Здравей Гост

ПЛУТОН В СОЛАРА

• 130 Отговора
  • 28109 Прегледи
*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
Re:ПЛУТОН В СОЛАРА
« Отговор #60 -: Април 29, 2010, 09:51:34 pm »
Хм, аз не забелязвам особено развитие по дома, в който е Плутон. Примерно миналата година ми е бил в 10ти, на 2 градуса от соларно МЦ...ми, нищо по темата. Освен ако не броим смяна на имиджа и професионалните нагласи, в следствие изолацията, заради струпването в соларен 12ти. Ама пак някакси не ми се връзва - така де ръст точно не виждам да има.

Milkyway, соларния Плутон е дефакто транзитния Плутон в деня, в който слънцето застава на градусите на твоето рождено.  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #61 -: Април 29, 2010, 10:43:53 pm »
Milkyway, соларния Плутон е дефакто транзитния Плутон в деня, в който слънцето застава на градусите на твоето рождено.  :blink:
:-[ това не го знаех или не съм се напънала достатъчно, за да го разбера :-[
Мерси.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #62 -: Април 30, 2010, 09:06:11 am »
Милкиуей, представи си го като снимка на момента с транзитите към деня на твоето раждане. Това всъщност е солара - слънчевото ти завръщане. Затова логично в солара и по транзит Плутон например съвпада. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #63 -: Април 30, 2010, 10:12:11 am »
ей на мен в тазгодишният солар Плутон ми попада във 2ри соларен дом /11 натален/ в точен квадрат /орбис точно до секундата 1*/ с наталната си позиция... едни пари ми се задават начиииии  ;D ;D ;D ;D ;D 

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Януари 08, 2011, 08:56:13 pm »
Бихте ли споделили някакви наблюдения за соларния Плутон...? Дома в който попада и евентуални събития.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #65 -: Януари 08, 2011, 09:04:38 pm »
Противоречиво е при мен. В годината, в която съм си скъсала Д-то от работа и в тази, в която е било пълен застой, Плутон е бил  в един и същи дом и домификацията на солара- същата.
Явно е акцент, независимо от окраската "+"/"-".

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Януари 08, 2011, 09:10:05 pm »
Противоречиво е при мен. В годината, в която съм си скъсала Д-то от работа и в тази, в която е било пълен застой, Плутон е бил  в един и същи дом и домификацията на солара- същата.
Явно е акцент, независимо от окраската "+"/"-".

А соларните му аспекти? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #67 -: Януари 09, 2011, 03:28:10 am »
в новия солар Плутон ми е в 3 дом.Още в началото се запознах с интересен човек,доцент по изкуствата.

Близо до него е възела,и съвпадат с натални Сатyрн и Нептун.Сатърн управлява 4 дом,Нептун-6 дом.
Хората,които навлизат в живота ми са важни за професионалната реализация след време.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Януари 09, 2011, 03:30:28 am »
в новия солар Плутон ми е в 3 дом.Още в началото се запознах с интересен човек,доцент по изкуствата.

Близо до него е възела,и съвпадат с натални Сатyрн и Нептун.Сатърн управлява 4 дом,Нептун-6 дом.
Хората,които навлизат в живота ми са важни за професионалната реализация след време.

:kissd: , мерси Лилавко....
А това значи ли , че тези хора са в момента сред близкото обкръжение , то е ясно , че щом оста е 3/9 има общо и с академичните страни и среди като проявление... ;) :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #69 -: Януари 09, 2011, 04:01:34 am »
:kissd: , мерси Лилавко....
А това значи ли , че тези хора са в момента сред близкото обкръжение , то е ясно , че щом оста е 3/9 има общо и с академичните страни и среди като проявление... ;) :rolleyes:

не е част от близкото обкръжение,но поддърjaме контакт.Когато имам въпрос,питам него и ако се напъна,знам че мога да разчитам на помощта му.
Интересното е,че не очаквах тази година да е свързана с нови контакти,защото самата аз съм се отдала на отшелничество ..Плутон квадратира наталното Слънце в 12,където е соларен Сатyрн.Това отразява нежеланието ми да стегна  :blink:.

« Отговор #70 -: Януари 09, 2011, 04:53:46 am »
В солара за 2010г. Плутон ми беше във 2-ри соларен и 11-ти натален дом, без мажорни аспекти към натални планети. Имаше чистки на "приятели", начало на нови приятелства, но като че най-силно от действията му ми се струват тези, свързани с темите на 2-ри дом. Много мислех над ценностите и целите си, особено в професионален план, защото Плутон ми е У9 и У10. И настъпи промяна в тази посока. То имах и нагласа за такива дълбоки и неособено приятни размисли - ретро Сатурн (натален У12) в 12-ти соларен дом, в квадрат със соларен Плутон... И още имам такива размисли. Чакам си новия солар...
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 05:42:32 am от Mirabella »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #71 -: Януари 09, 2011, 04:55:07 am »
Солара за 2007 година,в която родих,соларен плутон беше в 1ви дом.
И за тази година соларен плутон е в соларен първи :-\Нямам намерение да раждам пак.
Тогава си спомням,че ми бяха казали,че хората ще почнат да гледат на мен по друг начин.И е така де факто,защото аз много се промених.
И изобщо в края на 2006г започнаха големите обрати в живота ми и голямата промяна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Януари 09, 2011, 05:34:35 am »
И за тази година соларен плутон е в соларен първи :-\Нямам намерение да раждам пак.
Тогава си спомням,че ми бяха казали,че хората ще почнат да гледат на мен по друг начин.И е така де факто,защото аз много се промених.
И изобщо в края на 2006г започнаха големите обрати в живота ми и голямата промяна.

Как го усещаш сега...Милки? Какво му е другото проявление... :rolleyes:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #73 -: Януари 09, 2011, 08:24:15 pm »

Сега още нищо не мога да кажа,защото новият солар ще започне март месец ;D
Но, това което желая и това за което дълбоко съм се замислила е да  подложа на промяна външншят си вид.Който честно да ви кажа,не ме радва.Но за това се изискват големи усилия и силна воля.
Искам да променя някои навици,които като че ли ме затлачват и дърпат надолу и назад.Ако успея,мисля че ще претърпя положителна промяна. :'(
Дано да съм на прав път :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #74 -: Януари 09, 2011, 08:28:19 pm »

Сега още нищо не мога да кажа,защото новият солар ще започне март месец ;D
Но, това което желая и това за което дълбоко съм се замислила е да  подложа на промяна външншят си вид.Който честно да ви кажа,не ме радва.Но за това се изискват големи усилия и силна воля.
Искам да променя някои навици,които като че ли ме затлачват и дърпат надолу и назад.Ако успея,мисля че ще претърпя положителна промяна. :'(
Дано да съм на прав път :mellow:

С тях ще дойде и външната промяна... :blink: Това е Плутон , той започва от вътре навън..... ;) :blink:
Успех , мисля , че ще го постигнеш! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #75 -: Януари 09, 2011, 09:41:42 pm »
Мерси Марая и на теб успех!

« Отговор #76 -: Януари 10, 2011, 04:03:30 am »
Изключително силно бе влиянието на Плутон в миналия ми солар, когато беше в 7ми соларен дом - създадох многонови познанства, които претърпяха трансформация. Някои от тях се запазиха и до днес, а други изчистих изцяло - особено през май месец на 2010 година - скъсах контакти с хора, киито смятах за много близки мои приятели. С някои от тях поддържам връзка от любзност, но не могаа да ги наерка приятели, както преди ги наричах.
След като скъсах врзка с толкова много хора пролетта на 2010, лятото се получи нещо като вакуум в отношенията - нямах хора около мен, беше ми самотно и донякъде тъжно, но бях сигурна, че не бих се върнала към подобен тип отношения, както предишните. Преосмислих поведението си спрямо хората и създаването на конктати и приятелства. Плутон в 7ми - изчистих стари модели на отношения, имам нов начин на възприятие къмн света и хората около мене.

В сегашния ми солар Плутон е в 5ти дом, в съвпад със СЛВ. Усещам го като преосмисляне на това в кой и за какво се влюбвам, и мисля, че ми помага много да видя какво искам наситина в любовните отношения. Отново прекрасна възмовност да затворя стари страници на поведение и да открия себе си. 

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #77 -: Януари 10, 2011, 04:45:03 am »
ПЛУТОН и на капса ,защото това си е плуто ;D ;D ;D.
най-високия ръст през годината е в дома от соларната карта в който попада ПЛУТОН.

А като е точен съвпад с ІС :rolleyes: за какъв ръст става дума :rolleyes:

При такова положение се осмелих да прекратя 18-годишна връзка и 12-годишен брак :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Януари 10, 2011, 04:49:22 am »
най-високия ръст през годината е в дома от соларната карта в който попада ПЛУТОН.

При такова положение се осмелих да прекратя 18-годишна връзка и 12-годишен брак :blink:

unbelievable, колко е буквална астрологията на моменти.... :-\

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #79 -: Януари 10, 2011, 05:22:46 am »

unbelievable, колко е буквална астрологията на моменти.... :-\

Аз го възприемам като огромен "ръст"!