Здравей Гост

Новолуние в телец

• 62 Отговора
  • 8816 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Новолуние в телец
« Отговор #40 -: Май 13, 2010, 09:31:18 pm »
При мен този път ще е в седми, близо до Лилитката. Тантричния секс по новолуние в съвпад с Кету и Венера в 5 дом ми се размина, сега да видим Лилит какви ще ги измъти.  :93:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #41 -: Май 13, 2010, 09:58:56 pm »
На мен пък ми е на куспидата на 8 дом, в съвпад с Вертекса. Ше я видим ние тая.  ;)

« Отговор #42 -: Май 14, 2010, 07:37:26 am »
На мен пък ми е на куспидата на 8 дом, в съвпад с Вертекса. Ше я видим ние тая.  ;)

ще получиш "кредит- на доверие"  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #43 -: Май 14, 2010, 07:39:12 am »
Нищо не очаквам. :angry: Вече нямам никакви очаквания за каквото и да било. :angry: :angry: :angry: Охххх,колко ми се иска да бъда една религиозна фанатичка и да отида в манастир....където да има високоскоростен интернет  ;D От нищо друго нямам нужда.  :mellow:
Дянков ще им дигне мерника и на тях, още не се е сетил

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #44 -: Май 14, 2010, 08:01:33 am »

ще получиш "кредит- на доверие"  ;)

Имам достатъчно голям, за да искам нов.  :-\  Но може да изскочи друго - някоя навременна подкрепа.

« Отговор #45 -: Май 14, 2010, 08:10:21 am »

Имам достатъчно голям, за да искам нов.  :-\  Но може да изскочи друго - някоя навременна подкрепа.

тобре, щом ти е голям, дан не тъ мисла  ;)

ей някой да каже , че има достатъчно, звучи удоволетворително,
достатъчно голям от познати или непознати,
новолунието ми активира 9 дом, днес ми е говорително,
тя подкрепата по 8 дом , може и изотзадзе да доди

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #46 -: Май 14, 2010, 08:15:46 am »

Имам достатъчно голям, за да искам нов.  :-\  Но може да изскочи друго - някоя навременна подкрепа.

тобре, щом ти е голям, дан не тъ мисла  ;)

тя подкрепата по 8 дом , може и изотзадзе да доди

Не е зле да ме мислиш отвреме навреме.  ;D Аз как те мисля.  :wub: Не може да доди изотзади подкрепата, щото Венера в 10 дом ми управлява 8.  ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #47 -: Май 14, 2010, 08:38:14 am »
При мен проработи и то как ! ;)

Новолунието в Телец ми е в 12 дом в точен съвпад с Хирон, бродих аз астрала, ама нищо интересно,но......

Ставам сутринта и разглеждам темите в астро форума, обаче не ми се  чятаха откъслечни постове, реших да чета някоя статия, и отварям сайта на маг Селена, и отворих една тема за плеядинците. Много интересна статия, за тези които обичат контактьорските книги и които вярват, че има и други цивилизации в тази вселена.

Прочети статията

След това се сещам, че имам една книга, която не бях довършила, взимам я с мен, за да почета малко в морската след работа, и познайте до къде съм стигнала, до раздела - Плеядите. Голям синхрон, по 12 ти дом получавам информация от вселената и от други цивилизации, а Хирон е само свързочника.

« Отговор #48 -: Май 14, 2010, 09:41:47 am »
Много интересна статия, за тези които обичат контактьорските книги и които вярват, че има и други цивилизации в тази вселена.

интересна статия,

всеки иска щастие, безопастност, радост, хармония, личностно развитие, мир, изобилие ,но един го иска
само за себе си, на всяка цена, и по много от всичко, без да е удоволетворен като го постигне
друг го иска за всички, но неудоволетворението на някой, им пречи да го постигнат всички щастието
дори и силата вътре в нас, силата на мисълта не може да запълни празнотата на неудоволетворението

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #49 -: Май 14, 2010, 10:19:25 am »
Венерката ми свети до куспидата на 5-ти дом.... ;D :88: :49:

...аз пък се чувствам доста добре(даже ми казаха, че изглеждам щастлива от сутринта), въпреки че имам хиляда задължения на работа, в къщи...трябва да уча за изпит...ама ми е леко на душата, но в същото време се притеснявам да не взема да се прецакам с това настроение, че усещам как не ми се прави нищо....самоконтрола ми го няма никакъв.... :91:

:blink::P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #50 -: Май 14, 2010, 10:23:39 am »
от вчера имам нов лунар , както и лунацията в телец....
знам ли , очаквам нещо интересно , защото луната при мен е управител на 8-ми , а се намира в 6-ти и е една от най-добре аспектираните планети в натала ми....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #51 -: Май 14, 2010, 10:31:16 am »
Пълнолунието ми беше в пети срещу Марса. Новолунието ми е в 11-ти, далечко е от Марса, но е в опозиция на Венера и Луна, куинконкс с Уран и квадрат и половина от Слънце/Плутон.

Ще си го отработвам веднагически посредством разтърсващо колективно преживяване - концерта на националния стадион довечера  :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #52 -: Май 14, 2010, 10:41:06 am »
Новолунието ми се пада в първи дом, в опозиция на нат. Уран в 7 дом.Нищо особено не виждам, освен ,че може да пътувам скоро. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #53 -: Май 14, 2010, 08:36:57 pm »
 от това новолуние засега съм с  ;D настинка и хрема ( а аз по пиницип трудно ги хващам и двете) - няма диретктна връзка с планета
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Май 14, 2010, 08:43:53 pm »
от това новолуние засега съм с  ;D настинка и хрема ( а аз по пиницип трудно ги хващам и двете) - няма диретктна връзка с планета

а, възможно ли е ,да не го разчиташ сред планетните конфигураций :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #55 -: Май 14, 2010, 09:13:09 pm »
И аз съм така :-\ Много странно.А уж новолунието ми е в съвпад с луна и марс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Май 14, 2010, 09:24:34 pm »
И аз съм така :-\ Много странно.А уж новолунието ми е в съвпад с луна и марс.

в шести дом ми е , но да чукам на кметска глава нищо ми няма....интересно! :rolleyes:

« Отговор #57 -: Май 15, 2010, 08:21:33 am »
за подарък - разкошен пармезан и кило лаваца.. :93:
 хубави неща по новолуние в телец, значи.. :blink:

натрупване на благинки ;) ;D

« Отговор #58 -: Май 15, 2010, 09:22:22 pm »
   Ооооо, аз понеже от една седмица не съм час, чааак сега видях че новолунието е минало. Но за мен беше забележимо. Интересното е че успях да се свържа /до този момент му нямах тел.номер/ с любовта си и доста дълго и нашироко сме говорили точно преди новолунието. На мен Луната е минала през Сатурна ми в 12 дом, а той е имал нов лунар....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Май 15, 2010, 10:42:12 pm »
И на мен всичко там ми се трупа  :-[, но не мога да откажа сиренето и кашкавала. Месо и сладки мога и да не ям.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.