Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69027 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Разбира се, че се нагласят нещата и се извращават дори. Преди известно време разбрах как финно се настройват дори хора срещу хора, което ме погнуси тотално от този форум.

Затова от самото начало гледам да спазвам дистанция, за съжаление, макар повечето да сте ми толкова приятни като личности, но много се разочаровах от отношенията, на които някои са способни. В реалния свят има достатъчно такива неща, кому са нужни тия войни питам аз? Защо все има какво да делим, да се сравняваме, да обиждаме...нали астрологията ни е събрала.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Марая, не прави това, защото хвърляш върху себе си мръсотия. Не разбираш ли?  :scorpios:

Плутон на МЦ трябва да направи публична драма с възможно най-много свидетели.

не! да извади на бял свят не дотам приятната истина за всички!
няма драма.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
Напоследък този форум започна да се отваря все повече навън и да става все по-шарен и по-"глобален".
Може и да е защото не останаха други такива форуми в Бг.

Но в тая връзка, може ли да престанете вече да си дерете неизпраните гащи на ачика и да оставите слугинските крамоли за в кухнята. Демек - на лични.

Излагаме се пред "чужденците".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
Знаеш ли, Сънрейн, ти си същата дребна душица като някои. Аз обаче няма да те последвам и да разказвам за твоите споделени лични неща с мен. Пиши си каквото ти душа подсказва, не ми пречиш. Показа си най-росле и ти истинската същност.

Това е твое мнение и поредните твои обиди. Пак заповядай. Каквото и да разкажеш нали се сещаш, че споделеното от мен са трохи в трудни моменти, докато още не те познавах каква си, макар да си личеше, незнаеш толкова за мен, колкото аз за теб.... наистина си забавна. За мен е удоволствие, че човек като теб не ме харесва.  :blink: Иначе щях да се замисля за себе си каква съм.  

*

Марая

• 28287

По същия начин, както ти обиждаше и псуваше Хело, доколкото си спомням.   

Обиди са се сипали тук много и не съм единствената. Директно никога не съм псувала Хело. Може да е било по индиректен начин, но да кажеш, че съм казала примерно:" До ти е..  майката!"  на Хело, извини ме. Единствен Синухе си позволи да напсува Вещичка. Но това не е толкова важно за теб, нали?  Важното е да ме обидиш и унизиш за дето не ти обърнах достатъчно внимание, когато ме потърси за помощ. И вече доста време не подминавш да ме захапеш, въпреки че се правя че не забелязвам. Хайде да не се дърляме, ако обичаш!

малеее, как може така бе ,Нухе?
тя Вещичка никога не те е псувала? ;D ;D ;D или бъркам!!!!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Публичната драма търсете по Слънце в първи дом, Плутон на МС е друга бира.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Напоследък този форум започна да се отваря все повече навън и да става все по-шарен и по-"глобален".

Но в тая връзка, може ли да престанете вече да си дерете неизпраните гащи на ачика и да оставите слугинските крамоли за в кухнята. Демек - на лични.

Диана , а дали "чужденците" не четат и поводите за създаването на такива теми?
как мислиш? :blink:

*

Марая

• 28287

и аз това рекох ,значи не бъркам! :blink:

*

Lillie

• 30532

Както казва г-н Jinom, сайтът се индексира добре в гугъла, та нека не се излагаме пред пришълците, че вече станахме за резил. И скоро този форум ще е име нарицателно във виртуалното астрологично пространство!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140

Да не е тази  ;D http://vbox7.com/play:b5ddbbd4

*

vanilla

• **
  • 1578
....хора не искам да ви се меся в нещата, но не продължавайте повече.....няма смисъл...става по-лошо.....всеки си има косури, никой не е идеален и никога не може човек да се разбира със всички...това си го знаете....
въпросът е да се постъпва коректно ....

*

Марая

• 28287
Знаеш ли, Сънрейн, ти си същата дребна душица като някои. Аз обаче няма да те последвам и да разказвам за твоите споделени лични неща с мен. Пиши си каквото ти душа подсказва, не ми пречиш. Показа си най-росле и ти истинската същност.

това е интрига според мен! така го разбирам....
и недомлъвки....
толкова ли е трудно да се каже в прав текст онова ,което всеки мисли и да продължиш напред?! :-\ :o :o :o

*

Lillie

• 30532

Как не те е срам! Сега пък ми се допи бира, а няма в хладилника и трябва да слизам до магазина.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287

Както казва г-н Jinom, сайтът се индексира добре в гугъла, та нека не се излагаме пред пришълците, че вече станахме за резил. И скоро този форум ще е име нарицателно във виртуалното астрологично пространство!

а пришълците дали четат и другите нещица провокирали тема ,като тази? ;)

*

sunrain

• 6710
За вменяването на изкуствена реалност съм съгласна, а форума няма как да е по-различен от други, тъй като потребителите са същите.
 Аз мога да кажа за себе си, че наред с тук съм била член в други два от тях - клубастролоджи и астрогалакси и там същите хора имаха изпълнения, просто няма начин да е друго. 
  А те посещават и други места, които също се четат от останалите, картинката е ясна, но някои теми са просто останали в миналото.
 Моята съвест е чиста, спя спокойно. Но да четат морал хора, които имат изкривен такъв, няма как да замълча този път. Ще прощавате.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=2345

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Яко!  ;D Сега излизам с кучетата, но после ще го чета.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140

Как не те е срам! Сега пък ми се допи бира, а няма в хладилника и трябва да слизам до магазина.  ;D

;D Що бе Лили, за силата на мисълта нали си чувала ... визуализираш си я ... тип поръчка до Вселената  :rolleyes: ;D и ето ти на една ръка разстояние халба ледена бира с два пръста пяна. :P

*

Diyana

• 2705

важното е какво е реално

Хубаво, щом те кефи.  :-[

Мен точно тази реалност (в настоящата тема) на форума не ми натиска никакви бутони, а поради своята цикличност взе и ди ми досажда  :34:. Не ме *бе кой кого харесва или не харесва.  Все още ме дразни донякъде защо толкова държим да занимаваме всички останали със своите любови и омрази. И принципно ми е неприятно и жалко периодичното сбиране под знамената на един или друг началник. Но съм във форума основно поради другите му реалности и се тревожа настоящата да не кастрира накрая другите.

Хайде, приятен обяд!
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
За вменяването на изкуствена реалност съм съгласна, а форума няма как да е по-различен от други, тъй като потребителите са същите.
 Аз мога да кажа за себе си, че наред с тук съм била член в други два от тях - клубастролоджи и астрогалакси и там същите хора имаха изпълнения, просто няма начин да е друго. 
  А те посещават и други места, които също се четат от останалите, картинката е ясна, но някои теми са просто останали в миналото.
 Моята съвест е чиста, спя спокойно. Но да четат морал хора, които имат изкривен такъв, няма как да замълча този път. Ще прощавате.

ти си имала щастието да опознаеш тези клубове....
аз обаче имам само този форум и в никой друг никога не съм писала...влязох тук при точната и последна уранова опозиция....и съм изумена от това ,което сега разбирам!