Здравей Гост

кармична астрология, карти, техники....

• 114 Отговора
  • 22372 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:кармична астрология, карти, техники....
« Отговор #40 -: Май 15, 2010, 06:49:17 pm »
  не  бих казала, че ако няма замесена "кармата", то връзката не била кармична

Ма то нов астероид ли има, кармичен? Сега го разбирам... Добре, че влязох в тази тема да се информирам.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Май 15, 2010, 06:56:06 pm »
И аз имам някои попадения:

Карма на последния ми приятел е в съвпад с моята Луна.
Моята карма в съвпад с луната на татко

« Отговор #42 -: Май 15, 2010, 07:14:18 pm »
ТЪкмо щях да ми напиша, че де що има в космоса все с нещо ще ви съвпадне  ;D и проверих с майка ми - нейната Карма е в ТОЧЕН съвпад с воята Венера! А на баща ми е с 2-3 градуса съвпад със Сълнцето и Мерка на майка ми.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #43 -: Май 15, 2010, 07:15:51 pm »
   Аз тази Карма, съм я забелязала много отдавна, както и толкова много астероиди, че който има по-популярно име, може да се пробва да си намери астероида и да го види къде в картата му се намира  :P. За съжаление аз нямам такова име...нямам си астероид  ;D.
   Хубу деее, много се дразня ако говорим само за този астероид, то си има темичка за тях, а и намесваме цялата кармична астрология. Губи ми се системата на подреждане на знанията. /пък аз се скъсах да зная много  ;D/.
   Сега аз къде да пиша - тук ще пиша, макар че и за транзитите става...Тааааа, моята карма - край няма. Та моята любов пак е на дневен ред и сега гледам тааа транзитна карма в точен съвпад със Слънцето ми в 7 дом, а транзитната Лилитка е в точен съвпад със СЛВ и МС.....ооофффффффф.

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Май 15, 2010, 07:19:26 pm »
ТЪкмо щях да ми напиша, че де що има в космоса все с нещо ще ви съвпадне  ;D и проверих с майка ми - нейната Карма е в ТОЧЕН съвпад с воята Венера! А на баща ми е с 2-3 градуса съвпад със Сълнцето и Мерка на майка ми.  ;)

какви 2-3 градуса? Тука допустимата орбиса от 0,5 до 1 градус.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Май 15, 2010, 07:21:07 pm »
Небесна е права, при астероидите орбисата е по-тясна, до един градус.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #46 -: Май 15, 2010, 07:21:13 pm »
Знам, просто не предполагах, че е толкова близо.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #47 -: Май 15, 2010, 07:31:35 pm »
Добре де за какво отговаря този астероид.
На мен ми е на 14 в скорпи, а на 15 ми е МЦ-то
и ся к'во ще рече това ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #48 -: Май 15, 2010, 07:47:11 pm »
Мали на мен кармата ми таман прави възврат със себе си, не стига другото, ми и това.
 :-[
Ма тоя астероид егати въртушките прави, като стане ретрограден и се мандрахерца с по 20 градуса.
Тука последните месеци от март ми е навлязъл върху стелиума във втори, козирог, стигнал е до Юпитера ми и после наопаки се връща обратно пак слънце, Меркурий и после вече не знам.
Значи не стига останалите тежкари, ми в момента и кармата ми се върти по същите местостоянки напред назад като шугава.
 :41:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #49 -: Май 15, 2010, 07:54:26 pm »
Мали на мен кармата ми таман прави възврат със себе си, не стига другото, ми и това.
 :-[
Ма тоя астероид егати въртушките прави, като стане ретрограден и се мандрахерца с по 20 градуса.
Тука последните месеци от март ми е навлязъл върху стелиума във втори, козирог, стигнал е до Юпитера ми и после наопаки се връща обратно пак слънце, Меркурий и после вече не знам.
Значи не стига останалите тежкари, ми в момента и кармата ми се върти по същите местостоянки напред назад като шугава.
 :41:

А имаш ли някаква събитийност , нещо....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #50 -: Май 15, 2010, 07:59:43 pm »
Бе не питай. Всичко се е закучило, а аз немам сила и желание да живея, камо ли да работя. Хъс ми липсва за каквото и да било. Разправят, че след смъртта душите не се намирали в някакво пространство, а в състояние. И все си мислех, че това е едно състояние на блаженство, непукизъм и си се затворил в себе си, ти си си цялата вселена и нямаш нужда от нищо друго, седи си душата  иси блее.
Е така съм.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #51 -: Май 15, 2010, 08:02:41 pm »
Споко всичко е временно. А поне така се успокоявам, когато стане нещо.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

« Отговор #52 -: Май 15, 2010, 08:07:00 pm »
Много интересна тема сте започнали.
Погледнах къде е моята Карма (в Дева, в съвпад с Меркурий).
Някой вече започна ли да се ориентира как би трябвало да се чувства в радикса тази точка?
А иначе в синастрията с бащата на децата ми имам моя Карма върху негова Венера и негова Карма върху моя Луна (точни съвпади).

*

elfidka

• 3129
« Отговор #53 -: Май 15, 2010, 08:14:47 pm »
Много интересна тема сте започнали.
Погледнах къде е моята Карма (в Дева, в съвпад с Меркурий).
Някой вече започна ли да се ориентира как би трябвало да се чувства в радикса тази точка?
А иначе в синастрията с бащата на децата ми имам моя Карма върху негова Венера и негова Карма върху моя Луна (точни съвпади).

Не са ми ясни тези работи....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #54 -: Май 15, 2010, 08:47:38 pm »
квот щете говорете ,но тоя астероид е поредното доказателство ,че няма нищо случайно в случайностите....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #55 -: Май 15, 2010, 09:00:27 pm »
Във връзка с темата за кармата. Аз от преди 15-20 дена съм на тази тема.  При подредбите на карти таро има няколко вида, свързани с предишен живот и карма.  Един ден преписвах една подредба от компа/понеже е при сина ми/. Само я преписах. Не съм теглила никакви карти, но през нощта такъв сън сънувах.... Сънувах, че убивам баща си и разни други подробности , но беше много реално. Сигурно затова в този живот толкова рано ми го взеха....
 Може да направим тема и в тарото -кармична тарология, предишни животи..... Ще е интересно.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #56 -: Май 15, 2010, 09:19:47 pm »
хъмм Нухе, тия работи за Карма откъде ги изкопа? и до колко градуса се взимат аспектите - според мен 1-2* щото е астероид, ама знам ли  :unsure:

ако се приема, че орбиса за наталните аспекти е до 3* то моята Карма има следните аспекти:

полусекстил с Хирон -0,52*
опозе с Вертекс -3,14*
секстил с Лилит -3,05*

дава ми и квадрат с възлите -6,13* но не съм сигурна дали важи изобщо  :-\

и тоя минус пред всичките градуси пък къв е ся  :o

тъй като гледам май нищо не е  :-\ :-\ :-\   ааа и моята е директна по натал - едно хубаво нещо до тук  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #57 -: Май 15, 2010, 09:28:57 pm »
Значи в линка пише следното:

Карма може да индикира негативният или позитивният кармичен баланс.
Като ако е натална ретро говори за това,че има натоварена повече негативна карма в дадената област.

Карма в аспект (твърд) със Марс/Сатурн/Плутон- негативна карма
Карма в аспект (лек) със Юпитер/Венера/Слънце-положителна карма.

Същото вероятно важи и в синастриите  ;)

Сега се чудя обачи дали не значи и това,че докато е транзитно ретроградна-не дава избуяване на негативната карма  :-\

Леле ами че тогава тази Карма ще ми разбие-сега е ретро и ми квадратира Сатурна  :'(
Е хубу че поне после ще съвпадне с Венерата  :rolleyes:

Но си е важен натала-по натал Карма ми е в секстил със Марс/Сатурн/Юпитер и в опозе на Луната (егати кармите с тия жени начиии  :P ).Добре че е директна и се диспозира от Юпитер бенефичето  ;D

значи имам карма на 100гр. от наталния нептун на тригон от
юпи натален и квадрат асц. нат.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #58 -: Май 15, 2010, 09:32:16 pm »
   Оф Марая, оф, как ще се оттърсиш от Рибите, нямам идея. След като имаш Кармичен сентагон с владетеля им....Баааа, мисли му  ;D.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #59 -: Май 15, 2010, 09:38:29 pm »
бря кви бисери си си вадил от задника... тцъ тцъ тцъ виж тиииии  ;D ;D ;D

ко да чета бре - то е на английски. и да го прочета питаш ли дали мога да го преведа а  :96:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/