Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69083 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Също съм тук, заради астрологията. И това държа да оставим след себе си.

За форумите, Марая, продължавам да ползвам другия, а астрогалакси беше закрит, както повечето знаете.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
;D Що бе Лили, за силата на мисълта нали си чувала ... визуализираш си я ... тип поръчка до Вселената  :rolleyes: ;D и ето ти на една ръка разстояние халба ледена бира с два пръста пяна. :P

Ниско ми е духовното ниво все още  :'(. Вселената и тя иска пари за бирата, ако реши да ми изпълни поръчката...  :'(
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578

важното е какво е реално

Хубаво, щом те кефи.  :-[

Мен точно тази реалност (в настоящата тема) на форума не ми натиска никакви бутони, а поради своята цикличност взе и ди ми досажда  :34:. Не ме *бе кой кого харесва или не харесва.  Все още ме дразни донякъде защо толкова държим да занимаваме всички останали със своите любови и омрази. И принципно ми е неприятно и жалко периодичното сбиране под знамената на един или друг началник. Но съм във форума основно поради другите му реалности и се тревожа настоящата да не кастрира накрая другите.

Хайде, приятен обяд!

съгласна съм с теб....виждала съм такива неща и в други форуми...до нищо хубаво не водят.... :(
а пък нали това е така нар. "нашия виртуален дом"....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
;D Що бе Лили, за силата на мисълта нали си чувала ... визуализираш си я ... тип поръчка до Вселената  :rolleyes: ;D и ето ти на една ръка разстояние халба ледена бира с два пръста пяна. :P

Ниско ми е духовното ниво все още  :'(. Вселената и тя иска пари за бирата, ако реши да ми изпълни поръчката...  :'(

твойто! :o :o :o
божеее и това успях да прочета! ;D ;D ;D
е,ако твойто е ниско- здраве му кажи!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Ела в ашрама ми, о, Невежо, да ти отворя очите за Истината и Пътя и Светлината.  :25:

То един ашрам... Ама който влезе веднъж в него, все там се връща.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Ела в ашрама ми, о, Невежо, да ти отворя очите за Истината и Пътя и Светлината.  :25:

То един ашрам... Ама който влезе веднъж в него, все там се връща.  :P

:57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Asol

• 4140
Добре че си ти о, ясновидец на форума, да посочиш де е Светлината и Истината  :25: При това Овен  :o ;D

*

Lillie

• 30532

А това е част от сутрешната медитация, прави се преди изргев слънце... Зареждане с прана.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

А това е част от сутрешната медитация, прави се преди изргев слънце... Зареждане с прана.  ;D

божеееееееее вече ми текат сълзите и лигите от смях с вас  :57: :57: :57:

*

Марая

• 28287

Лили , кой е аспекта ,които дава възможността да покажеш онова ,което искаш многозначно?! ;D ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

Когато бях малка имах проблеми с носоглътката и като всяко малко дете обичах много сладолед, но лекарите ми бяха забранили да го консумирам. Беше си ад под небето за мен това ограничение - да гледаш в жегите как всички си похапват, а аз наказаната нямах право. Молех майка ми да ми даде пари, за да отида и да си купя, а тя разбира се все нямаше за сладолед. Тогава реших, че има друг начин - да си ги изкарам сама. Отивах в кварталската сладкарница и почвах да пея  ;D. Такива концерти съм изнасяла, че не е истина. Майка ми се беше видяла в чудо жената.

*

sunrain

• 6710
Надявай се ти да го правят от мляко...яж го спокойно, чиста химия е.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

Това е точката от където праната се всмуква:

представи си като тръгне да изригва праната начи  :57: :57: :57:

*

Марая

• 28287
Недей така, Сънрейн :) Има и домашен сладолед, в него слагаш каквото решиш, а и моя приятелка, която е инженер по сладоледи и подобни във фабриката в Бургас, твърди, че те ползват стабилна част истински продукти...

интересно , а млякото докато стигне до фабриката ,какви ли химични опити придобива? :-\

*

Divna

Аз не знам защо, но никога не съм обичала да пия прясно мляко. И сладоледът не ме блазни (като изключим детството ми, най-вероятно, защото ми беше забранен). Не обичам нито бяло нито жълто сирене също.
От млечните продукти консумирам единствено йогурт и то когато си приготвям през лятото таратор.

*

elfidka

• 3129

представи си като тръгне да изригва праната начи  :57: :57: :57:

Вещичке, да ти имам аватара.....
На припек ли е легнала тая жабка или се превива от смях ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
Прясно мляко и аз не обичам. Кисело, да, много ми утолява жаждата.

Абе незнам за сладоледа със сигурност, беше шега, но доколкото знам как стоят нещата....Домашен най-добре, да.  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
http://www.forumshumen.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=2345

:85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

:85: :85: :85: .....хахах....много ме развесели.....хахха..от къде ги намираш... :85:....интересно до какви откровения могат да стигнат хората във форумите.... :85:

*

Lillie

• 30532
В момента чета вицовете там и се смея на глас.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Ама какъв е този форумен скандал? Аз пък си мислех, че това е единствения форум в който няма скандали.
Чудя се защо във всички форуми в интернет хората се хващат за гушите от време на време?
Явно е по-лесно да си директен зад монитора... Не заемам ничия страна само коментирам.  :-[