Здравей Гост

слънчев знак и кръвна група

• 112 Отговора
  • 23740 Прегледи
*

tool

Re:слънчев знак и кръвна група
« Отговор #80 -: Май 20, 2010, 08:29:06 pm »
е да де, ама това тяхното възнасяне не ти ли прилича на онова описано в матрицата 5 ..  :-\

а и времето нали било относително ..  :P

« Отговор #81 -: Май 20, 2010, 08:30:34 pm »
вИзнитИ са налазили форума.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #82 -: Май 20, 2010, 08:31:10 pm »
ми Гали, то края на играта е сега, а не е бил тогава та не знам  :unsure:  а и възнасяне е преминаване в друго измерение без да мреш и със същото тяло. а да завършиш играта на Земята си е смърт бе  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

tool

« Отговор #83 -: Май 20, 2010, 09:18:24 pm »
ми Гали, то края на играта е сега, а не е бил тогава та не знам  :unsure:  а и възнасяне е преминаване в друго измерение без да мреш и със същото тяло. а да завършиш играта на Земята си е смърт бе  :-\

е сега, да .. но от друга страна нали инкарнациите са едновременни .. т.е за нас в третото измерение изглеждат последователни, но като се изместиш встрани, вече не са ..  :-\

Както казва Айнщайн: Различията между минало, настояще и бъдеще са само една ужасно настойчива илюзия.  :rolleyes:

*

tool

« Отговор #84 -: Май 20, 2010, 09:21:24 pm »
..а да завършиш играта на Земята си е смърт бе  :-\

а де .. и на мен още ми е мътно ..   :unsure: но ще поживеем и ще видим!  ;D

« Отговор #85 -: Май 21, 2010, 09:08:00 am »
Много се радвам, че откривам хора с моята кръвна група! :blink:

Козирог - А2В +

*

Diyana

• 2705
« Отговор #86 -: Май 21, 2010, 09:12:30 am »
..а да завършиш играта на Земята си е смърт бе  :-\

а де .. и на мен още ми е мътно ..   :unsure: но ще поживеем и ще видим!  ;D

Абе, чудя се от бая време, никът ти Гатрил (Гейтрил) ли трябва да се произнася?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #87 -: Май 21, 2010, 09:14:03 am »

е сега, да .. но от друга страна нали инкарнациите са едновременни .. т.е за нас в третото измерение изглеждат последователни, но като се изместиш встрани, вече не са ..  :-\

Както казва Айнщайн: Различията между минало, настояще и бъдеще са само една ужасно настойчива илюзия.  :rolleyes:

бе туй го знам.. ама ся друго се замислих: ако маите са се възнесли, а ние сме имали/имаме инкарнации там, то нас сега не трябва да ни има - възнесението не предполага смърт и прераждане, а преминаване в друго измерение - демек тук на Земята повече работа йок  :mellow:  та значи въпроса остава отворен  :-\

от друга страна, след като гледах филма апокалипто останах с впечатление, че са били ама мноо тъп народ - което значи, че или филма лъжеее, или тия са били някво племе идиоти от филма  ;D

ммм даааа странна работа... а как ми се искаше да знам всичкоооо  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #88 -: Май 21, 2010, 09:22:31 am »

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D1%8A%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0

от едната от тези таблици излиза, че перуанските индианци са се чифтосвали само със себеподобни, а маите са са каращисвали и с извънземни от други планети макар и рядко  ;D ;D ;D

интересно обаче как са им разбрали кръвните групи като са измрели отдавна  :-\

« Отговор #89 -: Май 21, 2010, 09:33:12 am »
Слънце в Риби, 0+

*

tool

« Отговор #90 -: Май 21, 2010, 05:22:33 pm »
Абе, чудя се от бая време, никът ти Гатрил (Гейтрил) ли трябва да се произнася?

хах, ами тройката не се чете и се произнася гал, но може да ме наричаш и Гейтрил или както ти е удобно.. няма проблем ..  :P

.. възнасяне е преминаване в друго измерение без да мреш и със същото тяло..

аа, значи дъновистите са ме налъгали за възнесението на Петър Дънов .. тей лиии ..  :unsure: :P

Цитат
от друга страна, след като гледах филма апокалипто останах с впечатление, че са били ама мноо тъп народ ..

хм.. тъпи ли .. неразбрани ли ..  :rolleyes:

от едната от тези таблици излиза, че перуанските индианци са се чифтосвали само със себеподобни, а маите са са каращисвали и с извънземни от други планети макар и рядко  ;D ;D ;D

интересно обаче как са им разбрали кръвните групи като са измрели отдавна  :-\

ми може би става въпрос за сегашните 6 милиона маи, които явно по некви причини  не са успели да се възнесат ..    ;D

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%B8

*

tool

« Отговор #91 -: Май 23, 2010, 08:35:37 am »
на хора които са мъртви или изчезнали не вярвам, като са били толкова велики всичките древни цивилизации тогава защо сега ги няма .. има си някаква причина

живейте в настоящето

много обичам някой да ми дава акъл и да ми казва кво да правя  ..  ;)   ;D 

« Отговор #92 -: Май 25, 2010, 03:52:35 pm »
   Гледам тук от 39 гласували, 7 са с тази рядката група на маговете, ясновидците - хехехе - демек АБ - това е наистина голям процент - 18 процента, ако приемем че 39 - гласа отговарят за 100%....Че и има и доста от още по-редките групи, тези дето са с антигенна подгрупа - странно наистина...

« Отговор #93 -: Май 25, 2010, 03:56:42 pm »
Е ми като все вещери сме се събрали тука.... ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #94 -: Май 25, 2010, 04:00:59 pm »
 ;D ;D ;D Нулевите водят - те са с миналия опит, който трябва да го предадат - плеядинци ли бяха  ;D...А ние сурогатите  ;D ;D ;D - сме от вампирската група - в смисъл, че не даваме на никой, а само приемаме....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #95 -: Май 27, 2010, 12:50:12 pm »
;D ;D ;D Нулевите водят - те са с миналия опит, който трябва да го предадат - плеядинци ли бяха  ;D...А ние сурогатите  ;D ;D ;D - сме от вампирската група - в смисъл, че не даваме на никой, а само приемаме....

странно , какви храни предпочитаме ние АВ , мойта ,както споменах е А2В положителна , любимата ми храна е морската.
месо консумирам много рядко зимата. не ям пилешко , в редки случай и то само домашно.
обичам много подправките. не обичам прясно мляко , от сирената харесвам само рокфорд.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #96 -: Май 27, 2010, 03:00:44 pm »
  Аз както казах съм А1В -положителна - мършоядка съм...напоследък все повече...Но по начало нямам слабост към храните, храня се защото трябва. Обичам прясно мляко, студено, може и несварено- така му усещам истинския вкус. Лятото мога да изкарам на хляб, домати и сирене. Морските деликатеси ми харесват - преди 15 г. в Рим, бях бременна и не можех почти нищо да ям. Налитах само на туршии, тогава бащаткото беше взел няква готова салата - Фрути ди маре - от малки октоподчета, сепии, калмари, миди и не знам си кво още....омотах всичкото наведнъж. Та оттогава ги харесвам и ми понасят добре.  ;D ;D ;D - пак някъде преди 9 години пътувах за Бодрум, но се случи да съм в Измир в 2 часа през нощта, а трябваше до 4.30 сутринта да чакам автобус за Бодрум....и било е пости. А аз гладна, прегладняла, пътувала съм 14 часа и дойде някъв господин там да предлага миди с ориз и лимонче. Аз понеже съм циганска кокошка /лесно влизам в контакт/ момчетата, дето бяха там дежурни на работа си поръчаха 2 големи чинии, наредени до горе с миди и ми предложиха да опитам.  ;D ;D ;D амииии аз в глада си се унесох и им изядох едната цялата чиния - сиг. е било 1кг с черупките... :-[. Момчета искрено ми се удивиха на огромния апетит  ;D и ме предупредиха, че моторът ми можел да се развали. На гладно сабахлен да ядеш мидиииии - демек да се надрискам...Ееее, да ама не - нищо ми нямаше. Та и оттогава харесвам мидите, макар да изглеждат като да не казвам какво - хахахаха

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #97 -: Май 27, 2010, 05:23:55 pm »
Аз съм с Б+,Телец. Майка ми е с 0 група до колкото знам, а и майка й.И мляко обичам, но без месо не  се храня. :blink:

*

Инти

• 2068
« Отговор #98 -: Май 28, 2010, 04:38:04 pm »
Интересно, майка ми и баща ми са 0 кръвна група, ние със сестра ми сме и двете А кръвна група.

*

tool

« Отговор #99 -: Май 28, 2010, 05:27:36 pm »
Kaлкулатор за възможните комбинации при унаследяването на кръвните групи: http://www.biology.arizona.edu/Human_Bio/problem_sets/blood_types/inherited.html#calculator