Изключително силно бе влиянието на Плутон в миналия ми солар, когато беше в 7ми соларен дом - създадох многонови познанства, които претърпяха трансформация. Някои от тях се запазиха и до днес, а други изчистих изцяло - особено през май месец на 2010 година - скъсах контакти с хора, киито смятах за много близки мои приятели. С някои от тях поддържам връзка от любзност, но не могаа да ги наерка приятели, както преди ги наричах.
След като скъсах врзка с толкова много хора пролетта на 2010, лятото се получи нещо като вакуум в отношенията - нямах хора около мен, беше ми самотно и донякъде тъжно, но бях сигурна, че не бих се върнала към подобен тип отношения, както предишните. Преосмислих поведението си спрямо хората и създаването на конктати и приятелства. Плутон в 7ми - изчистих стари модели на отношения, имам нов начин на възприятие къмн света и хората около мене.
В сегашния ми солар Плутон е в 5ти дом, в съвпад със СЛВ. Усещам го като преосмисляне на това в кой и за какво се влюбвам, и мисля, че ми помага много да видя какво искам наситина в любовните отношения. Отново прекрасна възмовност да затворя стари страници на поведение и да открия себе си.