Що бе Лили, за силата на мисълта нали си чувала ... визуализираш си я ... тип поръчка до Вселената :rolleyes: и ето ти на една ръка разстояние халба ледена бира с два пръста пяна.
Цитат на: Синухе в Май 20, 2010, 12:32:40 pmважното е какво е реалноХубаво, щом те кефи. Мен точно тази реалност (в настоящата тема) на форума не ми натиска никакви бутони, а поради своята цикличност взе и ди ми досажда :34:. Не ме *бе кой кого харесва или не харесва. Все още ме дразни донякъде защо толкова държим да занимаваме всички останали със своите любови и омрази. И принципно ми е неприятно и жалко периодичното сбиране под знамената на един или друг началник. Но съм във форума основно поради другите му реалности и се тревожа настоящата да не кастрира накрая другите. Хайде, приятен обяд!
важното е какво е реално
Цитат на: Asol в Май 20, 2010, 12:41:18 pm Що бе Лили, за силата на мисълта нали си чувала ... визуализираш си я ... тип поръчка до Вселената :rolleyes: и ето ти на една ръка разстояние халба ледена бира с два пръста пяна. Ниско ми е духовното ниво все още . Вселената и тя иска пари за бирата, ако реши да ми изпълни поръчката...
Ела в ашрама ми, о, Невежо, да ти отворя очите за Истината и Пътя и Светлината. :25:То един ашрам... Ама който влезе веднъж в него, все там се връща.
Цитат на: Вещичка в Май 20, 2010, 12:52:22 pmА това е част от сутрешната медитация, прави се преди изргев слънце... Зареждане с прана.
Това е точката от където праната се всмуква:
Недей така, Сънрейн Има и домашен сладолед, в него слагаш каквото решиш, а и моя приятелка, която е инженер по сладоледи и подобни във фабриката в Бургас, твърди, че те ползват стабилна част истински продукти...
представи си като тръгне да изригва праната начи :57: :57: :57:
http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=2345 :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: