Здравей Гост

НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ

• 138 Отговора
  • 31908 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:НЕПОДВИЖНИТЕ ЗВЕЗДИ
« Отговор #40 -: Юли 11, 2010, 12:04:09 pm »
"Да продължим със щастливите Неподвижни звезди, като Бетелгейзе, Спика и Арктур, обещаващи почит, богатство, слава и вдъхновение. Това също е преувеличено. От всички хора, които знаем че имат съвпад на планети с една или повече от тези обнадеждаващи звезди в хороскопа си, никой не е постигнал слава, само един е богат и само няколко са вдъхновени. Но всички те като че ли излизат невредими от трудни ситуации. Тези щастливи звезди като че ли предлагат определен вид защита. Неподвижните звезди изглежда, че подчертават качествата, които вече са очевидни в хороскопа; те не променят основния смисъл на хороскопа. Те може да ги подсилват или отслабват, което зависи от природата на определената звезда. Вие може да разчетете всяка рождена карта без никога да използвате неподвижни звезди, но като ги използвате, може да получите допълнителен поглед, да добавите друг нюанс към вашето тълкуване."

http://pims.ucoz.net/publ/natalna/interpretacii/38-1-0-68

А този цитат как ще коментираш? Определя я като щастлива, защо е това противоречие? В частта за тълкуването иначе съм съгласна напълно.

П.П. При теб е доста буквално проявлението, да. За в моя натал още я проучвам. Лили е писала из темите, че действа подобно на Марс.

Всяка звезда носи характера на определена планета. а всяка планета има освен лошите ;D/как се изразих само/ ;D,така и добрите характеристики.
да ,има и положителни проявления ,но не винаги това ,което за нас е лошо днес  ,е лошо и утре.
искам да кажа ,че в много ситуаций и случки лошото днес е доброто утре. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Юли 11, 2010, 12:07:40 pm »
Да, то това е така. Спор няма. Трябва и да се види конкретно как и при кого действа, писаниците не са достатъчни. Интересува ме само как я определят, след като има такова разделение при звездите, при това доста категорично. А излиза, че информацията е противоречива. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Юли 11, 2010, 12:19:16 pm »
Да, то това е така. Спор няма. Трябва и да се види конкретно как и при кого действа, писаниците не са достатъчни. Интересува ме само как я определят, след като има такова разделение при звездите, при това доста категорично. А излиза, че информацията е противоречива. 

Съни ,при мен Бетелгейзе носи и мед и жило....,зависи от аспета и транзита.
аз имам само кармични аспекти на планетата с която звездата съвпада.
80 гр. уран и плутон.
108 гр.сатурн.
45 гр. луна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Юли 11, 2010, 12:54:55 pm »
Тъкмо си изследвах и минорните аспекти, та Юпитер участва в септил със Слънце/Сатурн - 50 градуса и в семиквинтил с Луна - 36 градуса. Тоест Бетелгейзе също. 

Абе що ли ми трябва толко да се вглеждам, все нещо излиза и зор да бъде разчепкано.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Юли 11, 2010, 01:00:20 pm »
Тъкмо си изследвах и минорните аспекти, та Юпитер участва в септил със Слънце/Сатурн - 50 градуса и в семиквинтил с Луна - 36 градуса. Тоест Бетелгейзе също. 

Абе що ли ми трябва толко да се вглеждам, все нещо излиза и зор да бъде разчепкано;D

аспект на шанса и свободната воля ! :blink:

това е пътя към храма :( :blink: , а храма е в душите ни....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Юли 11, 2010, 03:15:18 pm »
Цитат
"Да продължим със щастливите Неподвижни звезди, като Бетелгейзе, Спика и Арктур, обещаващи почит, богатство, слава и вдъхновение."

Това кой го е писал?
Бетелгейзе НЕ е щастлива звезда, Белатрикс също.

Да не са я объркали с Регул?  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Юли 11, 2010, 03:16:06 pm »

;D

Тъкмо бях озадачена.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Юли 11, 2010, 03:28:39 pm »
Нали все това разправям, че там се намира клетата ми Луница - в накшатра Ардра, управител Раху, неподвижна звезда Бетелгейзе. Това е една от виолентните звезди, носи много промени и разтърсващи събития в живота. Животът ти може да се срине внезапно, а после да се изстреляш нависоко. Има елемент на непредсказуемост. Древните астролози я определят като злокобна, но по-скоро е свързана с трансформация на съзнанието, да се научи човек да приема всякакви промени и форсмажорни обстоятелства като част от еволюцията на духа. Неслучайно тази звезда се намира срещу Галактическия център, това е най-дълбоката точка на Галактическото съзнание, намира се в съзвездието Орион. В Джйотиш накшатра Ардра се свързва с Рудра - една от еманациите на Шива, на неговата деструктивна сила, чрез която трансформира Вселената.

Тъкмо бях озадачена.

То в нета всичко може да прочетеш... Въобще не ми се коментира.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Юли 11, 2010, 03:31:23 pm »
Цитат
"Да продължим със щастливите Неподвижни звезди, като Бетелгейзе, Спика и Арктур, обещаващи почит, богатство, слава и вдъхновение."

Това кой го е писал?

Да не са я объркали с Регул?  ;D

Гита Мерджанова- написала съм и :blink:зточника....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Юли 11, 2010, 03:33:48 pm »
Нишката отдавна е изгубена кой автор откъде е чел и преписвал, на това се дължат и противоречията в описанята им.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Юли 11, 2010, 03:39:45 pm »

;D

Тъкмо бях озадачена.

няма лошо....,важно е да ни провокира и да изследваме. :blink:

*

Nebesna

« Отговор #51 -: Юли 11, 2010, 03:41:02 pm »
Цитат

Това кой го е писал?

Да не са я объркали с Регул?  ;D

Гита Мерджанова- написала съм и :blink:зточника....

Триумфално преобърна основите на астрологията. Ще запише името си в историята. :72:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #52 -: Юли 11, 2010, 03:42:04 pm »
Неее, това не е Гита Мерджанова! Това е както е известна Пими. Не е същото лице, доколкото знам, нали?

*

Divna

« Отговор #53 -: Юли 11, 2010, 04:21:41 pm »
А отчита ли се ако мидпойнт е в съвпад с неподвижна звезда?

*

Divna

« Отговор #54 -: Юли 11, 2010, 08:05:15 pm »

Никой ли няма идея  :-\?

*

Nebesna

« Отговор #55 -: Юли 11, 2010, 08:06:47 pm »

не съм срещала такава информация, Дивна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Юли 11, 2010, 08:08:45 pm »
Не съм чувала за такава техника, но експериментирай и ще видиш.  :blink:
По принцип мидпойнтите са по-модерна техника /ураническа астрология/, а неподвижните звезди се използват още от антични времена, може би затова не се съчетават. Ила поне аз не съм чувала така да се прави.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #57 -: Юли 11, 2010, 08:11:28 pm »
Не съм чувала за такава техника, но експериментирай и ще видиш.  :blink:
По принцип мидпойнтите са по-модерна техника /ураническа астрология/, а неподвижните звезди се използват още от антични времена, може би затова не се съчетават. Ила поне аз не съм чувала така да се прави.

Благодаря, Лили!

При мен има няколко съвпада на неподвижни звезди с мидпойнти от светилата и бързите планети. Та затова се питам дали ще оказва влияние. Но вече знам и ще започна да следя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Юли 11, 2010, 08:26:30 pm »

отчита се разбира се!
това е фокус на две планети осветени от неподвижна звезда. :blink:

« Отговор #59 -: Юли 12, 2010, 07:45:44 pm »
;D Открих топлата вода - вижте кво имало в астрокома - special charts - Parans according to Bernadette  Brady - само дето трябва пак четене - оооф тоз мързел....