Здравей Гост

Пълнолуние 28 април

• 54 Отговора
  • 10079 Прегледи
*

Divna

Re:Пълнолуние 28 април
« Отговор #20 -: Април 23, 2010, 07:51:22 pm »
На 28 април пълнолунието е под знака на Скорпион. Пада се на 8 градуса и 6 мин. Мой познат има Луна приблизително на толкова. Лелее, тази скорпионска Луна съвсем ще побеснее. да е жив и здрав човека и дано го преживее без много лични жертви и душевни рани.

Пълнолуние означава, че Слънцето е в точна опозиция на Луната. В точните градуси на Слънце в Телец ще се намира и ретрограден Меркурий.

В моя личен хороскоп пълнолунието се пада: Луна на куспидата на 11-ти дом, а Слънце и меркурий на куспидата на 5-ти. Детенце има изпит точно на 28-ми, ама че късмет!?

Кой какво очаква от пълнолунието?

Тр. Луна в съвпад с нат. ац. и нат. Луна. Тя мойта Луна и без друго си е инвалидна, та не знам какво още повече мога да очаквам. Пожелавам си само да са ми живи и здрави децата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Април 23, 2010, 07:53:56 pm »
При пълнолуние Луната е най-силна, но това разбира се не означава, че събитията задължително ще ги търсим в дома, в който попада Луната. Възможно е да се случи в отсрещния, а в някои случаи са засегнати и двата дома, доколкото те са една свързана ос.
При мен се случи така преди около две години.
Спомням си, че имаше пълнолуние в Скорпион, при което Слънцето попадаше в съвпад с нат. Юпитер в 7 дом, а Луната отсреща, т.е. в първи. И ще споделя какво се случи.
Тогава още работех в агенцията, но вече се чувствах неудовлетворена и си търсех между другото и допълнителна работа. Бях кандидатствала по една обява за хонорован преводач, т.е. инициативата бе моя, по първи дом. Пълнолунието обаче дава резултат в отсрещния 7 дом. На 15.05.2008 г. подписах договор с тях. Работя с няколко агенции, но дотук това е единствената, с която имам подписан договор черно на бяло, т.е. регламентирани отношения. И в момента това е единствената агенция, която редовно ми възлага работа, а и за тях съм под номер едно в списъка със съответния език, т.е. едва след като откажа аз, търсят друг преводач.
Погледнах в ефемеридите, в началото на май 2008 е имало новолуние в Телец, което ми попада в 6 дом. Вероятно тогава съм кандидатствала по обявата. Договор с тях подписвам на 15ти, а на 20ти се пада пълнолунието. Но активното ми сътрудничество с тях започва след пълнолунието. В момента те са основният ми възложител /работодател/.

Едит: Току що намерих в мейла първото си писмо до тях, изпратено на 20.04.2008 г. с приложено CV. Само да отбележа, че същия ден имаше пълнолуние в първия градус на Скорпион, т.е. Слънцето ми се падаше на К6, а Луната на К12. Следващото пълнолуние в Скорпион ми активира наталния Юпитер в 7 дом, който управлява 2 дом. Всъщност тогава започва и по-интензивно сътрудничество с тях, което ми носи допълнителни доходи, а понастоящем, както казах, основни.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #22 -: Април 23, 2010, 08:40:15 pm »
Лили,да обобщим-новолуние в 6 дом го активира и ти излиза нова работа.После пълнолунието активира отново дома ,в който е Слънцето.А по 12 какво се случи?Или не е задължително.
Пълнолунието ми е по 1/7,като слънцето е точен съвпад със Сатурн в натала.Сатурн е У4.В дома на партньорствата май ще са сътресенията,а както споделих в друга тема ми предстои да подпиша договор и май изобщо не е добра идеята :unsure:предвид ретро меркурия и пълнолунието

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Април 23, 2010, 08:53:43 pm »
от сега предупреждавам , да не ме предизвиквате на пълнолуние и то в скорпион ;) :blink:.

пълнолуние в стрелец в точен съвпад с мерка ми.
новолуние в дева ,до минутки в съвпад с мц.
а кажете нещо ,цял ден само аз говоря....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Април 23, 2010, 09:27:31 pm »
от сега предупреждавам , да не ме предизвиквате на пълнолуние и то в скорпион ;) :blink:.

;D какъв ли цирк ще сътворим отново тук. ;D

На мен ПЛ ми попада по оста 3-9 респективно  :moo: - :sun: Слънцето е на санитарно разстояне от 4 градуса съвпад с натален Марс в 9-ти, У9ти. Не мисля, че ще го усетя по някакъв начин.  :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Април 23, 2010, 09:29:13 pm »

На мен ПЛ ми попада по оста 3-9 респективно  :moo: - :sun: Слънцето е на санитарно разстояне от 4 градуса съвпад с натален Марс в 9-ти, У9ти. Не мисля, че ще го усетя по някакъв начин.  :-\

мани ,мани предлагам да използваме скорпионската енергия и да праим кекс ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #26 -: Април 23, 2010, 10:41:01 pm »
Е не.
Днес за Уран стана дума тоя лудия и сега виждам, че пълнолудието ще ми е точно върху него. Пак ще ме тряска нещо, то се е видяло. Да не е отново светкавица само се надявам.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #27 -: Април 24, 2010, 09:54:37 am »

На мен ПЛ ми попада по оста 3-9 респективно  :moo: - :sun: Слънцето е на санитарно разстояне от 4 градуса съвпад с натален Марс в 9-ти, У9ти. Не мисля, че ще го усетя по някакъв начин.  :-\

Не забравяйте, че това пълнолуние не засяга само Скорпион, а и Телец, и Марса в Лъв, който е в таоквадрат с тях. Да му мислят всички с планети в тези градуси. Заредете се с търпение и се изолирайте. Това пълнолуние, не искам да ви плаша, ама е в съвпад с наталните Слънце и Уран в Телец на ИЦ в картата на БГ  :( заедно с ретро Меркурия. Асцендента Дева от Пълнолунието е в 8 дом от натала на БГ, а Марса е на куспидата на 8 дом. И Венера - управителка на 4 дом е неаспектирана мажорно в картата на Пълнолунието, но Сатурн и Нептун са в куинконс, като двете планети /заедно с Уран/ са в критичен градус. Хирона и той така. Молете се да ни подмине некой трус.  

« Последна редакция: Април 24, 2010, 12:12:43 pm от Скарлет »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #28 -: Април 24, 2010, 11:27:04 am »
сега забелязвам - пълнолунието, по-точно Луната ще е в точен съвпад с Локус Фортуна в 8я ми дом  :57:  интересно, интереснооо....

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #29 -: Април 24, 2010, 12:39:52 pm »
Хич не смогвам да ви изчета, пък камо ли да се включа.
Но, пулнолудието ми е точно върху наталния ретро Марс в Телец, тоест, активират ми се три йода в натала, включващи Слънце, Плутон, Сатурн, Нептун и възлите. Плюс квадратчето с Юпитер. Ма иначе съм добре.
 ;D

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #30 -: Април 24, 2010, 12:42:50 pm »
Diyana, жалко че не си момченце  можеше голям кекс да стане ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #31 -: Април 24, 2010, 12:48:42 pm »
Diyana, жалко че не си момченце  можеше голям кекс да стане ;D

Ааа, на мен Марса [по класиците] ми държи и Венера, и Луната, тоест управителя на асц. Толкоз лесно не си давам кекса аз ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #32 -: Април 24, 2010, 12:54:38 pm »
   :P,на мен новолуние ми поскапа нещата сега дано пълнолудието да ме "настрои", че точно около новолунието загубих нещо станцията
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #33 -: Април 24, 2010, 12:57:37 pm »
Не  забравяйте, че това пълнолуние не засяга само Скорпион, а и Телец, и Марса в Лъв, който е в таоквадрат с тях. Да му мислят всички с планети в тези градуси. Заредете се с търпение и се изолирайте. Това пълнолуние, не искам да ви плаша, ама е в съвпад с наталните Слънце и Уран в Телец на ИЦ в картата на БГ  :( заедно с ретро Меркурия. Асцендента Дева от Пълнолунието е в 8 дом от натала на БГ, а Марса е на куспидата на 8 дом. И Венера - управителка на 4 дом е неаспектирана мажорно в картата на Пълнолунието, но Сатурн и Нептун са в куинконс, като двете планети /заедно с Уран/ са в критичен градус. Хирона и той така. Молете се да ни подмине некой трус.  

Не всички можем да се изолираме. Дъщеря ми има решаващ изпит точно тогава....и не само тя, а и други студенти. Цяло чудо ще бъде ако го вземе.

« Отговор #34 -: Април 24, 2010, 02:15:42 pm »
Моята е в съвпа с Асц, значи ще ми активира 7ми дом? Там пък тр. Слънце ми е в съвпад с Венера и Хирон... и тр. ретро Меркурий...   :-X Все се надявах нещо хубаво да му се случи на този 7ми дом... К`вото било, било

« Отговор #35 -: Април 24, 2010, 02:44:04 pm »
И при мен пълнолудието се очертава интересно :o
Активира ми оста 2-8 дом,като слънцето и меркурий са в 8 дом.
В същото време ще имам възвръщане на Марс в 11 дом.
И още един акцент на Марс,но в прогресивната карта,където пр.марс прави квадрат към слънцето,меркурий и луната т.е тау квадратура.А пълнолунието в прогресивата ми карата е почти точно на прогр.асцедент,активирайки оста 1- 7 дом.
Марс ми управлява 7 дом в натала.

« Отговор #36 -: Април 24, 2010, 07:34:21 pm »
пълнолудие в точен съвпад с нат.Венера на К3, упр. на 2  и 9 дом, жътва на това, което
съм посяла по новолунието в 8 /Овен,ма кви семена хвърлях, въх и деменцията :o
Венера указва и дъщеря ми, та настоящия й емигрира със семейството си в Щатите за 10 години,зелена карта :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #37 -: Април 24, 2010, 07:40:39 pm »
пълнолудие в точен съвпад с нат.Венера на К3, упр. на 2  и 9 дом, жътва на това, което
съм посяла по новолунието в 8 /Овен,ма кви семена хвърлях, въх и деменцията :o
Венера указва и дъщеря ми, та настоящия й емигрира със семейството си в Щатите за 10 години,зелена карта :'(

Стреличка, нещо не мога да схвана поста ти  :-\.
Искаш да кажеш, че на пълнолуние дъщеря ти емигрира? Правилно ли разбирам? Или приятеля й го прави?

« Отговор #38 -: Април 24, 2010, 08:34:22 pm »
приятеля й емигрира с родителите си
подсетих се,по новолуние ходихме заедно тя да се подстриже и пред фризьорският един човек си продаваше колата, та разпродал всичко човека, кола,апартамент,мебели и той емигрира безвъзвратно , тъжно,но и мен  от време на време ме спохождат подобни мисли ,търпението ми е на изчерпване, да живея с абсурдите всеки божи ден
« Последна редакция: Април 24, 2010, 08:40:13 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #39 -: Април 24, 2010, 08:38:47 pm »
приятеля й емигрира с родителите си

Лошо няма. Да се урежда там момчето по-бързо и да я взема и нея  ;)