Здравей Гост

кармична астрология, карти, техники....

• 114 Отговора
  • 22392 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:кармична астрология, карти, техники....
« Отговор #80 -: Май 16, 2010, 03:02:59 pm »
Интересното е, че в картата на майка ми Карма също е върху АР.
Да няма някаква грешка? Колко бързо се движи този астероид? Излиза, че той изобщо не е мръднал...
А ето какво е било движанието на по-важните астероиди през м. май:

На 4 май Ерос ми е правил съвпад с Луната - не се случи нищо. Тогава и Сафо ми минава в съвпад с Асцендента, не се случва нищо. През изминалия месец Психея ми е била в съвпад с Венера - отново нищо. Не ми остава друго, освен да чакам до 21 май, когато Ерос ще мине в квадрат с наталната ми Венера.  :-[ Стискайте ми палци, да се случи нещо! Ако се случи, ще имам да черпя.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #81 -: Май 16, 2010, 03:08:00 pm »
нема,нема и целиот форум изпуши , то не беше хирони, рани,болки, сепсиси,карма, не беше планетата хуя,
все не стига, любознайковци, септинера не ви е достатъчен
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Май 16, 2010, 03:10:10 pm »
Сега погледнах, астероидът Карма ми е в 0 гр. 00 мин. 00 сек. Овен, т.е. в съвпад с АР. Ариес пойнт сам по себе си е една от най-важните точки от гледна точна на Ураническата астрология.
И да добавя, че няма никакви мажорни аспекти с осите и важни планети. Хех, размина ми се в тоя живот да имам кармични връзки.  ;D Не съм имала връзка с никой, чиито планети ми аспектират Карма.

Блазе ти, Лили! Голям късмет извади.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Май 16, 2010, 03:10:55 pm »
И Хуя ми транзитира около Асцендента и пак няма, нищо няма.  ;D
Казах ли ви, че не ми работи хороскопът!?  :91:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #84 -: Май 16, 2010, 03:24:47 pm »

Ще ме извиниш, но за да има ефект от транзита на  *уя трябва да ти транзитира през онази работа  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #85 -: Май 16, 2010, 03:27:32 pm »
И къде е това място в картата?  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #86 -: Май 16, 2010, 03:27:40 pm »
Казах ли ви, че не ми работи хороскопът!?  :91:

ми ,около и в/у са две различни понятия.... :57: :57: :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Май 16, 2010, 03:27:51 pm »
А къде е онази работа в хороскопа?  ;D
Между другото, в Джйотиш се гледа по 7 дом, а там ми е Кету... И доколкото виждам, не се отзовават особено ласкаво за тази позиция.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Май 16, 2010, 03:30:28 pm »
И къде е това място в картата?  ;D

Yoni type се определя според лунната накшатра, всяка от тях символично се управлява от някакво животно. Сигурно и мъжкия lingam по същия начин, важи за двата пола, предполагам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #89 -: Май 16, 2010, 03:32:04 pm »
Аз вече съм писала за синастрията ми с бившия ми съпруг. Стотици пъти съм я разглеждала и винаги съм се чудила как е възможно без участието на Сатурн и Плутон да сме били толкова дълго време заедно и съответно да сме все още кармично свързани (имаме две деца и той все още ми играе по нервите, а сме разделени от години).
Приемах, че кармата идва от неговите астероиди и моите възли които попадат върху главни оси. От там и започнах да разглеждам астероидите по-задълбочено в синастриите (собствен опит, макар и недългогодишен).
След публикуването на тази тема установих, че Карма прави точни съвпади с две лични планети, съответно: моя Карма върху негова Венера и негова Карма върху моя Луна. Лично за себе си приемам това като много показателно за съществуващата карма помежду ни.

ПП: Не ми се вярва, че имената на астероидите и тяхната функция е случайна. Както не са случайни нашите имена. Преди да назова децата си доста имена разгледах, докато накрая се спрях именно на тези, които носят в момента. Не знам дали ме разбирате?
« Последна редакция: Май 16, 2010, 03:44:26 pm от Divna »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #90 -: Май 16, 2010, 03:32:27 pm »
Да й викам вече Йони така ли...много е зззвучно. Хааа.  :57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #91 -: Май 16, 2010, 03:34:15 pm »
Интересното е, че в картата на майка ми Карма също е върху АР.
Да няма някаква грешка? Колко бързо се движи този астероид? Излиза, че той изобщо не е мръднал...
А ето какво е било движанието на по-важните астероиди през м. май:

На 4 май Ерос ми е правил съвпад с Луната - не се случи нищо. Тогава и Сафо ми минава в съвпад с Асцендента, не се случва нищо. През изминалия месец Психея ми е била в съвпад с Венера - отново нищо. Не ми остава друго, освен да чакам до 21 май, когато Ерос ще мине в квадрат с наталната ми Венера.  :-[ Стискайте ми палци, да се случи нещо! Ако се случи, ще имам да черпя.  ;D

На 28 и 29 май Ерос е в съвпад с Венерката ми.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Май 16, 2010, 03:36:51 pm »
Аз вече съм писала за синастрията ми с бившия ми съпруг. Стотици пъти съм я разглеждала и винаги съм се чудила как е възможно без участието на Сатурн и Плутон да сме били толкова дълго време заедно и съответно да сме все още кармично свързани (имаме две деца и той все още ми играе по нервите, а сме разделени от години).
Приемах, че кармата идва от неговите астероиди и моите възли които попадат върху главни оси. От там и започнах да разглеждам астероидите по-задълбочено в синастриите (собствен опит, макар и недългогодишен).
След публикуването на тази тема установих, че Карма прави точни аспекти с две лични планети, съответно: моя Карма върху негова Венера и негова Карма върху моя Луна. Лично за себе си приемам това като много показателно за съществуващата карма помежду ни.
ПП: Не ми се вярва, че имената на астероидите и тяхната функция е случайна. Както не са случайни нашите имена. Преди да назова децата си доста имена разгледах, докато накрая се спрях именно на тези, които носят в момента. Не знам дали ме разбирате?

аз също установих много и различни кармични връзки ,чрез астероида карма...
хора с които винаги съм усещала кармичност , а в синастрията ни липсва каквато и да било взаймовръзка с планетите сингнификатори на кармата , имаме точни аспекти на астероида карма.... :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Май 16, 2010, 03:40:27 pm »
Усъмних се, че може да има някаква грешка с този астероид в картата ми.
Оказа се, че в астрокома не е достатъчно да се въведе името на астероида, трябва да се посочи и номерът му.
Сега като го издирих в списъка по номер, излязоха съвсем други неща.
В 13ия градус Козирог е при мен, в нито една важна за мен синастрия не е имало аспект на Карма с партньорски планети. Прави квадрат с Плутон. Плутон сам по себе си е планета, свързана с карма и кармичност.
В картата на майка ми е в 14 гр. Стрелец, близо до СЛВ. СЛВ отново се свързва с кармични отношения и модели, дори ако не разглеждаме астероида Карма, който се намира близо до него в нейната карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Май 16, 2010, 04:31:58 pm »
Лили , мисля ,че при теб живота ще започне след възврата на възлите....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Май 16, 2010, 04:38:20 pm »
Имам да чакам още доста дотогава... Мисля, че и дотук съм се научила на слугинаж достатъчно.  ;D

Цитат

Сигурно тогава ще се гътнат кучетата, ако не се гътна аз.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #96 -: Май 16, 2010, 04:45:39 pm »
Имам да чакам още доста дотогава... Мисля, че и дотук съм се научила на слугинаж достатъчно.  ;D

Цитат

Това ме уби направо  ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #97 -: Май 16, 2010, 07:25:44 pm »

аз също установих много и различни кармични връзки ,чрез астероида карма...
хора с които винаги съм усещала кармичност , а в синастрията ни липсва каквато и да било взаймовръзка с планетите сингнификатори на кармата , имаме точни аспекти на астероида карма.... :unsure:

Ти си установила много и различни връзки. Самовнушаваш си.

*

Nebesna

« Отговор #98 -: Май 16, 2010, 07:28:53 pm »

Цитат

Нима не си живяла досега....

« Отговор #99 -: Май 16, 2010, 07:36:05 pm »
Нима не си живяла досега....

И аз имам чувството, че не съм живяла до сега. Сякаш живея в накаква паралелна действителност  :-\
Интесесно ми дали възвратът на възлите тази година съвсем в края на тази година, ще даде друга насока или кораба ще продължи да потъва нормално. :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.