Хело, постиженията по Плутон са невидими, не ги търси при известните и винаги са вследствие на продължителен контакт и там където се появи плутонянец в средата и хората винаги предстоят огромни промени, но всичко става в подсъзнанието ,разместват се пластове, залежали дълго време,изтласкани болезнени спомени, Плутон търси истинското ,изправя ни пред истината,колкото и болезнена да е тя и до като не стигне до нея не се примирява, камо ли да се откаже,къде си тръгнала да го търсиш в лустрото, той е този отзад , който дърпа конците, суетата и блясъка са за други, него го търси в началото и края,раждането и смъртта, и при двете има болка, но по истинското нещо няма на този свят, всичко останало между тези две крайности е заключено във времеви/пространствени ограничения с който Плутон не се съобразява никога,той е над тях ;)енергията на мисълта, той и дава силата и обсебеността да разплита загадки, мистерии, да вижда зад привидната им сложност, простотата на истината, да руши въздушните кули, в който ние хората обичаме да живеем, мислейки ,че сме безсмъртни и защитени, руши фалшивото, нетрайното и ограничаващото ни ,а ние се тръшкаме и се чувсваме наранени и обидени на целият свят с въпроса "защо все на мен" горчивата чаша и я пием на малки глътки, увеличавайки агонията,бягайки от това да се изправим пред истините,къде по- лесничко е в територията на нептун да си живеем комфортно в лъжи,фалш, лицемерие,самозаблуди, илюзии и преходни цености,никой не обича досега си с родилна зала,моргата,гробища, малко говорят свободно за своята сексуалност и хилядите табута, с които живеем,но не споделяме, защото истината ни прави уязвими,носи ни безконтролни страхове, но и свободни от зависимостите,които в крайна сметка ни измукват енергиино и физически, затова Плутон къса веднъж и завинаги :mellow:
невидимите нишки в които сме оплетени,като в паяжина, неосъзнавайки, коя част от веригата ставаме, попадайки в нея...

Психоанализата, любимите ти Фроид и Юнг, е измилена за да вади на показ истината за самият теб,която ти не можеш или не искаш да осъзнаеш и това ти пречи да продължиш да живееш нормално, вкарва те в лабиринти, от където трудно се излиза сам, но там границата е много тънка и психоаналитика, достигайки до съкровенните ти истини, добива огромна власт и контрол над теб, и ако не се поставят ясни и точни граници,стигаме до зависимост на лекуваният от лекуващият, в много аспекти,няма безгрешни, всеки може да се изкуши да се подхлъзне на венера, на луна, на нептун, на юпитер, на слънце,на марс ,на меркурии, замислих се по сатурн може ли да се подхлъзнеш и как :rolleyes:
нашите изкушения са наши слабости, до колко контролираме първите, до толкова се освобождаваме от вторите ,получавайки сила ,не знам имам силен плутон и силен сатурн,
които работят екипно по въпроса с освобождението на личността - Плутон ми е на Асц. в съвпад с Уран и Сатурн Водолей в 6 и те са много директни и категорични, ако нещо подам,страда здравето, сигурен показател,че съм изтървала нещо в контрола над паразитните изкушенията, които те заробват и смучат енергията ти,правейки те зависима от нещо/някой :blink:Плутон, акцентиран е много мнителен и това го предпазва от възможността той сам или който и да е да му сложи розови очила, не понасям розово и
нюанси , лилаво,цикламено, розови сериали, бутафории, Плутон трудно се манипулира,
всякакви реклами не действат,ако сме свят от плутонянци търговците на боклуци ще загинат, не е лесно да виждаш черно- бяло неща, който искат да ти ги пробутат за цветни
усета за красивото /истинското е в пъти повече,затова и известните дизайнери са с наточени/заточени Венери

спирам,че си изпих кафето и отивам на разходка сред нещо истинско и неповторимо - природата

:blink: