Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69279 Прегледи
*

Divna

Снощо преди да си легна, това беше към 2: 30, бях сред 5те последни скрити юзъра, Марая беше писала за последно , но като кликнах в началото видях, че към 2:20 имаше само гости.

Инти, понеже използвам един и същ компютър с дъщеря ми, когато не пиша винаги съм офлайн (почти никога не излизам от сайта, правя го само когато компютъра ми е изключен). Ако след прочетеното реша, че мога да се включа в темата се включвам онлайн, за да пиша. Тази нощ прочетох темата и се включих онлайн към 4 часа българско време. Трябваше да отговоря и на лично съобщение ...
Има хора, които не живеят в БГ и през работните дни влизат в този форум доста късно ваше време. Та мисълта ми е Елфидка да не се чуди, какво правят хората толкова до късно, а ти да броиш гостите. Възможно е и други съфорумци да правят същото като мен-да са офлайн във форума, но да не излизат от сайта. Така системата ни отчита като гости.

*

elfidka

• 3129
Снощо преди да си легна, това беше към 2: 30, бях сред 5те последни скрити юзъра, Марая беше писала за последно , но като кликнах в началото видях, че към 2:20 имаше само гости.

Инти, понеже използвам един и същ компютър с дъщеря ми, когато не пиша винаги съм офлайн (почти никога не излизам от сайта, правя го само когато компютъра ми е изключен). Ако след прочетеното реша, че мога да се включа в темата се включвам онлайн, за да пиша. Тази нощ прочетох темата и се включих онлайн към 4 часа българско време. Трябваше да отговоря и на лично съобщение ...
Има хора, които не живеят в БГ и през работните дни влизат в този форум доста късно ваше време. Та мисълта ми е Елфидка да не се чуди, какво правят хората толкова до късно, а ти да броиш гостите. Възможно е и други съфорумци да правят същото като мен-да са офлайн във форума, но да не излизат от сайта. Така системата ни отчита като гости.
:blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
Наясно съм, че качества като лицемерие, завист и интригантство се "отглеждат" и във виртуала, не само в живота навън. Присъщият на всеки отделен юзър манталитет няма как да не рефлектира и върху отношенията във форума. Да седне да анализира чуждия живот, чуждия успех може само човек, който е вътрешно неудовлетворен, на който му липсва "достойна" реализация в живота. Защо той/тя е успял/а, защо не съм аз? Някои и такива въпроси си задават, хора разни... Дотук само един-единствен човек от форума ми е стъпвал в къщата и в неговата коректност и лоялност съм се убедила!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
А на мен снощи тр. Марс ми беше в/у нат. Венера.........., ако ме разбирате правилно

:29:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
За радост тази тенденция не е чак толкова изразена във форума. Пипа се фино, с майсторлък, под прикритие...
Говорим си за разни анализи понеже, по Меркурий... Търсене и набавяне на информация, снимки, коментари... Туй ще да е от финансовата криза, нямат си друго занимание хората.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
Елфидка, знам че се имате с Марая или поне съм останала с такова впечетление.
Утре ако Марая каже - Ая плете интриги между мен и теб, ти ще повярваш ли?
Трябва да е ясно на всички форумци, ние с теб дали имаме нещо общо дали някога сме общували. Ти си тук и можеш да кажеш, ДА или НЕ!

Изпуснах да спомена Уран и Стреличка, ей богу дори не знам кой набор са!
Останала съм с впечетление, че са софиянки, но не съм сигурна.
Едната мисля, че не понасяше деви, ама не знам коя от двете.
И те да кажат, някога дали сме поддържали контакт и дали съм клеветила пред тях някого.
Защото утре няма да съм тук и Бог знае въпросната Жасмина на кого каква бележка ще прати с мой ник ... ще има отмъщение, заради разобличаването, бъдете сигурни!
Uran не понася девите, но тези деви дето се държат като ощипани моми. Другият тип (по-рядък)- мъжки момичета и работяги, даже са ми по сърце, но понеже в моята статисктика са около 20% - не ги споменавам. :blink: :blink:
п.п. Не вземайте навътре тези виртуални войни и не си правете реални рани. Вероятно подценявам нет тероризма. След като се спомена за колекции от снимки станах малко по-внимателна когато говоря за други хора и по тази причина си трия постове (това го споменавам за уточнение).
п.п.п.Ако някой случайно ми стане "говорител" да знаете, че не съм му делигирала такива права ;D ;D. Ако имам да кажа нещо някому, нямам проблем с това.
« Последна редакция: Май 21, 2010, 02:36:42 pm от Uran »

*

Lillie

• 30532
Моля, нали съм палячото на форума.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

Да, и най-малкото с това ще покажат, че астрологията ги вълнува и че я уважават.

*

Diyana

• 2705
Хайде, холан  :o. И кой ще ги изпитва?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

Чудя се къде е Марая?
Може да дразни определени съфорумци, но мога да ви кажа, че с поведението си тя прави необходимата промяна тук. А на този форум явно това му трябва на последък.
Не мислите ли?

Всъщност от тази нощ се замислих защо Вижън още не се е включила? Това въобще не е типично за нея. Тя държи да се защити винаги.

*

Divna

Хайде, холан  :o. И кой ще ги изпитва?

Как кой? Иска ли питане  ;D

*

Diyana

• 2705

Никой няма да изпитва. Достатъчно е да направи 2 коментара, и ще ти стане ясно на къде е с астрологията.

И как ще направи два коментара, като ще има входен тест за регистрация?

*

Diyana

• 2705
Марая пътува към Бургас и Варна на гости на Синухе и Лили. Тъкмо повод да се види и с Айя.
Вижън не е влизала от 19-ти във форума, та може и въобще да не е разбрала, че някой я е канил на дуел.

*

Lillie

• 30532
Айя, баннати в дира има много.  ;D
И мен са ме банвали от астрологичен форум поради лични пристрастия, с цел да се спретне публична драма и интрига.
Ако на модератора или админа му липсва обективност, за смях става целият клуб.
Донякъде разбирам защо тук се прилага политика на ненамеса, макар че за някои юзъри може да е дразнещо. Наистина, много често напоследък тонът на общуване тук става много неприятен. И не е нужно да "крещиш" и да си болдваш или оцветяваш думите, за да се усети енергията, скрита зад тях. Някои добре умеят да жонглират с думи, но усетът на човека не може да бъде измамен. Инстинктивно се отдръпваме и се пазим от хора, които са отровни за нас. Това не означава, че са отровни и за другите. Всичко е игра на възприятията - това е реалността, която всеки от нас твори за себе си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Вижън не е влизала от 19-ти във форума, та може и въобще да не е разбрала, че някой я е канил на дуел.

:72: :72: :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Айде сега, новодошлите са ви виновни, че вие умрете за интриги.
Ма поне си го признайте бе девойки, вика му се да се издебнете ли беше- марая я отвори за един човек, после всички се набутахте и 2 дена тая тема е най-читаемата и по повод всякакви хора.
Не се ли виждате?
Щото аз се виждам и знам къде съм. И аз обичам сплетните, обаче ме и изморяват, а и не познавам половината пишещи честно казано. Така че хвърлям по едно око, не съм вън от играта, но пък и ми е омръзнало.
А вие къде сте? Къде тръгнахме и къде стигнахме?  ;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Никога няма да се изчистят недоразуменията, мила, то е все едно да изчистиш организма от всички бактерии, а половината от тях са полезни.
Не надавай ухо на външното, вгледай се навътре в себе си.
Не чисти недоразуменията във форума, недоразумения винаги ще има.
Чисти себе си, защото подобното се привлича от подобно.
Аз газя водата и оставам суха.
А ти?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
седя тук с купа пуканки, чета ви и пустосвам Жином що не е турил видеозапис на цялата дандания, че да е по-забавно  :57: :57: :57:

за сефте да съм съгласна с Кайлито начи... виж ти и чудеса ставали на празника на транспортните добитъци на Дядо Коледа /елените/  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

що не са усмирите най-сетне. влязъл някой, изсрал са а вие тука вдигате вряви до бога вместо да си запушите носа и да отминете. и кво от туй питам аз  :wink2:  света продължава да се върти, Слънцето пак свети, а вие си натрошихте нервите... безмислено е. света е пълен с идиоти  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Скарлет хубаво го каза още в началото на тази тема: "не го прави....мръсотията пада отгоре ти!" Но нямаше кой да чуе думите и. А това са много мъдри думи.

Да, права си...
Както се казва, волът рие и на гърба си хвърля.  :blink:

Ето ви една девойка родена под ''щастлива звезда''.

;D

Лъвица ''отвсякъде''.  ;D
Водолей на ДЕСЦ - свободни бракове/връзки. Управителят на ДЕСЦ, Уран в 4 дом/ чести смени на дома. Управителят на ИЦ-то, Венера в 3 дом в секстил с Юпитер в 12 дом - животът й е една екскурзия. Няма спиране. Все едно е родена да пътува в БГ и по света за удоволствие. Големи облаги по линия на партноьрите. По безгрижен човек - НЕМА. Нема такова животно, казвам ви. Егоцентрик абсолютен.

« Последна редакция: юли 12, 2009, 11:19:28 от Asla »

Ето ви една девойка родена под ''щастлива звезда''.

http://img50.imageshack.us/img50/5624/83890998.gif

;D

Лъвица ''отвсякъде''.  ;D
Водолей на ДЕСЦ - свободни бракове/връзки. Управителят на ДЕСЦ, Уран в 4 дом/ чести смени на дома. Управителят на ИЦ-то, Венера в 3 дом в секстил с Юпитер в 12 дом - животът й е една екскурзия. Няма спиране. Все едно е родена да пътува в БГ и по света за удоволствие. Големи облаги по линия на партноьрите. По безгрижен човек - НЕМА. Нема такова животно, казвам ви. Егоцентрик абсолютен.

Тя държанка ли е и с парите на партньорите си ли се разполага или със свои собствени, които може да идват и от родителите?

Джанъм, първо сложих щастлива звезда в кавички..
Второ , спомням си че в тази тема нищихме жените държанки.
За какви противоречия ми говориш.
Нещата са ясни.
С тази девойка нямам нищо общо. Нищо лично към нея.

Та това е по въпроса за аналитичните способности.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
И нейните снимки ли да кача, пратени ми по скайпа?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.