Здравей Гост

Новолуние в телец

• 62 Отговора
  • 8843 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Новолуние в телец
« Отговор #20 -: Май 11, 2010, 02:05:14 pm »
Какво да ти кажа, пълна скръб.  ;D
Дори прословутото новолуние в съвпад с Кету и Венера в 5 дом не ми донесе нищо, какъв ти тантричен секс...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #21 -: Май 11, 2010, 02:10:25 pm »
Какво да ти кажа, пълна скръб.  ;D
Дори прословутото новолуние в съвпад с Кету и Венера в 5 дом не ми донесе нищо, какъв ти тантричен секс...  :-X

ма кво си говориш - пълнолунието нали беше в скорпион и попадаше в 8я ми дом и освен съвпад с Фортуната и прогресивната Луна ми беше на 1-2* от Фортуната /респективно и от пълнолунието/ и нъц - нищичко  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #22 -: Май 11, 2010, 03:35:24 pm »
  ;D  Веще, Лили
като сте само у дома пред компа, постоянно, извън социото като как да ви проработят новолуния , пълнолудия вие сте в изолация бря джанъм, доброволна ;) :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #23 -: Май 11, 2010, 03:39:55 pm »
 ;D  Веще, Лили
като сте само у дома пред компа, постоянно, извън социото като как да ви проработят новолуния , пълнолудия вие сте в изолация бря джанъм, доброволна ;) :P

е кво? да излезем на улицата с плакати "търсим си принца. който е кандидат моля автобиографиите на имейла и задължително придружени със снимки!"  :57: :57: :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Май 11, 2010, 03:41:38 pm »
новолунието в телец е на 23:09 мин. при мен попада в 6-ти натален.
прави впечатление тригона на новолунието с мидпоинта на марс и венера в козирог в моя втори дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #25 -: Май 11, 2010, 03:44:55 pm »
ако се гледа съвпад на новолуние с мидпойнт, до колко градуса орбис се приема?  щото мидпойнта Луна/Хирон ми е на 24,26* в телето  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Май 11, 2010, 03:52:08 pm »
ако се гледа съвпад на новолуние с мидпойнт, до колко градуса орбис се приема?  щото мидпойнта Луна/Хирон ми е на 24,26* в телето  :-\

1гр. го приемам за точен аспект.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #27 -: Май 11, 2010, 04:38:20 pm »
На мен Новолунието попада в 9ти дом и е връх на Йод с натални Нептун/Плутон  :unsure: Дето се вика-Божа Работа  ;D

Само се чудя дали вече не ми даде събитието по-рано,защото днес получих едни карти,които са гръцки,но ми ги пратиха от БГ,картите не са таро,а някакви астрологични-по една карта за всяка планета,знак и дом и се правят някакви прогнози като се комбинират,но още ги изучавам.

Но си мисля,че и нещо друго трябва да изскочи  :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Май 11, 2010, 04:50:54 pm »
На мен Новолунието попада в 9ти дом и е връх на Йод с натални Нептун/Плутон  :unsure: Дето се вика-Божа Работа  ;D

Само се чудя дали вече не ми даде събитието по-рано,защото днес получих едни карти,които са гръцки,но ми ги пратиха от БГ,картите не са таро,а някакви астрологични-по една карта за всяка планета,знак и дом и се правят някакви прогнози като се комбинират,но още ги изучавам.

Но си мисля,че и нещо друго трябва да изскочи  :unsure:

ха , честито!  какво представляват?

*

Синухе

• 4978
« Отговор #29 -: Май 11, 2010, 05:19:13 pm »
Ще ги видиш,дори не знам как се казват.Има прави и обърнати,всяка планета,дом или знак се тълкуват спрямо това дали са прави или не,значенията се изменят,но не точно като + или -.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #30 -: Май 11, 2010, 05:22:17 pm »
... до колко градуса е орбиса при съвпада с натална планета 2-3.... :unsure:
...защото на мен новолунието ще ми попадне върху Венерката(която е в опозиция със Сатурн-а) в 4-ти дом....или 5-ти....всъщност коя домова система да използвам....напоследък си цъкам картите все с equal....ама и с placidus...също като се замисля... :-\
....не че имам много опит  :-[ ...вие коя домова система използвате и как преценихте и решихте, че тази която използвате е подходящата...??  :unsure:

:unsure: :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Май 11, 2010, 05:23:21 pm »
аз ползвам плацидус и мисля , че е добра....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #32 -: Май 11, 2010, 05:33:45 pm »
...аз сега се сетих, че всъщност предното пълнолуние ми беше в 10-ти(това с equal house system) дом и ми съвпадна с лунарното завръщане.....
та ....като се замисля доста ми беше натоварен и изпълнен с притеснения и нерви и ревове  :-[ изминалия период....от към работа ....всъщност и Ретро Мерка "помогна" доста, но имах и голяма подкрепа от домашните....

:blink:

*

Divna

« Отговор #33 -: Май 11, 2010, 06:02:03 pm »
Pri men novolunieto e v 7 dom  ;D.
Imam hubavo use6tane.

« Отговор #34 -: Май 11, 2010, 09:45:12 pm »
е кво? да излезем на улицата с плакати "търсим си принца.

на международна магистралка имате повече шанс, улицата е много ограничено понятие... ;)
скромно ми звучи

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #35 -: Май 11, 2010, 09:52:29 pm »
е кво? да излезем на улицата с плакати "търсим си принца.

на международна магистралка имате повече шанс, улицата е много ограничено понятие... ;)
скромно ми звучи

мацоооо, на магистралата освен някой смрадлив, некъпан от 2 месеца тираджия и тъп като галош - друго нема да намерим  :-X

*

Синухе

• 4978
« Отговор #36 -: Май 11, 2010, 10:11:17 pm »

мацоооо, на магистралата освен някой смрадлив, некъпан от 2 месеца тираджия и тъп като галош - друго нема да намерим  :-X

Ще го изкъпеш в близката рекичка к'ъв ти е проблема,а че е галош к'во те бряга няма хорари да въртиш с него -там ще са други врътките  ;D

« Отговор #37 -: Май 11, 2010, 10:41:05 pm »

мацоооо, на магистралата освен някой смрадлив, некъпан от 2 месеца тираджия и тъп като галош - друго нема да намерим  :-X

що така грубо и той човек,живинка,пък и работлив, ти кучето къпеш по 2 пъти на ден ,  де го скри състрадателното рибешко слънце,мило

*

Nebesna

« Отговор #38 -: Май 13, 2010, 09:11:49 pm »
Утре е новолунието. Изтеглям темата, че всеки да си сподели какво ново вето.

« Отговор #39 -: Май 13, 2010, 09:19:40 pm »
При мен е в 10ти ,както обикновено по това време на годината. Нищо не очаквам. :angry: Вече нямам никакви очаквания за каквото и да било. :angry: :angry: :angry: Охххх,колко ми се иска да бъда една религиозна фанатичка и да отида в манастир....където да има високоскоростен интернет  ;D От нищо друго нямам нужда.  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.