Здравей Гост

Интегриране на планетите

• 164 Отговора
  • 23520 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Интегриране на планетите
« Отговор #120 -: Април 27, 2010, 09:29:31 pm »
Лили , моя марс по сидерал пак в козирог ли остава или отива в стрелеца?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #121 -: Април 27, 2010, 09:29:57 pm »

Сатурн в 7ми не се доверява лесно, никак даже, не допуска никой до себе си. Пак грешка.
И това съчетано със силна интуиция става страшно..

ха.....благодаря...от месеци се чудя що ми се сърди тоз човек....зададох му малко по-личен въпрос и той изглежда се разсърди....а аз се чудя защо прави така ....освен, че е в 7-ми дом Сатурна му е и скорпионски....  :unsure:

:blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Април 27, 2010, 09:46:37 pm »
Сатурн в 7-ми не само ,че не се доверява ,той не допуска...
аз мисля ,че няма по-голямо наказание за сатурн от това да го поставиш в дома на общуването на контакта с другите.
ограниченията ,които налага в 7-ми са огромна тежест за всеки индивид ,както за притежателя на картата ,така и за всички онези ,които имат обмен с него.
имах приятел ,които имаше съвпад на венера и сатурн в 7-ми дом.
не живееше добре със жена си ,имаше постоянно извънбрачни връзки...беше решен да скъса хомотите..,но при опита ,който направи успя да издържи твърде малко време,живя със друга жена 8месеца ,след което отново се върна към собствения си обръч...
за статистиката сатурн и венера бяха в стрелец на дсц.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Април 27, 2010, 09:56:09 pm »

По сидерал Марс е в Стрелец, а Юпитер остава в Близнаци, т.е. са в мажорен аспект по оста 2/8 дом.
Но рецепция Меркурий-Юпитер по сидерал няма.
Слънцето, Меркурий, Кету и Луна са ти в марсов знак в индийската карта раши.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Април 27, 2010, 09:57:23 pm »

По сидерал Марс е в Стрелец, а Юпитер остава в Близнаци, т.е. са в мажорен аспект по оста 2/8 дом.

Лили и това колко градуса е слънце?

*

abroad

« Отговор #125 -: Април 27, 2010, 09:58:58 pm »
Досега мислех, че си с Марс в Овен и все се чудех как може да е толкова овладян. Казвам си, егаси проработката. Телец било значи.  ;D

Мдаа тъп, но доста упорит ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Април 27, 2010, 10:01:05 pm »
не живееше добре със жена си ,имаше постоянно извънбрачни връзки...беше решен да скъса хомотите..,но при опита ,който направи успя да издържи твърде малко време,живя със друга жена 8месеца ,след което отново се върна към собствения си обръч...

Бих се учудила, ако имаше извънбрачни връзки със съвпад на Венера и Сатурн в Рак, Козирог, Телец или Скорпион в 7 дом. Но на Стрелец, Близнаци, Риби им е простено, както обичам за казвам.  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Април 27, 2010, 10:01:21 pm »

Но рецепция Меркурий-Юпитер по сидерал няма.
Слънцето, Меркурий, Кету и Луна са ти в марсов знак в индийската карта раши.

а това преведено на български? :-[ :-[ :-[ ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #128 -: Април 27, 2010, 10:02:14 pm »
Тъкмо щях да напиша, че от друга страна Плутон ми е силен, нямам представа как това се съчетава със слабия Марс.

Какъв слаб Марс,беееее?  ;D Марса в Телец ще "измете" улицата с половината град. Толкова физическа сила не знам дори дали Марс в Скорпион и Овен ще избацат. Много ме изкефи американския полицай-културист Рони Колман. Роден е на 13 май 1964 г.- Слънце,Меркурий,Марс и Юпитер в Телец.  :P  ;) Буци и каяци....ооооо,кеф!  ;D  Слаб бил Марса в Телец,да,да!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Април 27, 2010, 10:03:09 pm »

Ох, не знам, трябва да си пусна програмата да видя, а тя ми е на стария лаптоп, който не съм зареждала сигурно от седмица или повече. На работния нямам нито една астропрограма, ползвам астрокома само. Но пък и в астрокома има опция да си видиш картата по сидерал, като избереш Лахири.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Април 27, 2010, 10:04:16 pm »

Той ми е любим, ако още не си разбрала.  ;D
Не ме питай какъв дълъг списък с телешки Марсове имам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Април 27, 2010, 10:05:06 pm »

Ох, не знам, трябва да си пусна програмата да видя, а тя ми е на стария лаптоп, който не съм зареждала сигурно от седмица или повече. На работния нямам нито една астропрограма, ползвам астрокома само. Но пък и в астрокома има опция да си видиш картата по сидерал, като избереш Лахири.

светни ме точно как ,за да не ровя...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #132 -: Април 27, 2010, 10:06:46 pm »
Досега мислех, че си с Марс в Овен и все се чудех как може да е толкова овладян. Казвам си, егаси проработката. Телец било значи.  ;D

Тъпа е на баба ти фурката.  ;D Мислата е по Мерка, Марс действа. А Този Марс знае какво иска,може да чака цял живот и не познава думата "не" и "не мога".  ;)

*

abroad

« Отговор #133 -: Април 27, 2010, 10:11:34 pm »

Бих се учудила, ако имаше извънбрачни връзки със съвпад на Венера и Сатурн в Рак, Козирог, Телец или Скорпион в 7 дом. Но на Стрелец, Близнаци, Риби им е простено, както обичам за казвам.  :P

Телепатията добре работи днес. Сигурно щото предстои натално присъщото ми пълнолуние ;D ;D

Смятах да кажа за Сатурн в 7ми и извънбрачни връзки, - нещо доста нетипично ;D ;D, но тъй като аз не съм меродавна със Сатурн в близнаци, то да дам пример с брат ми - Сатурн в телец/близнаци (програмите отчитат 00,00 на границата на двата знака) в 7ми - по скоро ще се разведе, но за изневяра, че чак извънбрачна връзка - трудна работа, по-скоро ще се разведе...
За статистиката Сатурн квадрат Венера във Водолей ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #134 -: Април 27, 2010, 10:11:42 pm »
светни ме точно как ,за да не ровя...

В момента се лекувам с червено вино, тъй че малко ще ми е трудно да те светна  ;D, особено след като съм спряла алкохола... Чакай да влезна в астрокома и ще ти кажа къде точно да търсиш...

Free Horoscopes --> Extended Chart Selection --> Circular charts --> там, където пише "Western geocentric (tropical)", в падащото меню избираш "Warning: Hindu/Lahiri geocentric (sideral)". И картата се построява по западен модел, но с отчетена прецесия по Лахири (най-използваната).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Април 27, 2010, 10:12:56 pm »

Тъпа е на баба ти фурката.  ;D Мислата е по Мерка, Марс действа. А Този Марс знае какво иска,може да чака цял живот и не познава думата "не" и "не мога".  ;)

да ,няма цена ,която да го спре...
напоследък все повече и повече се замислям за планетите в падение и заточение и ......

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Април 27, 2010, 10:15:59 pm »
И бившия със Слънце, Меркурий и Марс в Телец не приемаше "не"-то за отговор. Аз, Мара подробната, все се обяснявах... тън мън, ами това, ами онова... обаче все на неговата трябваше да стане. А хем му бях кака и мен трябваше да ме слушка.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #137 -: Април 27, 2010, 10:17:24 pm »
В момента се лекувам с червено вино, тъй че малко ще ми е трудно да те светна  ;D, особено след като съм спряла алкохола... Чакай да влезна в астрокома и ще ти кажа къде точно да търсиш...

Лили, купи си някое от имуностимулаторите - Респивакс или нещо подобно. Много бързо борят вирусите.  :blink:

извинета за офф-а  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #138 -: Април 27, 2010, 10:19:36 pm »
То цялата тема е на път за стане офф...
Преди да се разболея, вземах ударна доза витамин С, после мултивитамини и... това е резултатът.

Да ви кажа, това е в знак на протест, че хороскопът ми и транзитите през него не работят!  :96:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Април 27, 2010, 10:22:26 pm »
:96:

Чакайте бе...
Не мога да зацепя аз.  ;D
Това емотиконче горе показалец ли показва или среден пръст?
Досега сякаш ми приличаше на показалец, бай дифолт го приемах така. Но пък сега се загледах и на друго ми заприлича... ама че работа, хм...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.