Аз както казах съм А1В -положителна - мършоядка съм...напоследък все повече...Но по начало нямам слабост към храните, храня се защото трябва. Обичам прясно мляко, студено, може и несварено- така му усещам истинския вкус. Лятото мога да изкарам на хляб, домати и сирене. Морските деликатеси ми харесват - преди 15 г. в Рим, бях бременна и не можех почти нищо да ям. Налитах само на туршии, тогава бащаткото беше взел няква готова салата - Фрути ди маре - от малки октоподчета, сепии, калмари, миди и не знам си кво още....омотах всичкото наведнъж. Та оттогава ги харесвам и ми понасят добре.

- пак някъде преди 9 години пътувах за Бодрум, но се случи да съм в Измир в 2 часа през нощта, а трябваше до 4.30 сутринта да чакам автобус за Бодрум....и било е пости. А аз гладна, прегладняла, пътувала съм 14 часа и дойде някъв господин там да предлага миди с ориз и лимонче. Аз понеже съм циганска кокошка /лесно влизам в контакт/ момчетата, дето бяха там дежурни на работа си поръчаха 2 големи чинии, наредени до горе с миди и ми предложиха да опитам.

амииии аз в глада си се унесох и им изядох едната цялата чиния - сиг. е било 1кг с черупките...

. Момчета искрено ми се удивиха на огромния апетит

и ме предупредиха, че моторът ми можел да се развали. На гладно сабахлен да ядеш мидиииии - демек да се надрискам...Ееее, да ама не - нищо ми нямаше. Та и оттогава харесвам мидите, макар да изглеждат като да не казвам какво - хахахаха