И аз се радвам да те чуя!
Eйййй - тоя Сатурн!!!!!
Ами да ни е честит директния!!!!
/след няколкото дена де!/
Направо си заслужава да си направим парти по случая!
А ти много драматично описваш перипетиите си с Плутон!
Съчувствам ти искрено! Явно много те е наплашил.
:ph34r:
Сега на мой ред да те попитам какво ти донесе опозицията му с нат. ти Луна???
При мен Луната е в 12-ти дом, а тр. Плутон в 6-ти.
Da da ni e chestit direktnia Saturn i nai-veche na nas s revoluciata

))
Vij sega pri men Pluto e v opozica sas Slanceto v natala taka, che az sam si dosta chuvstvitelna kam nego , zabeliaza la sam, che toi promenia ne tolkova niakvi vanshnio neshta v jivota ti kolkoto vatreshnia ti svqt, moje neshto minimalno da se sluchi, neshto koeto pri normalni obstoiatelstva da ne mu obarnesh nikakvo vniamnie, no kogato deistva tranziten Pluton togava tova te zasiaga dalboko na sasznatelno nivo :ph34r: nai-chesto qvlenie e che Pluton ti barka v psihikata >..Kogato mi napravi opozicia s Lunata ami nishto koi znae kakvo ne se e promenilo v jivota

na vanshen vid, no az togava mai poludiah

tolkova biah obarkana ot chuvstvata, koito bushuvaha v men ot nepoznati emocii koito za prav pat izpitvah,a te hich ne biaha mnogo priatni...Dumichkata paranoia mnogo tochno opisva Pluton toi taka te promenia che ne mojesh da se poznaesh :lol: az i do sega ne se haresvam sled tranzita mu s Lunata mi moje bi e za dobro no ako zanesh kakvo e da se chustvash chujd v sobstevnata si koja da ne mojesh da si namerish mqsto ...Prosto da ti kaja naistina neznaeh kade se namirah s toia Pluton

az obiocham emociite no chak tolkova silnite toi napravo te izpepeliava, psihiasva, karate da te goni paranoiata i da se chudish kak da kontrolirash chustvata si pak niama da mojesh da imash kontrol edinstevnoto koeto mojesh e da se ostavish da te pobarka do krai i posle kato mine veche ne si sashtia chovek ....Kazvat, che e za dobro

no pri teb estestveno shte e mnogo razlichno

Ne e strashno prosto mnogo silno te kara da chuvstvash i da prejiviavash , a az ne sam mnogo po tolkova dalbokite emocii s taia moia vazdushna luna - deto e haho -hihi samo si predstavi kak Pluton ia zavlicha ot vazduha v koito se chustva na sedmoto nebe i v svoi vodi i hop pod zemiata na tamno i dalboko