Здравей Гост

Новолуние в телец

• 62 Отговора
  • 8793 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Новолуние в телец
« -: Май 11, 2010, 08:13:50 am »
Имаме доста теми за новолунията,но в различните знаци.
Нека да имаме и за предстоящото новолуние в телец на 14 май ,2:08 часа,петък.
При мен ще се случи в 10 дом,в съвпад с нат луна и марс ,които са в съвпад.
Честно не знам какво да очаквам,ще се разровя в дебелите книги :rolleyes:
При вас къде ще се случи? :blink:

Re:Новолуние в телец
« Отговор #1 -: Май 11, 2010, 09:31:20 am »
Милки,
новолуние в 10 дом /К.Ръшман/ влияе на репутацията/положението ни в обществото,кариера, визира шеф/работодател или по-авторитетният родител, активиращо съвпада ти луна/марс би ти донесло новости свързани с майка,дъщеря,приятелки,семейството, нещо ново в дома, покупка или ремонт, може да промениш някой свой навик, или да се отървеш бързо от здравословен проблем,ако луна упр.12 дом,или запознанство с жена при пътуване в чужбина,ако марс упр.9 дом, или връзки с обществеността,ще рекламираш активно някаква дейност,рекламна кампания
ще бъдеш изпълнена с енергия за промяна,за нещо ново в живота,
по аналогиите на активираните планети, виж дали не активира някоя прогресия

при мен новолунието активира 9 дом и е в тригон към прогресивно Слънце в 5 дом

« Последна редакция: Май 14, 2010, 07:43:41 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #2 -: Май 11, 2010, 09:40:34 am »
Брех, туй новолуние ще ми е точно на Дсц...пак ли проблеми с явните ми врагове, край немаше. Дайте нещо по-оптимистично като предложение?  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3 -: Май 11, 2010, 09:44:17 am »
Може би, защото са актуални....иначе аз враг в моето легло не желая, честно.  ;D Нов ухажор също. Искам си моя в леглото, но как да ми хрумне това като, ако съдя по новолунието и върха на 7 дом - никак не ми е сексуален.  :P Мъдрувай още.  ;) ;D     

*

elfidka

• 3129
« Отговор #4 -: Май 11, 2010, 09:49:02 am »
Ей сега видях, на мен новолунието ще ми е в 10 дом близо до МЦ-то....
Интересно....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5 -: Май 11, 2010, 09:51:00 am »
Може би, защото са актуални....иначе аз враг в моето легло не желая, честно.  ;D Нов ухажор също. Искам си моя в леглото, но как да ми хрумне това като, ако съдя по новолунието и върха на 7 дом - никак не ми е сексуален.  :P Мъдрувай още.  ;) ;D      

мъдрувам аз, ама с този ограничен запас знания е все едно да се мъчиш да направиш изискана вечеря за 4-ма с две яйца само.. :-[
телеца нали бил плодовит знак, с твоя НЕвраг в леглото да не заченете нов живот си викам аз.. ;D

На ДЦ- то , според мен става по-скоро върпос за неща свързани с  6 - 7 дом едновременно, защото има влияние и в/у двата дома....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Май 11, 2010, 09:56:16 am »
Да и аз прочетох преди малко тълкованията на Ръшам.
При мен луната управлява 12 дом,а марс 10ти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #7 -: Май 11, 2010, 09:57:27 am »
 На К11. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #8 -: Май 11, 2010, 09:57:32 am »
Елфидка и аз имам такива подозрения, че по 6 и 7-ми, но се чудя дали пък по-рано не са се проявили, но не е възможно сякаш, все пак е новолуние, тогава започва нещо или определена тема излиза.  

Вижън, знанията са едно, да си ползваш ума - друго.  :blink: И не се притеснявай и с две яйца става изискана вечеря, но няма да е много хранителна.... ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #9 -: Май 11, 2010, 09:59:22 am »
примерно, да подобри нещата с половинката, да му устрои една романтична вечер с много храна, нали е теле..и после да го гали по коремчето, като преяде..това се сещам засега.. ;D ;D

Е това вече е в десятката! И без това има повод и заслужава от време на време.  :P :wub: Направо си го представих и ми стана много забавно.

А за сексуалното имах предвид естеството на дома - 7-ми.  ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #10 -: Май 11, 2010, 10:04:56 am »
Къде там, че стана дума за палачинки и се разсеях...както казва Мечо Пух от вълнение изядох толкова нещаааа.  ;D

Не си го тълкувам никак, знам ли какво ще е, на този етап нямам идеи, но сега се сетих, че може романтичната вечеря с партньора /7 дом/ да е здравословна /по 6 дом/.  ;) 

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Май 11, 2010, 10:06:28 am »
Пада ми се в 5-ти дом в точен тригон с рождения ми Уран в 9-ти. Нещо, свързано вероятно с образованието на детето ми?

От друга страна транзитните светила правят квадратура с рождените ми светила във Водолей. Но орбисата е разходяща и не е в рамките на 1 градус, колкото е допустимата за такъв вид лунации.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #12 -: Май 11, 2010, 10:11:54 am »
Вижън разбирам... ;D :P Той е от тези, дето си падат и по здравословното, то също може да е вкусно, не пречи.  ;)А и не бива да се прекалява с количествата, щото после заниманията по 8-ми биха станали прекалено мързеливи и тежки за изпълнение.  :rolleyes:   

*

elfidka

• 3129
« Отговор #13 -: Май 11, 2010, 10:22:42 am »
Момичета, аз мисля, че новолунието не винаги работи, защото все пак това са едни бързи транзити с мимолетно действие. Я си представете какво начало може да даде едно новолуние, ако по това време имаме транзитен Сатурн съвпад със Слънце....????
Никакво, или по-точно нищо трайно, защото по това време се утвърждават старите неща .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Май 11, 2010, 10:31:51 am »
При мен ни новолуния, ни пълнолуния работят, вече се убедих. Или поне повечето от тях.
Заменям хороскопа си за друг!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #15 -: Май 11, 2010, 10:41:07 am »
Елфидка, зависи от много неща. Не може всяка лунация да е значима с нещо грандиозно, просто някакъв фон създава, а друг път е ключов момент на активиране на прогресии, дирекции. Трябва да се наблюдава какво се случва и особено към минал период, за да се направят по-точни изводи.

Лили, ти си изключение.  ;D Тебе Уран ще те оправи..... :P

*

elfidka

• 3129
« Отговор #16 -: Май 11, 2010, 11:01:54 am »
Да така е.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Май 11, 2010, 01:33:05 pm »
 Kak ще я оправи?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Май 11, 2010, 01:35:21 pm »
Ще ръчне хороскопа ми изотзад и ще го накара да работи, а не да спи.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #19 -: Май 11, 2010, 02:02:16 pm »
При мен ни новолуния, ни пълнолуния работят, вече се убедих. Или поне повечето от тях.
Заменям хороскопа си за друг!  ;D

и аз и аз  ;D

предното пълнолуние ми беше в точен съвпад с Локус Фортуна и нищооо. сега ми е в 3 дом в точен тригон с Лилитката в 11 дом и идея си нямам дали нещо ще излезе  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/