Здравей Гост

22 април- международен ден на земята

• 29 Отговора
  • 5449 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:22 април- международен ден на земята
« Отговор #20 -: Април 22, 2010, 07:52:38 pm »
ние можем да го правим ,всеки ден в определен час ,да изпращаме цялата си позитивна енергия...
миналата година го предложих при една от срещите си на живо ;D/небесна умори ме с това живо предаване, от сърце съм се смяла с тоя лаф/, със синухе , инти и не помня дали имаше друг около нас .
синухе ми каза ,че това се прави от много време от една група....
нямам нищо против ,да определим един час....в който да го правим!
предлагала съм го май в някоя от темите,но не помня....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tool

« Отговор #21 -: Април 22, 2010, 08:27:11 pm »
Earth Day

За съжаление с медитация и позитивна енергия боклуците няма да се изчистят! Както се казва: лозето не ще молитва, а мотика.

А като е станало въпрос за международни екологични дни, да се похваля че съм се родила на световния ден на птиците - 1 април. Да не кажете сега, че и това е лицемерно. :P

..синухе ми каза ,че това се прави от много време от една група....
нямам нищо против ,да определим един час....в който да го правим!

oх, известно време и аз се включвах в една група медитиращи, но се падаше полунощ наше време и всеки път заспивах, т.е медитирах спейки ..  ;D

« Отговор #22 -: Април 22, 2010, 08:36:59 pm »
защото е лицемерно!

колко от вас на днешният ден медитираха с Гея?
колко от вас на днешният ден и изпратиха лъч любов от сърдечната си чакра?
колко от вас всеки ден или през ден се сещат за тази планета и и изпращат любов?

и колко от Вас почистиха това , с което я замърсяват всеки ден, или засадиха едно дърво,цвете, прекопаха, окосиха тревата  ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

tool

« Отговор #23 -: Април 22, 2010, 08:48:53 pm »
Оо, аз и моите приятели чистим редовно чужди боклуци! Харесва ни да шокираме случайните минувачи. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Април 22, 2010, 08:57:42 pm »
Оо, аз и моите приятели чистим редовно чужди боклуци! Харесва ни да шокираме случайните минувачи. :P

аз живея до парка на свободата , на входа на баба яга ;D....малките в къщи трудно мога да ги накарам да чистят в къщи ,но събират боклуците в чували от парка.....
а по въпроса за дравчетата , засадила съм много и се хващат.
както всъщност и аз хващам-плюеш ме ,ако си мъж и резултата е на лице след 9 лунарни месеца... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tool

« Отговор #25 -: Април 22, 2010, 09:15:43 pm »
...малките в къщи трудно мога да ги накарам да чистят в къщи ,но събират боклуците в чували от парка.....

Много силно впечатление ми прави това в младото поколение. В тях ми е надеждата!  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #26 -: Април 22, 2010, 09:17:42 pm »
защото е лицемерно!

колко от вас на днешният ден медитираха с Гея?
колко от вас на днешният ден и изпратиха лъч любов от сърдечната си чакра?
колко от вас всеки ден или през ден се сещат за тази планета и и изпращат любов?

и колко от Вас почистиха това , с което я замърсяват всеки ден, или засадиха едно дърво,цвете, прекопаха, окосиха тревата  ;D

е те тука не позна  :tongue2:
днес садих китки и се грижих за растенията из къщата, правих пролетно почистване, а вечерно време се отдавам на медитация и връзка с Майката Земя. когато е хубаво времето се свързвам директно с природата  :wink2:

и само да поясня - хабер си нямах, че днес било деня на Земята  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Април 22, 2010, 09:21:07 pm »
...малките в къщи трудно мога да ги накарам да чистят в къщи ,но събират боклуците в чували от парка.....

Много силно впечатление ми прави това в младото поколение. В тях ми е надеждата!  ;)

друга няма за съжаление , закостенялото мислене и снобизма ,еснафщината и чувството за грандомания няма да спасят света....
Гал , важно е да смеем дори когато душата ни плаче ;).
няма ли някоя нова приказка? :blink:

« Отговор #28 -: Април 22, 2010, 09:34:38 pm »
ади провокацията действа, всичко си казахте ,кой как и защо, важно е  с положителна
мисъл и енергия да се подхожда и с любов , ние сме едно цяло,един жив организъм и хора и животни и природа и майката Земя, един от веригата да пострада, повлича всички факт
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Април 23, 2010, 09:45:26 am »
Марая, във Варна редовно се събира група за медитация в определен ден. Последната беше на пролетното равноденствие.

Деня на Земята си е ден на Земята. Какво лошо да има в това. Който обича природата и я пази така или иначе го прави през цялата година.
А покрай повода в детски градини и училища се провеждат много хубави прояви, които възпитават, така че и в това е смисъла. Някои от поколенията доста изостанаха в това отношение и затова сега е толкова мръсно. Новото, което расте, ще бъде далеч по-загрижено за околната среда.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.