Zdraveite, :huh:
na men mi predstoi da mi mine Pluton prez Severen vazel v 12 dom :unsure: i tova malko me trevoji, za6toto edin pat ve4e uprqx do psixoto i za vtoti nqmam merak.
E togava Neptun mi mina prez Slanceto mi v 1 dom, a Saturn ima6e revoliuciq (v 6 dom) i mnogo mi stana - takiva svrax senzitivni use6taniq me tresoxa ... , 4e mirogleda mi se promeni iz koreni .... , ako sega trqbva da se prerajdam za neznam si kakvi celi v moqt jivot ..... , 6te vzema da preritam
, kak da e trqbva da se jivee. 
Za psihiasvaneto ne otgovaria Saturn toi po skoro ni kara da sme tvardi i da poemame otgovornosti...Na teb kato Saturn ti e v 6dom predpolaam, che s negovata revolucia e triabvalo da se svarje s rabota ti moje shatsto sas zdraveto ti, a i doma koito upravliava Saturn za moneta e neizvesten i nego triabva da vkluchim kam revoluiata mi sashto ... Vajno e v kakav znak e Saturn, zashtoto priroidata na deistvie v znak i dom se promenia

Posel tva na psihikata deto deistva moje po skoro i Neptun da e nad Slanceto...

po skoro moje da e tova, zavisi kak e postaven Neptun v hosrokpa ...A za Pluton i seceren v 12dom...? Ami severnia vazel e patia po koito triabva da varvim

gleda se i znaka v koito se pada svarzva se s grupa ot hora, koito shte ni badat polezni v badeshte ili shte iziagraiat vajan rolia za nasheto badeshte, sashto taka e tova koeto triabva da nauchim v tozi jivot za da badem shtatslivi

)Predpolagam , che Pluton shte ti pomogne da iziavish severnia si vazel...moje bi, shte triabva da pomislish, che ne vsichko v jivota moje da bade podredeno tochno taka kato ti smiatash, che traibva da e za da e idelano....moje bi shte se otvorish za ponestandarten nachin na jivot

neznam az pak kazvam, che sam laik

) i moeto mnenie ne struva nishto