Здравей Гост

UJAS

• 57 Отговора
  • 8969 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
UJAS
« -: Февруари 21, 2005, 01:16:54 pm »
:lol: Ujas nestiga, che bay Satуr me machi и mi razkazva igrata :lol: ta sega i Pluton sled nego shte se vkluchi.Eiiiii niama spokoistvie za men :( tr. Pluton vav kvadratira s nat. Venera i kvinkuns s nat.Saturn prosto mi idva da izbiagam ot cialia sviat :lol:  

*

Guest

UJAS
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2005, 01:35:57 pm »
Цитат
:lol: Ujas nestiga, che bay Satуr me machi и mi razkazva igrata :lol: ta sega i Pluton sled nego shte se vkluchi.Eiiiii niama spokoistvie za men :( tr. Pluton vav kvadratira s nat. Venera i kvinkuns s nat.Saturn prosto mi idva da izbiagam ot cialia sviat :lol:
Този УЖАС го разбирам по-добре от всеки друг. Преживях едно след друго или по време :ph34r:  и аз вече не знам :ph34r: сатурново завръщане, Сатурн в 7-ми /по натал също е в 7-ми/, а като капак и Плутон пресече/меко казано/ Асц. :ph34r:

Не знам как още съм жива :ph34r:
На моменти ми идва да ... си разкъсам вътрешностите :blink:

Все още не знам какво точно се случва :unsure:  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #2 -: Февруари 24, 2005, 02:27:37 pm »
Цитат
Цитат
Този УЖАС го разбирам по-добре от всеки друг. Преживях едно след друго или по време :ph34r:  и аз вече не знам :ph34r: сатурново завръщане, Сатурн в 7-ми /по натал също е в 7-ми/, а като капак и Плутон пресече/меко казано/ Асц. :ph34r:

Не знам как още съм жива :ph34r:
На моменти ми идва да ... си разкъсам вътрешностите :blink:

Все още не знам какво точно се случва :unsure:
Ama kak taka ? ti napravo mi izkara akalite  :ph34r: kolkoto i da e losho ne viarvam pak chak da e tolkova zle ? I az imam revolucia na Saturn ne ne e tragichno polojenieto  :( a i sled vreme s Pluton i kvadrata mu s Venera predpolagam che niama da mi e sleno ,,,no neiskam da misli za kria na sveta  :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #3 -: Март 20, 2005, 01:36:51 pm »
Eeeeeeeeeeeee niama li koi da pomogne po taia tema  :huh: nikoi nishto ne kazva za Pluton i Venerata ? :(  

*

АН

UJAS
« Отговор #4 -: Март 20, 2005, 05:36:39 pm »
:D  :D  :D

защо се оплакваш от квадратурата на Плутон и Венера? :) - идва да те научи на нови подходи по отношение на любовта и парите и изкуството :D - само междувременно ще трябва да се научиш и как да се разтоварваш от напрежението в чувствата; да избягваш спорове, ревност, скандали; да разбираш емоциите на другите и да ги уважаваш, пък и все пак не пречи да пазиш и малко дистанция, след като така и така ти се иска да се скриеш от целия свят :)  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #5 -: Март 21, 2005, 12:32:05 pm »
Цитат

защо се оплакваш от квадратурата на Плутон и Венера? :) - идва да те научи на нови подходи по отношение на любовта и парите и изкуството :D - само междувременно ще трябва да се научиш и как да се разтоварваш от напрежението в чувствата; да избягваш спорове, ревност, скандали; да разбираш емоциите на другите и да ги уважаваш, пък и все пак не пречи да пазиш и малко дистанция, след като така и така ти се иска да се скриеш от целия свят :)
Blagodaria AH  :D
Mai izliza, che ne e nishto nepriatno, a e napravo pei sarce  :ph34r:  

*

АН

UJAS
« Отговор #6 -: Март 21, 2005, 12:58:46 pm »
Цитат

Mai izliza, che ne e nishto nepriatno, a e napravo pei sarce  :ph34r:
разправи - как я усещаш? - парите са обща аналогия и на Венера и на Плутон - трябва нещичко по-различно да излезе на дневен ред.... :) - да ти даде поводи да им обърнеш внимание :)

И някои аспекти на любовта са общи и за Венера и за Плутон :) - и там трябва да имаш поводи да мислиш :)  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #7 -: Март 21, 2005, 02:13:33 pm »
Цитат
Цитат

Mai izliza, che ne e nishto nepriatno, a e napravo pei sarce  :ph34r:
разправи - как я усещаш? - парите са обща аналогия и на Венера и на Плутон - трябва нещичко по-различно да излезе на дневен ред.... :) - да ти даде поводи да им обърнеш внимание :)

И някои аспекти на любовта са общи и за Венера и за Плутон :) - и там трябва да имаш поводи да мислиш :)
Zdravei AH...Ohhhhhhhhhh ami kak ia useshtam do kolkoto razbrah shte ia usetia kogato stane aspekta na 1gradus pak to ima vreme de za tova chak nacahloto na drugata godina  <_<
No za parite kakvo da kaja i za lubovta i po dvata vaprosa mislia ot sega ...s taq moiata kola sega detoa ia vzeh sam samo na vadene na mangizi pak iskah da pochna edni kursove na chasten uchitel i niama da moga tozi mesec  mai i  drugia sashto, a tolkova iskah i napravo mnogo si me e iad  :angry: obache shte se nadiavam da si stapia na krakata i da gi zapochna ...Ako zanesh kolko mi beshe kofti kato razbrah che niama da moga da se zapisha na kursa vednaga az nali sam si po barzite neshta...i takova razocharovanie me goni edna sedmica sega oshe me e iad no po-malko samo si povtariam da sam tarpeliva  :( nali tova se iska po Saturn ot men sega i si poemam otgovornostite  :angry: koito sama si zazdavam v kraian smetka  :lol: I posle kato ia vidiah taia kvadratura kato chrene oblak da se zadava kam men drugata godina i oshte poveche mi se skofti  <_<  

*

lin

UJAS
« Отговор #8 -: Март 21, 2005, 02:43:54 pm »
edna, извинявай, че се включвам 'неканена' ;) , но нали се пържим с теб на един огън, та да ударя и аз едно рамо! :)

Има една много хубава приказка - "Не си връзвай главата преди да те е заболяла!"
Та щом другата година ще е тая квадратура, не се ядосвай от сега.
Според мен това, че знаем за нещо предстоящо, което може да бъде неприятно, още повече ни задължава да бъдем мнооого внимателни и да се подготвим добре, което не значи да сме скептично настроени.

Аз много внимавах сега за опозицията на тр. Марс и нат. Сатурн, пък и АН ме беше прдупредила... имам си и разни квадратури на нат. Марс с възлите... и прочее.
Но засега доста добре удържам фронта.

Иначе на мен другата година ми предстои опозиция на тр. Плутон и нат. Луна - доста кофти... Ако от сега обаче започна да се чувствам нещастна заради настъпването й, ще преживея все едно 2-но това нещастие  :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #9 -: Март 21, 2005, 03:23:54 pm »
Цитат
edna, извинявай, че се включвам 'неканена' ;) , но нали се пържим с теб на един огън, та да ударя и аз едно рамо! :)

Има една много хубава приказка - "Не си връзвай главата преди да те е заболяла!"
Та щом другата година ще е тая квадратура, не се ядосвай от сега.
Според мен това, че знаем за нещо предстоящо, което може да бъде неприятно, още повече ни задължава да бъдем мнооого внимателни и да се подготвим добре, което не значи да сме скептично настроени.

Аз много внимавах сега за опозицията на тр. Марс и нат. Сатурн, пък и АН ме беше прдупредила... имам си и разни квадратури на нат. Марс с възлите... и прочее.
Но засега доста добре удържам фронта.

Иначе на мен другата година ми предстои опозиция на тр. Плутон и нат. Луна - доста кофти... Ако от сега обаче започна да се чувствам нещастна заради настъпването й, ще преживея все едно 2-но това нещастие  :ph34r:
Zdravei Lin  :D radvam se da te chuaia ::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))

Az veche prejivaih tr.Pluton v opozicia kam Lunata mi eeeee jiva sam i zdrava makar da imashe mnogo intresni momenti pokrai neia  :blink: Mnogo hora go haresvat Pluton :) vse razpraviat kak prerajda dushata prechistva i takiva neshta, obaceh az mnogo ne si padam po prerajdaniata :) i chetsno da si kaja dosta e bolezneno tova prerajdane... Na men nali mi e v opozicia sas Slanceto v natala kato tragen da me prerajda i si sabiram uma 100godini neznam kokq sum i v kakvo sam...mnogo li e hubavo tova :) takmo sviknesh na haraktera si i toi Pluton vzeme ta te prerodi i ti pak na novo zapochvash  ;)
Niam da se qdosvam samo iskah da razbera kolko shte e zle polojenieto,,,, :huh: Pari- Lubov e tova sled zdraveto sa edni ot nai-vajnite neshta  :ph34r:
Imam dobra novina za nas s teb ot utre Saturn tragva direktno :) po skoro ot 27 zashtoto po efemeriditi makar da go otchitat na 22 toi vse oshte si e stacionaren do 27 taka, che shte mojem da si poemem malko vazduh ...che pri men taka me beshe stegnal maka, maka  :)))

*

lin

UJAS
« Отговор #10 -: Март 21, 2005, 06:12:30 pm »
И аз се радвам да те чуя!  :D  ;)

Eйййй - тоя Сатурн!!!!! :D  :D  :D  :D
Ами да ни е честит директния!!!! ;)  ;)  ;)  /след няколкото дена де!/
Направо си заслужава да си направим парти по случая!

А ти много драматично описваш перипетиите си с Плутон!
Съчувствам ти искрено! Явно много те е наплашил. :(  :ph34r:

Сега на мой ред да те попитам какво ти донесе опозицията му с нат. ти Луна???
При мен Луната е в 12-ти дом, а тр. Плутон в 6-ти.

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #11 -: Март 22, 2005, 10:52:58 am »
Цитат
И аз се радвам да те чуя!  :D  ;)

Eйййй - тоя Сатурн!!!!! :D  :D  :D  :D
Ами да ни е честит директния!!!! ;)  ;)  ;)  /след няколкото дена де!/
Направо си заслужава да си направим парти по случая!

А ти много драматично описваш перипетиите си с Плутон!
Съчувствам ти искрено! Явно много те е наплашил. :(  :ph34r:

Сега на мой ред да те попитам какво ти донесе опозицията му с нат. ти Луна???
При мен Луната е в 12-ти дом, а тр. Плутон в 6-ти.

Da da ni e chestit direktnia Saturn i nai-veche na nas s revoluciata :))))
Vij sega pri men Pluto e v opozica sas Slanceto v natala taka, che az sam si dosta chuvstvitelna kam nego , zabeliaza la sam, che toi promenia ne tolkova niakvi vanshnio neshta v jivota ti kolkoto vatreshnia ti svqt, moje neshto minimalno da se sluchi, neshto koeto pri normalni obstoiatelstva da ne mu obarnesh nikakvo vniamnie, no kogato deistva tranziten Pluton togava tova te zasiaga dalboko na sasznatelno nivo  :ph34r: nai-chesto   qvlenie  e che Pluton ti barka v psihikata >..Kogato mi napravi opozicia s Lunata ami nishto koi znae kakvo ne se e promenilo v jivota :) na vanshen vid, no az togava mai poludiah  :D tolkova biah obarkana ot chuvstvata, koito bushuvaha v men ot nepoznati emocii koito za prav pat izpitvah,a te hich ne biaha mnogo priatni...Dumichkata paranoia mnogo tochno opisva Pluton toi taka te promenia che ne mojesh da se poznaesh  :lol: az i do sega ne se haresvam sled tranzita mu s Lunata mi moje bi e za dobro no ako zanesh kakvo e da se chustvash chujd v sobstevnata si koja da ne mojesh da si namerish mqsto ...Prosto da ti kaja naistina neznaeh kade se namirah s toia Pluton  ;) az obiocham emociite no chak tolkova silnite toi napravo te izpepeliava, psihiasva, karate da te goni paranoiata i da se chudish kak da kontrolirash chustvata si pak niama da mojesh da imash kontrol edinstevnoto koeto mojesh e da se ostavish da te pobarka do krai i posle kato mine veche ne si sashtia chovek ....Kazvat, che e za dobro  :D no pri teb estestveno shte e mnogo razlichno  :D Ne e strashno prosto mnogo silno te kara da chuvstvash i da prejiviavash , a az ne sam mnogo po tolkova dalbokite emocii s taia moia vazdushna luna - deto e haho -hihi samo si predstavi kak Pluton ia zavlicha ot vazduha v koito se chustva na sedmoto nebe i v svoi vodi i hop pod zemiata na tamno i dalboko  :D

*

lin

UJAS
« Отговор #12 -: Март 22, 2005, 11:14:00 am »
Ти направо ме уби с това описание! :blink:  :blink:  :blink:  :D  :D

Ама няма дим без огън!
Не може да е било чак толкова само на вътрешно ниво.
Нали външното предизвиква вътрешното!
Надали ей така, седейки си кротко и изведнъж започваш да се чувстваш параноично и не на себе си!
Твоята опозиция е била 5-ти - 11-ти дом.
Все някой е бил главно действащо лице освен теб самата! ;)

И ако сега продължаваш да не се чувстваш в собствената си кожа, то Сатурн значи навреме се е включил с революцията. Той нали и това учи - да бъдем себе си с ясна визия както за вътрешния си, така и за външния свят около нас.

А Плутон като че ли е по-фатална планета /от Сатурн/.
По-крайни неща се случват по нея. Така ли е?

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #13 -: Март 22, 2005, 01:00:57 pm »
Цитат
Ти направо ме уби с това описание! :blink:  :blink:  :blink:  :D  :D

Ама няма дим без огън!
Не може да е било чак толкова само на вътрешно ниво.
Нали външното предизвиква вътрешното!
Надали ей така, седейки си кротко и изведнъж започваш да се чувстваш параноично и не на себе си!
Твоята опозиция е била 5-ти - 11-ти дом.
Все някой е бил главно действащо лице освен теб самата! ;)

И ако сега продължаваш да не се чувстваш в собствената си кожа, то Сатурн значи навреме се е включил с революцията. Той нали и това учи - да бъдем себе си с ясна визия както за вътрешния си, така и за външния свят около нас.

А Плутон като че ли е по-фатална планета /от Сатурн/.
По-крайни неща се случват по нея. Така ли е?
Zdravei Lin...

Hmmmmmmmmm Saturncho e cvete pred Pluton... :D
Mnda sega se sabiram sas Saturn nali znaesh, che toi pridava zdrava struktura na vsichko, uchi na tarpenie :) da sme poseldovatelni, predpazlivi, trezvomisleshti :))) E poniakoga mi nabiva po niakoi shamar kato si haresam niakoi koito ne e za men,a s taia bliznashka luna flirta mi e v kravta,,,,posle  ;) malko rev, salzi, sardia mu se, no mi minava nali mi upravliava 7dom :D
Mn da za Pluton kakvo da kaja mi zamesen e edin chovek tam  ;) ....no kakto i da e prejiviah go im oshte da prejiviavam znam i tova , no koeto ne ni ubiva ni pravi po-silni  :D

Ti kak si sas Saturncho neshto novo ?  

*

lin

UJAS
« Отговор #14 -: Март 22, 2005, 01:29:38 pm »
Привет edna!

Сатурн сега ме е оставил на мира като че ли...
Дори е леко скучновато наоколо  :ph34r:
Не знам дали е замислил нещо покрай последния му съвпад с наталиния през юни.. но вече толкова свикнах с едообразието, че ще се учудя ако нещо по-особено и значимо се случи....

Виж за след това гледам едни квадратури... на Сатурн с нат.Венера, пак на Сатурн с нат. Уран... дето хич не ми харесват!!!!

*

edna

• **
  • 541
UJAS
« Отговор #15 -: Март 22, 2005, 02:35:52 pm »
Цитат
Привет edna!

Сатурн сега ме е оставил на мира като че ли...
Дори е леко скучновато наоколо  :ph34r:
Не знам дали е замислил нещо покрай последния му съвпад с наталиния през юни.. но вече толкова свикнах с едообразието, че ще се учудя ако нещо по-особено и значимо се случи....

Виж за след това гледам едни квадратури... на Сатурн с нат.Венера, пак на Сатурн с нат. Уран... дето хич не ми харесват!!!!
Hmmmm mi da namira te e ostavil,  shtoto e bil retro i vsichko e zaspalo :))) pak i planove ne e hubavo da se praviat pri retrograden Saturn , zdelki sashto i niakvi generalni reshenai da se vzimat, shtoto veroioatnosta da se provaliat e goliama pak i te neshtata shte sa v zastoi taka, che pri vsichki sluchai "da badesh ostaven namira" e nai-dobre  :) kogato Saturn e retro i ti si v revolucia...

Chakai sega da vidim kakvo shte stava s direktnoto az mnogo mu se kefia eeeeheeeeeeeeee kak se zasilva kam Asc mi i da izlezne ot toia 12dom che veche ne v zatvor se chustvam ami neznam v kakvo :))) pak i mi pisnaha nekvi taini vrazki da mi predlagat iskam legalni neshta  ;)

Ia vij ti na teb ti predstoi mnogo interesna kvadratura s Venera i nego , nishto ne mi idva na akul za neia, no e po-dobre tova ot kolkoto s Pluton toi dakato mine 100godini se tochi nali e baven , ta baven  :D
shte razkazvash kakvo stava sas  Saturn kvadratura s Venera, a az za Pluton kvadratura s Venera ,,,shte menkame opit ....

*

АН

UJAS
« Отговор #16 -: Март 22, 2005, 02:46:57 pm »
Цитат
Chakai sega da vidim kakvo shte stava s direktnoto az mnogo mu se kefia eeeeheeeeeeeeee kak se zasilva kam Asc mi i da izlezne ot toia 12dom che veche ne v zatvor se chustvam ami neznam v kakvo :))) pak i mi pisnaha nekvi taini vrazki da mi predlagat iskam legalni neshta  ;)

така е- има си време за тайните неща, както и за легалните :D  

*

Guest

UJAS
« Отговор #17 -: Март 22, 2005, 03:48:44 pm »
Цитат
Каквото и да правите, не можете да минете без Апостол Апостолов. Той е велик, той е гений, той е Бог. Вижте сайта му www.superastro.info и направо ще паднете. Яко! Много яко! Супер яко!
yeaaaah! :D
Super qko ! B)  :D
Kak shte minem bez nego-ta toi e neizbejen! :D
Osobeno kakto si zaspamil  :D  

*

lin

UJAS
« Отговор #18 -: Март 23, 2005, 09:27:09 am »
Цитат
Каквото и да правите, не можете да минете без Апостол Апостолов. Той е велик, той е гений, той е Бог. Вижте сайта му www.superastro.info и направо ще паднете. Яко! Много яко! Супер яко!
Това не заслужава дори да се коментира, нито пък самия споменат човек в спам-а.
Имала съм впечатления от работата и личноста му. Слава Богу не по мои лични дела ;)  

*

lin

UJAS
« Отговор #19 -: Март 23, 2005, 09:41:24 am »
Цитат
pak i mi pisnaha nekvi taini vrazki da mi predlagat iskam legalni neshta  ;)
edna, ти се радвай, че вобще си имала някакви предложения!
При мен транзита на Сатурн в 12-ти дом беше на пълна изолация.
Все едно бях невидима за всички около мен и никой нищо не ми и предлагаше...  ;)
Ей това си беше затвор, защото освен да се затвориш в къщи сам, наистина друго не ти остава...

А откакто Сатурн ми се подвизава из 1-ви дом /вече не малко време/ - пак са подобни нещата.
Никой от никъде, с едно малко изключение, което по-скоро не знам какво иска от мен и иска ли нещо вобще и цялата "връзка" е точно някак си тайна.
Е, това ми кажи отива ли му на 1-ви дом?!?!?!

А квадратурата Сатурн-Уран май и ти ще имаш удоволствието да я усетиш.
Какво мислиш за нея?