Здравей Гост

ВЕЩИЧКА И МАРАЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТАЛ

• 141 Отговора
  • 22857 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:ВЕЩИЧКА И МАРАЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТАЛ
« Отговор #120 -: Април 26, 2010, 08:40:15 pm »
говорим за кристали и индиго! ако обичате ,в другата стая  ;D за тези неща в последните ВИ  постове визирани! това е тема за деца ,които са тук с цел да ви учат....уважение и респект към тях!

глупости на търкалета!!! дошли да ни учат - пфуй  :-X  таратанци... 

дошли са да си отработват собствената карма, а не за друго! не са дорасли да ни учат на каквото и да било! ако някога се осъзнаят и развият - хубо ще е - поне нема повтарят това си прераждане пак! айде холан - дошли да ни учат  :85: :85: :85:  то ако ставаше така - ехееееееееееееее... ма то да е хуй да го набиеш, па то знания - ни ставааааа  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Uran

• 6041
« Отговор #121 -: Април 26, 2010, 08:42:29 pm »
 Вещичка, синът ти има потенциал и трябва да го поразтърсиш да се не похаби.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #122 -: Април 26, 2010, 08:45:43 pm »
Вещичка, синът ти има потенциал и трябва да го поразтърсиш да се не похаби.

това е негов проблем! аз каквото можах направих. той не иска да чуе нищо. отговорът му беше: аз не съм духовен! аз съм материалист и точка! - да се оправя!... не мога да карам насила никого и за нищо. духовност и светлина не се търсят насила. той си има негова карма и Висшият му аз нема го остави да кривва от пътя. тъй, че квото трябва то ще стане.
насила хубост не става - казали старите хора  ;)

*

Kaya

• 2893
« Отговор #123 -: Април 26, 2010, 09:09:58 pm »
това, което аз съм чела е,че  раху забавя планетите с движението  си ( той е обратно на тях) и ако те се движат към него  ( както ти си казала е по- кофти) се сичта,ч е йогата започва от кету
и обратното, когато  се движат към кету ( той символично им проправя път) се води да започва от раху

В няколко от пубикуваните карти, както казах, тази конфигурация присъства, но не мога да определя коя от двете йоги, т.е. в коя посока се движат планетите.  :-\

например ако  раху е в 12 а кету в 6  и планетите са от 7 до 11 то запова от кету, защото раху ги "подбира" планетите се движат  срешу раху - обратно н ачасовниковата стрелка и а той е по нея
ако обаче в 12 е кету, а раху в 6  и пак планетите са така разположени, то  кету  ги пресреща първи и тогава сесчита,ч е йогата започва от раху

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Април 27, 2010, 12:00:03 am »
Намерих още нещо за въпросната Кала Сарпа / Кала Амрита йога и нейното неутрализиране.

Цитат
Зависимость натива, возникающая вследствие ограничений, вызванных влиянием Майи на его сознание, проявляется как неспособность осуществить задуманное. В результате Сатья, или истинное положение вещей (в натальной карте его представляют Сурья и Чандра) пугает натива в той же степени, в какой он стремится осуществить свои планы. Направление его мыслей задается узлом, стоящим во главе Йоги: Раху (в случае Кала Сарпа Йоги) и Кету (в случае Кала Амрита Йоги).

Точно также как солнечный свет рассеивает тьму, так и истина устраняет ложь, именно истина способна разорвать оковы Кала Сарпа / Амрита Йоги. Домами истины являются 1-ый и 7-ой, они символизируют нисхождение в этот мир <рождение> и уход из него <смерть>, соответственно. Планеты, находящиеся в 1-ом или 7-ом доме от соответствующих узлов, либо в 1-ом или 7-ом доме от Лагны, способны нейтрализовать эту Йогу и утвердить истину.

Если Йогу разрушает злотворная планета, то постижение истины сопряжено со страхом и может принести горе или полную утрату ощущения счастья. Если же Йогу разрушает благотворная планета, постижение истины будет сопровождаться счастьем и удовлетворением, зависимость будет устранена.

При мен, както разбрах, има Кала Амрита йога в Навамша, която обаче се анулира от малефици - Слънце и Сатурн в 7 дом (Сатурн в рецепция с Марс). И горенаписаното важи за мен като вътрешно усещане, доколкото Навамша представя вътрешния образ на човека. Истината носи тъга и чувство за опустошеност. Накрая ще взема да избера майа ~ илюзията и ще се радвам на малките, семпли и преходни неща, спирам да диря сатиа ~ истината във всичко. И да приемам изречени лъжи и празни думи, лишени от съдържание, стига да звучат красиво, ако наистина това ни прави щастливи...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Април 27, 2010, 12:11:06 am »
Лили , лятото ти ми каза ,че от мен става ведически астролог. говорехме си с Леон и ти се обоснова ,като посочи юпитер и още нещо....
мислиш ли ,че бих могла да дръзна и към ведическата астрология? ще имам ли сили и време за това , в астрологията влагам сърце.... :blink: :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #126 -: Април 27, 2010, 12:13:18 am »
Доколкото се опитах да разбера от обясненията ви май имам Амрита йога. Всички планети от сидерала са между възлите и се движат в посока от Кету към Раху. Незнам дали схванах.  :rolleyes:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Април 27, 2010, 12:30:37 am »
Лили , лятото ти ми каза ,че от мен става ведически астролог.
мислиш ли ,че бих могла да дръзна и към ведическата астрология?

Имаш и показатели за джйотиш астролог, казвала съм ти.
А те са Слънце, Меркурий, Кету и Юпитер в определени позиции, плюс някои други (взаимовръзки между определени домове). При теб Слънцето и ретро Меркурий са в съвпад с Кету в Лагна, Юпитер е в 8 дом и има мажорен аспект с господаря на Лагна (Марс). Сигурно има и други, но в момента не се сещам какви...

Относно горепосочените йоги - Кала Сарпа и Кала Амрита се споменава, че често се срещат в картитие на мистици, ясновидци, лечители и астролози. Затова според мен е логично често да се повтарят в картите на индиговите деца и деца кристали, а и въобще деца с по-необичайни способности. От друга страна, тези йоги не се срещат чак толкова рядко, но не при всички дават специфични способности. Ключът е в планетите, знаците и домовете, а и в целия хороскоп разбира се.
Раждане по време на затъмнение или Луна в съвпад с Раху или Кету също може да бъде такъв фактор, особено ако останалите планети са разположени от едната страна на възела. Независимо от това, че класиците свързват и двете йоги по-скоро с негативни ефекти, които обикновено се изразяват във вид на някакви ограничения. Но може би именно тези ограничения ни подтикват към израстване и търсене на истинския смисъл на нещата отвъд материята.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Април 27, 2010, 12:34:13 am »
Лили , лятото ти ми каза ,че от мен става ведически астролог.
мислиш ли ,че бих могла да дръзна и към ведическата астрология?

Имаш и показатели за джйотиш астролог, казвала съм ти.
А те са Слънце, Меркурий, Кету и Юпитер в определени позиции, плюс някои други (взаимовръзки между определени домове). При теб Слънцето и ретро Меркурий са в съвпад с Кету в Лагна, Юпитер е в 8 дом и има мажорен аспект с господаря на Лагна (Марс). Сигурно има и други, но в момента не се сещам какви...

Относно горепосочените йоги - Кала Сарпа и Кала Амрита се споменава, че често се срещат в картитие на мистици, ясновидци, лечители и астролози. Затова според мен е логично често да се повтарят в картите на индиговите деца и деца кристали, а и въобще деца с по-необичайни способности.
Раждане по време на затъмнение или Луна в съвпад с Раху или Кету също може да бъде такъв фактор, особено ако останалите планети са разположени от едната страна на възела. Независимо от това, че класиците свързват и двете йоги по-скоро с негативни ефекти, които обикновено се изразяват във вид на някакви ограничения. Но може би именно тези ограничения ни подтикват към израстване и търсене на истинския смисъл на нещата отвъд материята.

Лили , ти написа нещо ,което стана факт без да го знаеш!ти го предвиди за бъдеще....
а това бъдеще е минути след твоето предсказание.
освободи сатурн лили ,ти си астролог с голямо А , не защото си ми близка ,не защото си ми приятелка , а защото вселената ти е дала възможност да четеш там горе по звездите...да им се усмихваш с оная непринудена и неподправена усмивка....
Лили , чакам първата ти книга....
и ти желая оная любов ,която заслужаваш- неподправена ,истинска,искренна....като теб! :'( :wub:

а това е за теб!
слушай текста!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kDZ126r2450

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Април 27, 2010, 12:40:38 am »
Благодаря, Марайче.  :88:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Април 27, 2010, 01:12:07 am »
Благодаря, Марайче.  :88:

за теб с любов ,защото ме познаваш!
стягай се за купон...
дръж се Варнаааа,идвамммммм :wink2: :kissd:

Re:ВЕЩИЧКА И МАРАЯ И ОПИТА ИМ С ИНДИГО И КРИСТh
« Отговор #131 -: Април 28, 2010, 12:36:04 am »
Не знаех къде е най- подходящо да задам въпроса си и реших да е тук, защото интересът към наталната ми карта беше породен от форум за деца "индиго" и "кристал".

п.п. Благодаря на Марая, че ме ориентира.
« Последна редакция: Април 28, 2010, 01:11:23 am от naturu »

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Април 28, 2010, 12:54:00 am »
тази карта е по-редно да я качиш в натални карти според мен!
не виждам индикация за кристално дете.
за индиго :rolleyes: :rolleyes:, има показатели ,но по-добре я качи в натални.
има такава тема...там ще се включат и повече хора според мен!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #133 -: Април 28, 2010, 07:25:58 pm »
По повод написаното от Вещичка за тъмносиньото около/над Земята ,вижте какво ми попадна:

покрай символизма на Кали-Тъмносиньото е цветът на безкрайното пространство и вечното време,както и на смъртта.Това показва издигането на Кали над царството на познатото...Кали е самата смърт във всички нейни форми и на всички нива,но преди всичко смъртта на отделното аз...Времето е нашата крайна смърт и разрушението на всички неща.Затова Кали е и смърт.Но смъртта не е просто унищожение,но и врата към вечното.

Според маите сме в период на безвремие,а тук тъмносиньото се съотнася към вечният живот,този на Духа, когато умре аза и тялото.

« Отговор #134 -: Март 26, 2011, 02:53:51 pm »
http://www.temura.net/%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%be-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd/#more-5263

много интересно и наложително .....

"....77. Съществува Система за Природно Лечение Рейки/за духовен ръст, основател на която е д-р Микао Усуи в края на 19 век. Какво мислиш ти за тази система за лечение/за духовен ръст?
Рейки – това означава да Дишаш като Света. За да дишаш като Света, е нужно да почувстваш неговото движение и да го пропуснеш през себе си. Ако Вие боледувате, значи у Вас органите се движат неправилно. Светът може да Ви настрои. Тогава от таблетки няма да има нужда. На човека никога не са му били нужни лекарства. Той ги е измислил, защото не иска да се настройва.
Колкото по-силно е движението, толкова по-бързо ще се извърши настройката. Но тя не прониква в човека насила. Само ако човекът се съгласи с нея. Така е правил Иисус. Неговото докосване е носело движение на Света, а словото му е било още по-силно. Най-добре хората се лекуват с думите.

78. Какво е това „любов“, защо хората я търсят и не я намират?
Любов – това е, когато всички мислят за другия, а той чувства това и прави това, което трябва да прави. Любов – това е Сила, Светлина, които ти се дават просто така. Това е Дар, който ти трябва да се научиш да отдаваш.

79. Защо хората са станали зли?
Защото се чувстват зле поради това, че са забравили да даряват и много искат другите да продължават да им даряват. След това те продават това или не го дават на другите просто така. Заради това се появяват нещастни хора, защото нямат към кого да се обърнат. Трябва да им подарят, но не даряват, а искат те да си купят. А тези, които се обръщат, нямат пари. Тогава на тях им се казва, че това не е за тях, а това е неправилно, защото това е за тях. Хората престават да си вярват и започват да се боят от тези, които постъпват така. Не правете така!

80. Как мислиш, вътрешното раздразнение зависи от човека или от външни фактори?
Когато човек се ядосва, то никой не е виновен за това. Човекът сам се ядосва, а не някой друг. Ако ти правиш това сам, то ти си се съгласил на това. Ти можеш и да не го правиш. Това е много трудно, ако вече си започнал да се ядосваш. Ако аз се ядосвам, мама ме гали по ръката или по главата и аз бързо се успокоявам. Струва ми се, че така трябва да се прави и с другите"
« Последна редакция: Март 26, 2011, 03:13:44 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #135 -: Март 26, 2011, 03:31:47 pm »
"......102. Кажи, моля те, самият факт, че индиго и ти в това число, дават на хората информация за предстоящите катастрофални Изменения, не се ли явява своего рода шанс за това, хората навреме да се опомнят и да променят своето отношение един към друг и към своята планета, да променят предстоящия сценарий на събитията към по-мек, по-щадящ вариант? Доколко сценарият за това, което трябва да се случи, е предрешен към днешна дата?
Вие имате 4 варианта. Петият се затвори съвсем неотдавна. Хората не ги използват, защото не вярват. Те лошо чувстват това, което е разбираемо за всички на Земята. Събитието не може да бъде по-добро. То ще бъде еднакво за всички. Природата на Земята умее да се мени. Същото може и Земята. Хората не разбират защо тя прави това, защото и досега не са разбрали защо се променя природата. Това е разказ на Земята за това, какво се случва с нея. Хората не разбират този език. Струва им се, че птиците просто пеят, а зверовете ръмжат или мяучат. А това не е така. Те всеки ден говорят с вас и помежду си. Когато дърветата шумят, това също е разговор. Всички звуци на Земята могат да се преведат като разговор на Земята. Хората умеят да чуват само силните крясъци, когато нещо се руши, пада или тряска. Хората чуват и катастрофите. Тогава за кратко те стават способни да чуват и да разбират много повече, но след това отново забравят за това. Земята всеки ден разказва на хората какво ще се случи.
 Изменението вече се е случило. Сега то само идва до вас. В него вие сте в миналото, а то във вас е в бъдещето. Вие никога няма да го видите в пълнота, но ще го почувствате. Когато вие се измените, Изменението ще изчезне.
Ако вие промените отношението си един към друг, вие ще помогнете на себе си по-бързо да разберете как трябва да се променяте и ще направите това по-добре от другите. На останалите ще се наложи да се подчиняват на това, което им се предложи. За мнозина това ще бъде неприятно."

105. Какво е Бог? И защо е създал Света? Какъв е мотивът?
Бог е това, което човек не вижда, но рано или късно стига до него. Бог – това са самите хора. Извън тях няма Бог. Хората са създали своя свят, за да видят целите на познанието. Когато тези цели не се постигнат, се появява Бог. Колкото по-силен е Бога, толкова по-слаби са хората. Колкото по-силна е вярата, толкова по-близо е Бога. Но Бога хората никога няма да достигнат и никога няма да узнаят защо е създаден света, в който живеят. Тази загадка се разгадава едва след напускането на Земята.

« Отговор #136 -: Март 26, 2011, 03:37:51 pm »
"......Животът няма цена, цена има само Смъртта."

117. Какво се случва с човека след смъртта?
Умира само тялото. Това, което вие представлявате , не може да умре. Смъртта се среща само в малко светове, приличащи на нашия. Но на други места също не живеят винаги дълго. Когато вие питате за живота, вие питате за това, как решавате вашата задача, с която идвате в този свят. Отговорите можете да получите единствено вие, иначе няма да има смисъл от задачата. Решаването на задачи – това е един от начините да станете по-умни и да се научите да разбирате Другото
« Последна редакция: Март 26, 2011, 03:43:08 pm от strelicka »

« Отговор #137 -: Март 26, 2011, 03:43:49 pm »
118. Знаеш ли нещо за взаимодействията, взаимното влияние на кристалите и минералите върху човека? Какви кристали, минерали, камъни могат да помогнат сега на човека да премине измененията и предстоящите изпитания?
Минералите са непрекъснато в контакт с човека. Полезни са тези, които могат да натрупват слънчева и друга светлина. Опасни са тези, които действат като магнити. Домовете, които хората строят, са много опасни, защото се използват неистински материали. Най-добрият материал е тухлата (кирпича). Още по-добър материал е цял камък или негов къс. Дървото е недълготраен материал. Ако дойде силна светлина, то вас ще ви спаси само земята. На дълбочина от 12 метра.

« Отговор #138 -: Март 27, 2011, 02:11:20 am »
Когато бях на 10 години почина дядо ми. Никой не ми каза, съобщиха ми че е в болница. Аз знаех че е починал и започнах да плача. Беше ми ужасно тежко. Сънувала съм го 3 пъти, последния път беше на един кръстопът между два тунела на по средата имаше пейка с 2 възрастни. Той спря и попита кой път да вземе. Те му отговориха,че е все едно, но трябва да направи избора си.

На 12 години започнах са правя масажи и да лекувам с ръце. Никога никои не ме е учил на това. Докато правех масажа, затварям очи и виждам всичко в тялото на човека, като около органите има слаба бяла светлина. На 12 години открих първото образование на чичо ми, който миналата година почина от рак на дебелото черво.

В тинейджърските си години тотално не се вписвах в бандата и почти винаги съм била аутсайдер. Доста често изпадах в депресивни състояния и най-вече мисълта която ми минаваше през главата е " Аз не съм като вас".

Често ми се случва да разговарям с хора и да познавам неща от живота им,като най-вече умея да събеседвам на тема емоции и да предразполагам хората да споделят с мен. Винаги имам кураж, знам че имам извор на енергия и никога не се предавам.

На 15 години започнах да говоря за " Кутията на Пандора ". Това е първата от двете ми теории. Тя гласи,че човек се явява на този свят с определена цел,но вътре в себе си носи цялата информация, известна на човечеството, в чисто емоционален план. Повечето хора не могат да отворят кутията, защото не мога да намерят инструмента. Смятам,че много от нещата които знам, аз просто ги знам. Не съм ги учила.

В училище винаги интерпретирам. Рядко учех. Отличничка съм.

Втората ми теория е за Кръговрата на Енергиите в Света. Според мен всичко което правим,казваме и мислим отива горе в един купол където се върти и преработва. В определен момент се връща на Земята при нас и се случва това за което сме си постилали.

Не смятам че трябва да чета философии и мистики за да разгадая себе си и хората. Имам информацията в мен. Не мога да се опирам на определени тези и изказвания, вярвам само на усещането си за света.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #139 -: Март 27, 2011, 04:06:27 am »

На 12 години започнах са правя масажи и да лекувам с ръце. Никога никои не ме е учил на това. Докато правех масажа, затварям очи и виждам всичко в тялото на човека, като около органите има слаба бяла светлина. На 12 години открих първото образование на чичо ми, който миналата година почина от рак на дебелото черво.

напоследък и аз започнах да виждам енергийно. децата ми като се разболеят просто съсредоточвам ума си в телата им и преценям дали е грип, настинка или просто дращещо гърло и вземам решение как да ги лекувам - обикновено с мед, лимони, билки и аспирини... собственото си тяло от около година го виждам орган по орган /стига да ги знам къде са и кво представляват  ;D /. а кучето ми понеже от няколко месеца от време на време пишка кръв и пробвах всичко за да я оправя - и рейки, и билки, и тривиални инжекции от ветеринаря и нема бе братче, та от началото на заболяването и я виждам енергийно. вета постави диагноза песъчинки в бъбреците и тогава я видях за първи път. левият бъбрек е чист, както и лявата уретра, а в десният имаше 1 песъчинка или камъче /не мога да разбера, защото органите ги виждам в по-голям размер по принцип/, та сега вече е на 3-4 см от десният бъбрек в уретера... та така де - при придвижването му надолу поразранява и оттам пишкането на кръв понякога... сега я наливам с чай от мечо грозде /със спринцовка и пръскам в устата  ;D ;D ;D / и я обливам енергийно постоянно... дано да се оправи бързо милата ми животинка...