Здравей Гост

Киприянови молитви

• 22 Отговора
  • 17704 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Киприянови молитви
« -: Май 18, 2010, 01:00:04 pm »
Имам един въпрос към вас и по-специално, тези с опит(ако има такива).
Чели ли са ви киприянови молитви.
Аз прочетох в нета за какво се четат.Но въпросът ми е,ако са ви чели,какъв ефект усетихте след това у вас.
И имаше ли ефект.

Благодаря :blink:

*

Nebesna

Re:Киприянови молитви
« Отговор #1 -: Май 18, 2010, 08:07:07 pm »
На мой познат са чели Кипирянова молитва.
Не му вървеше с жените, не можеше да се ожени,
а времето си минаваше. Ожени се.

« Отговор #2 -: Май 18, 2010, 08:08:46 pm »
И на мене са ми чели преди време, но моите възли никоя молитва явно не може да ги развърже.  :mellow:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #3 -: Май 18, 2010, 08:54:17 pm »
 Задължително ли свещеник трябва да ги чете? Ако някой с най-искрени помисли го прави ефектът дали ще е същият?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4 -: Май 18, 2010, 09:25:53 pm »
Благодаря ви за отговорите.
По това ,което изчетох от нета,да трябва да бъде свещенник.Но и човек ако иска, вкъщи може сам да си ги чете.

« Отговор #5 -: Май 19, 2010, 12:26:27 am »
Преди 2 години имаше проблем в семейството ми. За няколко дни всичко се преобърна на 180 градуса. Тогава трябваше да намеря някакво решение и отидох на църква да ми четат Киприянови молитви. Големи изпитания преживях същия ден преди да ми четат молитвите. Отецът закъсня, а бързах за важна лекция. Нямаше наоколо откъде да купя необходимата за ритуала питка. Тръгнах да търся и пресичайки булеварда, виждам монета от 1 лв., навеждайки се да я взема една кола за малко да ме отнесе. В магазина имаше голяма опашка и аз, чакайки се реда - една жена се появи от нищото и се развика, че съм я изпререварила, такъв скандал направи вътре в магазина направо бях шашната... Все едно бях на среща с дявола. Имаше някаква сила, която ме караше да се откажа, но не успя да ме победи. Молитвите имаха ефект при нас, нещата се нормализираха.

Милки, ако си решила да ти четат такива молитви според мен е най-добре да го направи свещеник. Все пак той е посредник на Бога.

Ще ти напиша някои неща за които се сещам, но за по-сигурно, ако решиш попитай в църквата, точно какво трябва да носиш със себе си.
Необходима е питка. Отецът чете на хляба. Даваш парче хляб най-напред на отеца, след това може и на др. хора, но задължително носиш хляб в къщи. Всички хора от семейството ти трябва да хапнат от него, май най-добре беше да е нагладно. След ритуала си наливаш шишенце със светена вода, което отнасяш в къщи... Като се прибереш с няколко стръкчета здравец напръскваш цялата къща/апартамент, всички стаи (ъгли), легла; ограда, двор, ако има и т.н. Може да си оставиш малко св. вода, която да допълниш с обикновена, тя си се осветява и периодично да си пръскаш дома. Знам, че е най-добре да е сутрин.

Ако си решила да ти ги четат, вярвай много силно, че ще направят чудо и ще ви помогнат!!!

Много вяра ти желая  :blink:
« Последна редакция: Май 19, 2010, 12:30:34 am от romantica »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Май 19, 2010, 05:29:09 pm »
Благодаря :blink:
Аз организирах тези неща,в църквата до нас.Вече направихме този ритуал.
Само,че става въпрос за детето ми.И понеже той няма да стои мирно, му бях взела дреха.
Ритуала мина на ниво.
Просто исках да разбера от вас,има ли ефект след това.
Аз съм вярваща и вярвам,че и при нас ще има ефект :blink: :blink:

Само дето нещата,които описваш свещенника  не ги направи.
Просто ми каза да купя хляб,олио и вино.Сложи свещ на хляба и започна да чете.\заедно с блузата на детето.
После всичко остана за църквата.

« Отговор #7 -: Май 19, 2010, 05:38:34 pm »
Ха... ами не знам защо така е направил  :-\
Препоръчвам ти, ако детето ти сънува кошмари или изпитва страх да му напръскаш леглото със светена вода и да му дадеш да отпие малко.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #8 -: Май 19, 2010, 05:55:26 pm »
Може и това да направя. :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #9 -: Май 22, 2010, 12:17:28 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 08:00:10 pm от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #10 -: Май 22, 2010, 05:36:26 pm »
Благодаря ви за отговорите.
По това ,което изчетох от нета,да трябва да бъде свещенник.Но и човек ако иска, вкъщи може сам да си ги чете.
Ако няма свещенник, може човек сам да ги чете, ако е чист по сърце - стават и чудеса.  Ползвам тези молитви, разбира се че има помощ от тях ...  :blink:  Молитвата е общение с Твореца  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #11 -: Май 22, 2010, 05:44:59 pm »
  Молитвата е общение с Твореца  :blink:

по принцип да! обаче да ти задам контравъпрос - като е общение с твореца, какво значение има как ще се молиш и каква ще е молитвата  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #12 -: Май 22, 2010, 07:41:04 pm »

по принцип да! обаче да ти задам контравъпрос - като е общение с твореца, какво значение има как ще се молиш и каква ще е молитвата  :P

Аз мисля, че когато хората се молят едновременно - молитва за дъжд, за плодородие, тогава молитвите са по-силни. Има един ритуал Пеперуда. казват, че завалявал дъж след това. В някои села още го практикуват.

« Отговор #13 -: Май 22, 2010, 07:42:25 pm »

Има значение за какво се молиш, ако искаш неща извън пределите на позволеното(не че е невъзможно) , то няма да ти е никак от полза, както и за общото благо и никой няма да ти удовлетвори молбата :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #14 -: Май 22, 2010, 07:46:17 pm »
анджък де  ;)  това пък означава, че няма значение каква молитва използваш. още повече да ти чете молитва някъв поп в църква  :-X :-X :-X  не съм фен на църквите и поповете - много лицемерни ми идват, а и са контролирани все пак...

вярата не може да се контролира...

относно дали може да се молиш за непозволени неща, ми то ако Висшият ти АЗ е решил, че може да е полезно за теб, то може и да ти ги позволи...  ;D

*

kamena

• 21
  • Аз виждам!!!
« Отговор #15 -: Май 30, 2010, 07:34:52 pm »
преди години ми 4етоха тази молитва,сега си я 4ета в къщи сама всеки 4етвъртък.Нали знаете,4е Бог е навсякъде около нас и в нас(поне в някои).''каквото поискате в молитва,ще ви се даде''Аз вярвам,знам и съм убедена в това.Свещенника е проводник на нашите молитви,така е редно,но........Знайте,4е Бог знае от какво се нуждаем и като му дойде времето ни го дава.Просто аз знам,4е каквото и да поискам,винаги стажа каквото каже Бог.
Когато виждаш,4е нямаш изход-погледни НАГОРЕ!!!

*

vozi

« Отговор #16 -: Май 31, 2010, 08:02:21 pm »
преди години отидох при един екстрасенс по препоръка на приятел...имах проблем, който ме беше обсебил!когато отидох при човека ,той ме въведе в една саичка цялата в икони и там бе и една молитва,(киприянова) която той ме накара да прочета, след което  даде отговор на въпроса ми ... направо ме порази като с гръм.!!. направи такова описание ,та за мене, стана пределно ясно ,че този човек имаше ясна визия пред себе си...тогава разбрах, че този наш живот тече в една плоскост...след време пак го посетих,просто еи така ...питах го разни работи, но вече беше загубил силата си или кой знае какво но не ми позна...

*

kamena

• 21
  • Аз виждам!!!
« Отговор #17 -: Юни 02, 2010, 03:59:02 pm »
прави такова описание ,та за мене, стана пределно ясно ,че този човек имаше ясна визия пред себе си...тогава разбрах, че този наш живот тече в една плоскост...след време пак го посетих,просто еи така ...питах го разни работи, но вече беше загубил силата си или кой знае какво но не ми позна....  Винаги когато Бог иска да ти покаже,4е е с теб намира на4ин да го запомниш.Кой мислиш,4е е дал информацията?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #18 -: Юни 03, 2010, 07:31:25 am »
Кой мислиш,4е е дал информацията?

Висшият ти Аз!

Абослюта не се занимава с тези неща. водачът ти през преражданията е Висшият ти Аз и той позволява или не нещо да се случи  ;)

*

kamena

• 21
  • Аз виждам!!!
« Отговор #19 -: Юни 03, 2010, 04:57:39 pm »
интересно!!!я ми поразкажи малко пове4е за "висшия ми АЗ".Не съм наясно.