Сатурн при висшите си изяви ни научава да свързваме съдбата си с родината или със социалната среда.
Но най-вече ни научава да работим над себе си....
Тогава разбираме, че вътрешното ни състояние влияе върху успехите или неуспехите ни...
Изследвайки вътрешното си състояние, не ни е скучно....
Препятствията, отстрочките, забавянията, изпитанията, ги използваме като възможност за духовно израстване....
Научаваме как вътрешните промени ще разрешат външните проблеми....
Дали сме на правилния път с вътрешната си работа, разбираме по външните събития...."
Съдейки по написаното, аз моя Сатурн съм го интегрирала. Но за да го направя и приема се наложи да направя много компромиси, да се откажа от неща, които съм считала за важни в живота ми, защото лишавайки себе си, правя нещо, което е добро за хората, около мен.
В момент, в който всичко, в което съм вярвала се оказа един голям балон, пълен с илюзии, си направих равносметка, изучих себе си и емоциите си, оттърсих се от много заблуди и започнах да гледам реално на живота. Разбрах, че когато Аз вярвам в себе си и се чувствам добре, хората около мен също се чувстват добре и ми вярват. Промених се, животът ми също се промени. Когато нещо не ми се получи, не се сърдя, не тропам с крак, а го приемам със спокойствие, че така е трябвало да стане и когато една врата не се отваря, то несъмнено ключът за нея не е бил в мен. А когато нещата ми се получават, приемам че това е верния път и продължавам напред.
СЛВ- Юпитер, Сатурн, Марс, Плутон, Уран, Нептун
ЮЛВ- Луна, Хирон, Венера, Меркурий, Слънце
СЛВ и Слънце са ми в съвпад, обаче!