се убедила, че от емоции няма полза. Още не знам дали не трябва да се намери някаква разумна граница все пак и човек да изпитва емоции, но контролирани от него.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #98 -: Април 27, 2010, 07:05:03 pm »
Мисля, че имаш нужда да прочетеш или помислиш повече върху тема Сатурн. И като цяло съм забелязала, че той се приема доста крайно и с неразбиране. Сатурн не бива да се ползва за подтискане на каквото и да е, тук не става дума да си опериран от емоции или свръхемоционален, двете страни на медала, по-горе Лили ти е описала вариантите доста красноречиво при това.   

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Април 27, 2010, 07:07:11 pm »

Имам Плутон и Сатурн в 1-ви дом. Имам Плутон в секстил с Луната, за което спомена Лили.

Като малка като че ли не изпитвах никакви емоции. Особено пък в сравнение с другите хора.  :-\ Доста време ми трябваше докато успея да напарвя така, че да изпитвам емоции. Вече изпитвам. Обаче съм се убедила, че от емоции няма полза. Още не знам дали не трябва да се намери някаква разумна граница все пак и човек да изпитва емоции, но контролирани от него.

няма живо същество което да не изпитва емоций,нито м/у човеците ,нито м/у животните...
и в това е чара на живота...друг е въпроса доколко чрез интегриране на емоцийте можеш да интегрираш и планетите...изявата я оставям настрана...тя е друга част!