Здравей Гост

ценностната система и натала

• 92 Отговора
  • 9890 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ценностната система и натала
« Отговор #60 -: Май 18, 2010, 08:11:28 pm »
тази информация понеже е моя, само аз имам право да я коментирам! не бъди елементарна спрямо тези неща!

всяка информация ,която е обществено достояние може да бъде коментирана от всеки.така мисля.

относно съвпада - нямаш право да говориш за моя съвпад на Луна и Сатурн. нямам нужда да го обяснявам на теб. не ми трябва. аз знам за какво иде реч. когато осъзнаеш някои неща - ще разбереш. ако не беше отработен аспекта то транзитите щяха да ме перат по гъза постоянно, но няма такова нещо и това е факт. ти ревеш от транзити, а не аз и това е видно от всички теми  ;)

кое трябва да осъзнавам? и защо? бе Вещичке ,защо не можеш да приемаш мнение по-различно от твойто и що се опитваш да ме учиш?! :unsure: ми не го разбирам това...кажи ми го ,пък аз ще си преценя за себе си ,дали искам да го разбера или не искам.
транзитите не са всичко в една карта...и за тях се иска действие. говорихме много пъти за това.
нали разбираш ,че аналог м/у овчар и министър няма като как да напрвиме. важна е средата ,важни са и ежедневните рутинни дейности ,абе важни са си много неща ,както и дирекций и прогресий.
и си права ,че рева ,и е така...може би , ако не бях в действие и аз нямаше да рева . искам да кажа ,ако си седях в къщи ,ако не мърдах никъде ,ако бях просто домакиня какво да чакам и с какви действия да накарам транзита да работи. но това е моя избор и мисля ,че от споделеното тук доста хора могат да извадят изводите.  А ТИ РАБОТИШ САМО ПО ЛУНАТА! това ми е наблюдението...много приятелски ти казвам , поеми отговорността по САТУРН ,в теб има МНОГО НЕИЗЯВЕН ПОТЕНЦИАЛ И ТАКА ЩЕ НАМЕРИШ СЕБЕ СИ!

аз позволявам ти да бъдеш себе си, но не ти позволявам да ми се качваш на главата - това са различни неща. не ти се меся у живота и картата, и ти не го прави!!!

с нищо не съм се намесила в живота ти , и няма как да се кача на главата ти ,това ,че имам различно мнение не те ощетява...... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #61 -: Май 18, 2010, 09:25:07 pm »

Според мен човек с пари или без пак си личи, а дори финансово подсигурен е още по-лесен за разгадаване от околните. Странно е защо точно тогава лъсват много от качествата, които иначе не бихме забелязали?! Защо казват, че парите променят хората...не, не ги променят, те са си такива, но просто се показват на света в пълния си блясък.  

Ей тук много се съгласих :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Май 18, 2010, 10:10:24 pm »
Като ви гледам, за мнозина ценността ви е в свободата, ма дали е он звездите или от модните внушения не знам...

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Май 18, 2010, 11:02:38 pm »
тази информация понеже е моя, само аз имам право да я коментирам! не бъди елементарна спрямо тези неща!

относно съвпада - нямаш право да говориш за моя съвпад на Луна и Сатурн. нямам нужда да го обяснявам на теб. не ми трябва. аз знам за какво иде реч. когато осъзнаеш някои неща - ще разбереш. ако не беше отработен аспекта то транзитите щяха да ме перат по гъза постоянно, но няма такова нещо и това е факт. ти ревеш от транзити, а не аз и това е видно от всички теми  ;)

аз позволявам ти да бъдеш себе си, но не ти позволявам да ми се качваш на главата - това са различни неща. не ти се меся у живота и картата, и ти не го прави!!!

попитали радио ереван може ли мъж да забременее, оттам отговорили- не, но опитите продължават!!
та и ти така, накрая може да проведеш диалог с радиото.. :-\

ЕДНА ДОЛНОПРОБНА ПАЧА РАЗКАЗВА ИЗТЪРКАНИ ВИЦОВЕ...
НЯМА ЛИ КАКВО ДА ЗАХАПЕШ В ТОЯ ЧАС ,ЧЕ ПАК МЕН СЕ ОПИТВАШ ДА  ХАПЕШ?
това е за теб:

« Последна редакция: Май 18, 2010, 11:42:26 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Май 18, 2010, 11:17:56 pm »
Стига бе, не се хващайте за думите. Ако непоносимостта ви е взаимна, просто не си отговаряйте една на друга. Вярно е, че и от думи боли, но истински може да ни засегне с думи само човек, чието мнение има някаква стойност за нас. Или човек, който е разкрил някаква истина за нас, която ние самите не желаем, не сме готови или нямаме смелостта да приемем. Не отваряй очите на слепия, защото ако видяното не му хареса, той пръв ще хвърли камък по теб. Мен, например, отдавна престана да ме интересува оценката на онези, които не чувствам близки и които не ме знаят коя съм и каква съм извън виртуала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Май 18, 2010, 11:23:48 pm »
Стига бе, не се хващайте за думите. Ако непоносимостта ви е взаимна, просто не си отговаряйте една на друга. Вярно е, че и от думи боли, но истински може да ни засегне с думи само човек, чието мнение има някаква стойност за нас. Или човек, който е разкрил някаква истина за нас, която ние самите не желаем, не сме готови или нямаме смелостта да приемем. Не отваряй очите на слепия, защото ако видяното не му хареса, той пръв ще хвърли камък по теб. Мен, например, отдавна престана да ме интересува оценката на онези, които не чувствам близки и които не ме знаят коя съм и каква съм извън виртуала.

този път няма да направи скандал м/у мен и вещичка!
затова реагирам!
щото тая твар само това цели в тоя сайт...някой май и плаща да гони хората от тук!

*

kaily

• 5145
« Отговор #66 -: Май 18, 2010, 11:25:14 pm »
То и тва е до ценностна система...а правилото на Пепси очевидно действа.  ;D
Че се сетих за Хело, къде се затри това бодливо същество бе?  :o

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Май 18, 2010, 11:26:49 pm »
затова реагирам!

Виж цитата на Волтер по-долу  :P. И я карай по-спокойно.
 :49:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Май 18, 2010, 11:29:04 pm »
То и тва е до ценностна система...а правилото на Пепси очевидно действа.  ;D
Че се сетих за Хело, къде се затри това бодливо същество бе?  :o

да бе Кайли ,вчера ни почерпи с приказка и изчезна... :-\ странно :rolleyes:,къде ли е?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Май 18, 2010, 11:32:22 pm »
Надявах се поне с виртуална пастичка да ни почерпи. Но веднага се сетих какво беше споделила веднъж... Как по пътя за училище на рождения си ден изяждала бонбоните за почерпка на съучениците.  ;D Тъй че и с приказка да ни черпи, пак е жест.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Май 18, 2010, 11:36:03 pm »
затова реагирам!

Виж цитата на Волтер по-долу  :P. И я карай по-спокойно.
 :49:

това лезбо не може ли да го прави без да ме хапе питам аз?!
още повече не съм сигурна ,че това не е някой мъж с частична амнезия...
някой от вас виждал ли е тоя крокодил на снимка или има ли визуален контакт с него? ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Май 18, 2010, 11:39:43 pm »
Не се оплаквай, а се радвай, че си сладка за хап(в)ане. Затова инициирах онази тема за плодовете - кеф ти сливи, кеф смокини...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Май 18, 2010, 11:47:41 pm »
мии от екзотичните плодове ще да е ;D и от това ,че си ги купувам сама....
както и Лап- топите , не живея виртуално , а реално....
от тук ще да е!
мале Лили ,ама да знаеш ,че тая е и някоя друга или друг....така си мисля има два ника....сигурна съм!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #73 -: Май 19, 2010, 08:42:12 am »

транзитите не са всичко в една карта...и за тях се иска действие.

права си - не са всичко!
има три нива на проявление, защото транзитите те водят по Пътя и ти дават уроци. първото ниво е когато още не са започнали да ти влияят - все още си в кюпа с мунданните. второто ниво е когато ти влияят по всякакъв начин, за да те накарат да тръгнеш по личният си път. и третото ниво е когато започнат да ти влияят само на подсъзнателно ниво, защото вече си се научила да ги контролираш и си тръгнала по Личният си Път.

затова преди да обвиниш някого, че не си ползва транзитите си помисли докъде е стигнал този човек и какво цели с правенето или неправенето!!!  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

missKapriz

« Отговор #74 -: Май 19, 2010, 09:55:31 am »
Тук първо и трето ниво ми се сруват еднакви-така или иначе не влияят :unsure:Ама кво ми пука -аз съм в едно от двете както вече знаете ;D ;DТранзити не ми влияят,ям всякакви Е-та,мажа се с всякакви химии...изобщо никаква духовност и извисеност няма в мен,ама хич барем ;D ;D ;DЯвно съм от приматите :49:А забравих да допълня,че парите са важни за мен,мързелива съм-в смисъл,че ако едно нещо може да го свърши друг няма се пъна да го правя сама,предпочитам да платя,ама да не се напъвам.Абе искам да ми е удобно,а не да съм страдалка за пример.
Хубаво се подредих ;DСега за статистиката имам Скорпион на К2 и Луна и Нептун вътре-ама то 2 дом май беше в другата тема

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #75 -: Май 19, 2010, 10:38:51 am »
,ям всякакви Е-та,мажа се с всякакви химии...изобщо никаква духовност и извисеност няма в мен,ама хич барем ;D ;D ;DЯвно съм от приматите :49:А забравих да допълня,че парите са важни за мен...

Хахахаха.....привет!  ;D Ще ме приемеш ли в групата на бездуховните? Обичам всички "бездуховни" нещица ....грешница и вещица съм. И съм на принципа "Каквото повикало, такова се обадило". Не си давам и другата буза, когато ми "ударят шамар". Изобщо, нищо човещко не ми е чуждо. Душата си давам за хората, които ме обичат и уважават. :P Парите за мен са необходимост, не са ми страст, но където и да почукам искат заплащане за помощ от тяхна страна. Какво да кажа, като сме зависими от тази верижна реакция.  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #76 -: Май 19, 2010, 10:42:10 am »
Това с приматите особено ме разби! И имаш чувство за хумор и си искрена.  ;D :wub:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Май 19, 2010, 10:44:13 am »
И аз се присъединявам към отбора на бездуховните същества.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #78 -: Май 19, 2010, 10:45:39 am »
И аз се присъединявам към отбора на бездуховните същества.

Мараба!  :08: :58:

*

kaily

• 5145
« Отговор #79 -: Май 19, 2010, 11:01:34 am »
Те тека, аз съм от отявлено духовните същества, ама парите са важни и за мен.
Всъщност парите са духовна енергия.