Здравей Гост

UJAS

• 57 Отговора
  • 8985 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #20 -: Март 23, 2005, 01:59:49 pm »
Цитат
Цитат
Chakai sega da vidim kakvo shte stava s direktnoto az mnogo mu se kefia eeeeheeeeeeeeee kak se zasilva kam Asc mi i da izlezne ot toia 12dom che veche ne v zatvor se chustvam ami neznam v kakvo :))) pak i mi pisnaha nekvi taini vrazki da mi predlagat iskam legalni neshta  ;)

:D  :D  :D

така е- има си време за тайните неща, както и за легалните :D
Zdravei AH
Az hich ne sam po nelegalnite neshta:) no kakvo da se pravi vse taka mi varvi pak veche naistina mi  pisna, ne se zabarkvam v tiah, no kato cheli me presledvat vse takiva istorii  :ph34r: Predpolojeniata sa mi za Satara v 12dom  :ph34r: toi ima prast v tova ...i se nadiavam kato vlezne v 1 dom da greine slance  <_<  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #21 -: Март 23, 2005, 02:21:51 pm »
Цитат
Цитат
pak i mi pisnaha nekvi taini vrazki da mi predlagat iskam legalni neshta  ;)
edna, ти се радвай, че вобще си имала някакви предложения!
При мен транзита на Сатурн в 12-ти дом беше на пълна изолация.
Все едно бях невидима за всички около мен и никой нищо не ми и предлагаше...  ;)
Ей това си беше затвор, защото освен да се затвориш в къщи сам, наистина друго не ти остава...

А откакто Сатурн ми се подвизава из 1-ви дом /вече не малко време/ - пак са подобни нещата.
Никой от никъде, с едно малко изключение, което по-скоро не знам какво иска от мен и иска ли нещо вобще и цялата "връзка" е точно някак си тайна.
Е, това ми кажи отива ли му на 1-ви дом?!?!?!

А квадратурата Сатурн-Уран май и ти ще имаш удоволствието да я усетиш.
Какво мислиш за нея?
Zdravei Lin  :D

A kak taka niama promiana ? Na men vse edno mi idva na akala da ne bi da ne ti e tochen chasa na rajdane ? Pri men kato beche za malko v 1 dom i imashe promiana :)) Mnda sigurna li si , che e v 1 dom ;)
A za nevidimite i zatvora ...kak pak ne mojeshe da sa ni manichki 12-ti te domove niakade 20gradusa da mine ottam po-barzo i da ne ni zatochva v treta gluha tolkova vreme ..

Briah sega i az se svetnah mi da bi traibvalo i az da ia imam taia kvadratura na Sati s Urana...Oh triabva da pogledna v moai natal ia da vidim.....hhhhmmmmmmmmmmmmm upravitelia na 7 dom v kvadratura s upravitelia na 8 dom....obache v natala mi niama aspekt taka che satresenieto niama da e silno :)) Maj niamam nito priatel taka, che niama da e sex-konflikt s partniora  ;) moje da e niakva konfrontacia s chujdi pari i neshto svarzano s dogovori shte gledam da ne podpisvam nishto za pari togava moje da me metnat iako :))

*

lin

UJAS
« Отговор #22 -: Март 23, 2005, 04:58:28 pm »
Здрасти edna! :)

А нещо с работата?
И уволнения са възможни - Уран е това все пак!

С какво най-леко мислиш, че можем да се разминем?
Аз в радикса също нямам такава квадратура, ама то не се знае.

*

lin

UJAS
« Отговор #23 -: Март 23, 2005, 05:07:30 pm »
Цитат
A kak taka niama promiana ? Na men vse edno mi idva na akala da ne bi da ne ti e tochen chasa na rajdane ? Pri men kato beche za malko v 1 dom i imashe promiana :)) Mnda sigurna li si , che e v 1 dom ;)
Ами в 1-ви си е да му се не види  :D
Но промяна от преди няма кой знае каква наистина.
Виж аз самата съм се попроменила доста в посока, че не си го слагам толкова на сърце, че нищо особено не се случва  ;)
А пък не е като да съм седнала и скръстила ръце...
« Последна редакция: Март 23, 2005, 05:07:53 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #24 -: Март 23, 2005, 06:00:52 pm »
Цитат
Здрасти edna! :)

А нещо с работата?
И уволнения са възможни - Уран е това все пак!

С какво най-леко мислиш, че можем да се разминем?
Аз в радикса също нямам такава квадратура, ама то не се знае.
Oooooooooo nedei me plashi taka  :o molim te :)
kakvi uvolnenia nadaivam se barzo da mine Saturn ot tam ma ako mi beshe upravitel na 6dom po moje ma koi znae az pone sam laik i neiskam da pravia takiva cherni prognozi  :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #25 -: Март 23, 2005, 06:12:22 pm »
Цитат
Цитат
Ами в 1-ви си е да му се не види  :D
Но промяна от преди няма кой знае каква наистина.
Виж аз самата съм се попроменила доста в посока, че не си го слагам толкова на сърце, че нищо особено не се случва  ;)
А пък не е като да съм седнала и скръстила ръце...
Eeeeeeeeeeee kak taka i ot kolko vreme e taka bre mnogo intersno i az kvo slagam tigana potarkvam dovolno race a ribkata moje i da ne doide  :D ..vse si mislia che neshto triabva da stane ti kak go useti kato ti mina prez Asc iamshe li nakvo otmaliavane gubene na energia ?

*

Delfi

UJAS
« Отговор #26 -: Март 23, 2005, 07:31:49 pm »
Zdraveite,  :huh:
 na men mi predstoi da mi mine Pluton prez Severen vazel v 12 dom  :unsure:  i tova malko me trevoji, za6toto edin pat ve4e uprqx do psixoto i za vtoti nqmam merak.
E togava Neptun mi mina prez Slanceto mi v 1 dom, a Saturn ima6e revoliuciq (v 6 dom) i mnogo mi stana - takiva svrax senzitivni use6taniq me tresoxa ... , 4e mirogleda mi se promeni iz koreni .... , ako sega trqbva da se prerajdam za neznam si kakvi celi v moqt jivot ..... , 6te vzema da preritam  :(  , kak da e trqbva da se jivee. :)

*

lin

UJAS
« Отговор #27 -: Март 24, 2005, 08:49:15 am »
Цитат
Oooooooooo nedei me plashi taka  :o molim te :)
kakvi uvolnenia nadaivam se barzo da mine Saturn ot tam ma ako mi beshe upravitel na 6dom po moje ma koi znae az pone sam laik i neiskam da pravia takiva cherni prognozi  :ph34r:
Не искам и да си го помислям даже!
Но нали Сатурн и Уран ни управляват 7-ми дом - на партньорствата /това включва бизнеса/, управляват и 8-дом - на чуждите пари ...
На какво ти прилича това? :blink:  :ph34r:  :(  

*

lin

UJAS
« Отговор #28 -: Март 24, 2005, 09:02:24 am »
Цитат

Eeeeeeeeeeee kak taka i ot kolko vreme e taka bre mnogo intersno i az kvo slagam tigana potarkvam dovolno race a ribkata moje i da ne doide  :D ..vse si mislia che neshto triabva da stane ti kak go useti kato ti mina prez Asc iamshe li nakvo otmaliavane gubene na energia ?
Eeeee, виж сега, щом си имала достатъчно събития /макар и незадоволителни за теб/ при Сатурн в 12-ти, то не вярвам да се изложи особено в 1-вия ти дом. ;)

Това явно е спецификата и разликата на картите ни.

Иначе сега като ми беше ретро на Asc-та ми беше по-тежко, отколкото когато просто си премина от 12-ти в 1-ви. Тогава почувствах по-скоро облекчение и лекота.

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #29 -: Март 24, 2005, 10:15:41 am »
Цитат
Не искам и да си го помислям даже!
Но нали Сатурн и Уран ни управляват 7-ми дом - на партньорствата /това включва бизнеса/, управляват и 8-дом - на чуждите пари ...
На какво ти прилича това? :blink:  :ph34r:  :(
Aaaaaaa namerisva mi kato shte triabva niakoi da ni dava pari  ;) no shte satava trudno ili shte se iziskva niako deistvie ot nas koeto niama da ni e priatno no shte go napravim za da gepim parata ...:)Po mi haresva taka kakvo shte kajesh :)))  

*

lin

UJAS
« Отговор #30 -: Март 24, 2005, 10:20:29 am »
Цитат

Aaaaaaa namerisva mi kato shte triabva niakoi da ni dava pari  ;) no shte satava trudno ili shte se iziskva niako deistvie ot nas koeto niama da ni e priatno no shte go napravim za da gepim parata ...:)Po mi haresva taka kakvo shte kajesh :)))
Така да бъде!
Договорихме се! ;)  :D  :D  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #31 -: Март 24, 2005, 10:30:09 am »
Цитат
Eeeee, виж сега, щом си имала достатъчно събития /макар и незадоволителни за теб/ при Сатурн в 12-ти, то не вярвам да се изложи особено в 1-вия ти дом. ;)

Това явно е спецификата и разликата на картите ни.

Иначе сега като ми беше ретро на Asc-та ми беше по-тежко, отколкото когато просто си премина от 12-ти в 1-ви. Тогава почувствах по-скоро облекчение и лекота.
Mn da kazvash, che moje i da poparja riboka :) taka li,,,,:)
Znachi na men kato  mi minapravi pat prez Asc beshe direkten i kato mi napravi tochen savpad spah 24h nashite si pomisliha, che sam bolna, no az biah emocionalno i vizicheski izcedena prosto niamah sili vse edno mi biaha drapnali shaltera :)) Posle kato stana retro i neshto se smachkah inache dokato beshe v 1dom e eeeeeeeee tova si e jivot pred tova da e v 12dom, ta zatova taka chakam da premine liniata na finala demek Asc-to mi makar Levi da go opsiva edva li ne, che kato vlzen v 1dom i neshtat oshte poveche se pre......vat i te chaka nekav peroiod ot neznam tam si kolko 8-10godini dokato mine 4dom i chak togava se opraviash ..aaaaaaaaz Levi ne go haresvam da si priznaia, moje da e vlik, no ne e samo zaradi Saturna ami i cialat knijka kato ia prochetoh neshto hich ne mi se vrazvat neshtata po useshtane, no sam laik i nai-veroioatno gresha  :ph34r:  

*

lin

UJAS
« Отговор #32 -: Март 24, 2005, 10:44:15 am »
К'ви са пък сега тия 8-10 години?!?!? :angry:  :angry:  :angry:

Сатурн, в който и дом да ни се появи ще е да ни дава уроци по търпение, дисциплина и отговорност.
Моят ще влезе в края на годината във 2-ри дом и тогава се очаква да я закъсам с парите.
А то и сега не е много лесно, но все още не мога да се оплача сериозно.
Та, ако съм се научила да не прахосвам и да си правя сметката добре, би следвало да не го усетя чак толкова.
Същото предполагам, че ще е и по останалите домове, но вече в съответната им житейска област.

Предполагам, че въпросният Леви /от който признавам нищичко не съм чела/ има предвид периода след преминаването на Сатурн през IC.
И какво се очаква да се промени?!?!
Аз също знам, че Сатурновата революция си има своето влияние дълго след съвпада, но чак пък 8-10 години....?!?!

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #33 -: Март 24, 2005, 10:58:58 am »
Цитат
Zdraveite,  :huh:
 na men mi predstoi da mi mine Pluton prez Severen vazel v 12 dom  :unsure:  i tova malko me trevoji, za6toto edin pat ve4e uprqx do psixoto i za vtoti nqmam merak.
E togava Neptun mi mina prez Slanceto mi v 1 dom, a Saturn ima6e revoliuciq (v 6 dom) i mnogo mi stana - takiva svrax senzitivni use6taniq me tresoxa ... , 4e mirogleda mi se promeni iz koreni .... , ako sega trqbva da se prerajdam za neznam si kakvi celi v moqt jivot ..... , 6te vzema da preritam  :(  , kak da e trqbva da se jivee. :)
Za psihiasvaneto ne otgovaria Saturn toi po skoro ni kara da sme tvardi i da poemame otgovornosti...Na teb kato Saturn ti e v  6dom predpolaam, che s negovata revolucia e triabvalo da se svarje s rabota ti moje shatsto sas zdraveto ti, a i doma koito upravliava Saturn za moneta e neizvesten i nego triabva da vkluchim kam revoluiata mi sashto ... Vajno e v kakav znak e Saturn, zashtoto priroidata na deistvie v znak i dom se promenia :) Posel tva na psihikata deto deistva moje po skoro i Neptun da e nad Slanceto...:) po skoro moje da e tova, zavisi kak e postaven Neptun v hosrokpa ...A za Pluton i seceren v 12dom...? Ami severnia vazel e patia po koito triabva da varvim :) gleda se i znaka v koito se pada svarzva se s grupa ot hora, koito shte ni badat polezni v badeshte ili shte iziagraiat vajan rolia za nasheto badeshte, sashto taka e tova koeto triabva da nauchim v tozi jivot za da badem shtatslivi :))Predpolagam , che Pluton shte ti pomogne da iziavish severnia si vazel...moje bi, shte triabva da pomislish, che ne vsichko v jivota moje da bade podredeno tochno taka kato ti smiatash, che traibva da e za da e idelano....moje bi shte se otvorish za ponestandarten nachin na jivot :) neznam az pak kazvam, che sam laik :))) i moeto mnenie ne struva nishto

*

АН

UJAS
« Отговор #34 -: Март 24, 2005, 12:55:45 pm »
радвам ви се - след приключване на революцията, ако нямате около вас истински сериозни неща, които да ви ангажират вниманието, ще си ги търсите и намирате сами :D  

*

lin

UJAS
« Отговор #35 -: Март 24, 2005, 01:57:25 pm »
Цитат
радвам ви се - след приключване на революцията, ако нямате около вас истински сериозни неща, които да ви ангажират вниманието, ще си ги търсите и намирате сами :D
Спомням си, AН, беше ми казвала, че има случаи, при които не произтича някакво по-специално събитие при съвпада на Сатурните и това означавало, че индивидът ;)  се движи правилно по заложената си програма.

Току виж с edna сме се оказали от тия примерни ученички  :D  :D  :D  ;)

edna, сега да не се обезсърчиш съвсем!?!?
При всички положения е по-добре Сатурн в 1-ви от Сатурн в 12-ти дом!

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #36 -: Март 25, 2005, 10:45:52 am »
Цитат
Zdravei AH :D
Predpolagam , che kato ni chetesh glupostite iavno ti stava  veselo ,shtoto te nashite vijdanki za saturn sa mnogo dalech ot istinata  :))) Ama i nie sme edni asrtolubitelki s Lin :)) da si namirame nachin da raztiagame lokumi( pone az de ) da ne vzeme Lin da mi se obidi da si kaje  "taq pak kakvo me vkluchva i men tuka v kiupa " :))))))

Blogadaria ti, che ni havrliash po niakoe  oko  :D  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #37 -: Март 25, 2005, 11:03:58 am »
Цитат
edna, сега да не се обезсърчиш съвсем!?!?
При всички положения е по-добре Сатурн в 1-ви от Сатурн в 12-ти дом!

Ami Levi opisva, che chak Saturn kato mine IC zapochva da e dobre i kato smetnem, che v dom se zadarja kam 2-2,5 hmm mi kakvo pravi tova kam 7,5 eeee ama tva si e napravo ujasno :)) nali :)

A sega kato mine Asc mi i nishto da ne stane, a as ne ochakvam da stane pqsachna buria :)) moje pak malko da pospimkam, no nqm da e kato parvia pat sega nali sam trenirana  ;)
Samo iskam da e v parvi mislia, che shte se chustvam po-dobre da e tam, a i da mimine revoluciata da mi napravi savpad s natalni ;) da mogada si pochina sled tova ...A kakto AH kazava btw i da nqma neshto seriozno nie pak shte go namerim sami ...Obache samo Sati da ne e v 12dom tam nishto ne moga da nameria, samo moga da maham na horata prez reshetkite na zatvora  :D  

*

АН

UJAS
« Отговор #38 -: Март 25, 2005, 11:55:07 am »
в личен план ме обхващат едни носталгични настроения по Сатурновата революция с цялата и прелест :D  :D  :D  

*

lin

UJAS
« Отговор #39 -: Март 25, 2005, 02:06:16 pm »
Цитат
da ne vzeme Lin da mi se obidi
Eeeeee, как можа да си го помислиш това дори?!?!
Ами нали се подкрепяме тук... и весело малко на собствен гръб да си направим... и всичко после е по-леко! :)  ;)