Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69253 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

представи си като тръгне да изригва праната начи  :57: :57: :57:

Вещичке, да ти имам аватара.....
На припек ли е легнала тая жабка или се превива от смях ?

не бееее жабата се е гътнала в нирвана  :57:   и толко мноо я мързииии  :72:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

какъвто зад монитора ,такъв и в живота!
човек е такъв ,какъвто е навсякъде!
това е известно на маговете! :blink:
Чудя се защо във всички форуми в интернет хората се хващат за гушите от време на време?
Явно е по-лесно да си директен зад монитора... Не заемам ничия страна само коментирам.  :-[
както и коментарите никога не са излишни.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Не искам да споря, обаче не е чак така.
В смисъл - познавам много хора, които в живота са свити, а в Интернет псуват всичко и всички и вдигат неописуеми скандали. ;)

*

Lillie

• 30532
За съжаление интернетът е място и за избиване на комплекси, освен за споделяне и обмен на информация.
В нета всеки може да се удря в гърдите и да се прави на такъв, какъвто в живота не е, това конкретно важи за нереализираните хора. Не са малко и хората, които успяват да се държат непринудено, непредвзето и във форум, общуват с лекота, без преструвки, но това идва с времето, след като се съберат на едно място и се опознаят един друг... Разбира се, защитите рядко падат и няма значение дали се намираш във форум или в друга група. Всеки носи някаква маска за пред хората, въпросът е да не се идентифицира с нея, защото в такъв случай би било лицемерие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Да не изпускаме и момента с разпространяването на чужда информация - в клуб астрология например постоянно някои потребители пускат картите и рождените дати и дори трите имена на други хора. Вече стигат до там, че се и представят за тях. :angry: С каква цел го правят - само те си знаят, обаче тези личности, на които публикуват картите не са известни, така че не виждам никакъв смисъл в това.

*

Lillie

• 30532
Не знам, нямам такива наблюдения, макар че от време навреме влизам там да чета.
Но откакто Razorbladic затри повечето си теми в Индийска астрология, няма какво да се чете. Единствено заради темите му влизах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
За съжаление интернетът е място и за избиване на комплекси, освен за споделяне и обмен на информация.
В нета всеки може да се удря в гърдите и да се прави на такъв, какъвто в живота не е, това конкретно важи за нереализираните хора. Не са малко и хората, които успяват да се държат непринудено, непредвзето и във форум, общуват с лекота, без преструвки, но това идва с времето, след като се съберат на едно място и се опознаят един друг... Разбира се, защитите рядко падат и няма значение дали се намираш във форум или в друга група. Всеки носи някаква маска за пред хората, въпросът е да не се идентифицира с нея, защото в такъв случай би било лицемерие.

всички други думи са излишни!
особенно ,когато познаваш хората не само виртуално , а и визуално!
никой от хората с които имам по-близки контакти в този форум- и ти в това число не сте по-различни в живота според мойте впечатления! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
В Клубастролоджи, ако говорим за там, няма такива случаи. Разорбладик там беше. Май друг форум има предвид Маг Жасмина.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
А, да, там има доста измислени истории.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
В Клубастролоджи, ако говорим за там, няма такива случаи. Разорбладик там беше. Май друг форум има предвид Маг Жасмина.

а защо си е затрил темите, и що не го поканихте да доде тъдява  :-[
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
Сега пробвах да вляза, няма никакъв проблем.
Достъп няма, ако те баннат оттам.  ;D Шегувам се. Може да има някакъв проблем с интернет доставчика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
Сега пробвах да вляза, няма никакъв проблем.
Достъп няма, ако те баннат оттам.  ;D Шегувам се. Може да има някакъв проблем с интернет доставчика.

никога не съм влизала в тея клубове , а и не съм чела...
дай линк ма Лили , просто от любопитство да погледна....

Аз не съм регистрирана там - само чета и гледам сеир. :P
Ето линк: http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=astrologiq

*

Марая

• 28287
Аз не съм регистрирана там - само чета и гледам сеир. :P
Ето линк: http://clubs.dir.bg/postlist.php?Board=astrologiq

мерси! :blink:

*

sunrain

• 6710

а защо си е затрил темите, и що не го поканихте да доде тъдява  :-[

Незнам, много приятно момче, но се самонаказа като реши, че никой не му обръща внимание и изтри дори собствения си положен труд. Просто изчезна, нямам контакт с него. Ако случайно намине и чете надявам се да реши да се задържи при нас. 
 Мисля, че е в тежък период и не чувства подкрепа от никого. А имаше тази на съфорумците. Разбира се колко може да му се помогне...много ми е мъчно за неговото състояние, но няма какво да се направи. Така добре беше написал нещата, оформени по теми, представителни, подробно обяснени като за начинаещи, изключително полезно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
 темата явно хвана друга посока
 :25:
мисля, че е удачно да остане без начало
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

Цитат
Редно е тази срамна тема да се затрие от администратора. С нищо не дава принос към астрологичното познание.

:72:И не само тази!Тук има нужда от основно почистване и изобщо от въвеждане на нов ред и малко повече самоконтрол

*

elfidka

• 3129
Момичета, мислех изобщо да не се включвам в тази тема, но ...
Няма какво да се осъждаме постояно. Това е форум. Тук влизат много различни хора и остават онези на които им харесва. Всеки комуникира различно, един е нахален, друг е стеснителен, един е директен, друг говори с намеци...Едни се крият, други не, или пък използуват няколко Ника........Това е част от интересното.......
Всеки се доказва по различен начин...
И какво от това.......
Разнообразието е солта на живота..........
Свиркайте си и да не ви пука....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

То така,но все пак форума е астрологичен и някои влизат тук ,за да обогатят АСТРОЛОГИЧНИТЕ си знания.За клюкини и друг вид неангажиращи разговори има стотици форуми.Би било редно да се спазва духа на форума,но рибата се вмирисва от главата,ако ме разбирате

*

Lillie

• 30532
Цитат
На администратора сигурно не му плащат да въвежда ред.

Освен ако същият този администратор не е и (съ)собственик на сайта!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.