Преди 2 години имаше проблем в семейството ми. За няколко дни всичко се преобърна на 180 градуса. Тогава трябваше да намеря някакво решение и отидох на църква да ми четат Киприянови молитви. Големи изпитания преживях същия ден преди да ми четат молитвите. Отецът закъсня, а бързах за важна лекция. Нямаше наоколо откъде да купя необходимата за ритуала питка. Тръгнах да търся и пресичайки булеварда, виждам монета от 1 лв., навеждайки се да я взема една кола за малко да ме отнесе. В магазина имаше голяма опашка и аз, чакайки се реда - една жена се появи от нищото и се развика, че съм я изпререварила, такъв скандал направи вътре в магазина направо бях шашната... Все едно бях на среща с дявола. Имаше някаква сила, която ме караше да се откажа, но не успя да ме победи. Молитвите имаха ефект при нас, нещата се нормализираха.
Милки, ако си решила да ти четат такива молитви според мен е най-добре да го направи свещеник. Все пак той е посредник на Бога.
Ще ти напиша някои неща за които се сещам, но за по-сигурно, ако решиш попитай в църквата, точно какво трябва да носиш със себе си.
Необходима е питка. Отецът чете на хляба. Даваш парче хляб най-напред на отеца, след това може и на др. хора, но задължително носиш хляб в къщи. Всички хора от семейството ти трябва да хапнат от него, май най-добре беше да е нагладно. След ритуала си наливаш шишенце със светена вода, което отнасяш в къщи... Като се прибереш с няколко стръкчета здравец напръскваш цялата къща/апартамент, всички стаи (ъгли), легла; ограда, двор, ако има и т.н. Може да си оставиш малко св. вода, която да допълниш с обикновена, тя си се осветява и периодично да си пръскаш дома. Знам, че е най-добре да е сутрин.
Ако си решила да ти ги четат, вярвай много силно, че ще направят чудо и ще ви помогнат!!!
Много вяра ти желая :blink: