Здравей Гост

ЗА ИЗКУСТВОТО ДА СИ БЛИЖЕМ ХОРОСКОПА

• 479 Отговора
  • 69340 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Разбира се, че няма да го направя.
Има Закон за защита на личните данни, ако случайно не знаете.
Много рядко си позволявам такива реакции, но това, което става в този форум, е покъртително.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Та това е по въпроса за аналитичните способности.  :blink:

Какво искаш да кажеш?

Говорехме за разни меркуриеви способности понеже... и в частност за умението да се разплитат (и плетат) интриги.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Злоупотребено е с лични данни, мила ми Небесна. Ако случайно не си осъзнала какво става.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tool

Периодично се появяват едни специални теми, в които се включват почти 90% от редовните „писатели” във форума. Не ги броим за спам- броим ги за предпазен клапан на съд под налягане:)
Астрологически ги свързваме с анерета на Слънцето и секстила му с Уран, както и квадратурата му с Нептун:) Нищо опасно няма в ситуацията – и астролозите са хора:)
По интересно е кого провокират да пише:) Е, почти всички астролози, защото е включен Уран:)

А! И аз тва се чудя .. кого провокират ?! И защо някой уж иска да си говори за астрология, а кисне цял ден в тая тема ..   :rolleyes:

//

по повод ай пи-тата, да ви кажа само, че най-лесната работа е да се менка ай пи .. който има такава необходимост, винаги ще намери начин  ;)

*

Lillie

• 30532
Злоупотребено е с лични данни, мила ми Небесна. Ако случайно не си осъзнала какво става.

Нямаш доказателства, че е злоупотребено. Снимката може да свалена от нета. А ти злоупотребила ли си?

А ти да не си назначена за говорител?
Единствената ми идея беше, че като сте тръгнали да чистите шлаката у другите, изчистете я първо у себе си.
И аз имам трески за дялане и не ме е срам да го призная, но поне не се правя на светица. Мразя лицемерието. Но в крайна сметка за всеки има място под слънцето, включително и за лицемерите.
Желая ви успех в "надскачането" на хороскопа.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
Мога да те попитам същото.

Нещо взе да се оплиташ в думите си, Небесна.
Аз кому съм говорител? Обикновено в споровете, които се водят, рядко вземам страна, защото стоящите зад тях мотиви са повече от очеизвадни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
В грешка си, Небесна.
Целта ми НЕ е да нападам, а да покажа, че медалът има и друга страна.
Знаеш ли...
Имам такава дарба или може би проклятие... Нужни са ми само няколко секунди да усетя вибрацията на отсрещния и какво се крие зад усмивките. Зад лицемерието прозират много неща, не ми минавайте с "благородни" мотиви, моля.

Цитат
Айя вместо Марая

Кого да нападам? И защо да ги противопоставяме една на друга, не разбирам?
Ако според теб аз "нападам", това е само твоя гледна точка, а тя не е меродавна.

Странно, защо ли заговорихме изведнъж за християнски морал и ценности? Станахме добри, хрисими и чисти.
Белика, това не е към теб! Не вземай думите ми насериозно. Просто задавам риторични въпроси понякога...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Тая вечер ли се ходи на църква или утре, че не разбрах?

*

Lillie

• 30532
Много съм вярваща, Небесна.
Не е нужно да спазваш ритуали и традиции, за да се наричаш вярващ човек.
Единствено ме дразни лицемерият морал, наложен от църквата. То и Вещичка е на това мнение, между другото.
Не съм християнка, не съм и мюсюлманка. Вярата е в сърцето на всеки човек, стига да иска да я открие...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
седя тук с купа пуканки, чета ви и пустосвам Жином що не е турил видеозапис на цялата дандания, че да е по-забавно  :57: :57: :57:

И това може да се уреди, ама трябва да монтират уеб камери на комповете си и да почнем едно живо излъчване. Ще падне едно тръшкане по клавиатурите, едно реване...биг брадър ряпа да яде. ;D

*

jinom

• **
  • 1753
Тая тема върви към изчерпване. aiia не изглежда да има нещо общо с ника: жасмина. Ако още някой иска да излее негативната си енергия ще има още малко време да го направи.

*

Diyana

• 2705
Ти пък ся,много бързаш да заключваш и тая тема-тя е фраш с доказателства за това кой е Жасмина и кой не е.Ясно е че не е Айя.Остават Вижън и Хело,но Вижън изчезна,точно когато се появи Жасмина и отделно много други неща говорят,че тя стои зад този ник!

Просто е отврат ,начина и да си оправя сметките с Марая по този начин (слабите се крият и не могат да влязат в директен сблъсък),а и отделно интригите,които иска да върти тук във форума.Ретро Меркурий около АСЦ какво да го правиш,че и тронясал ,не знам колко личности побира в себе си Вижън-ма това не е добре за нея  :(

Не, Синухе, не е Вижън
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
Вижън  не мисля, че би се крила зад чужди никове
 и аз съм на мнението на Diyana  за стилистиката
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

Цитат
И аз имам трески за дялане и не ме е срам да го призная, но поне не се правя на светица. Мразя лицемерието. Но в крайна сметка за всеки има място под слънцето, включително и за лицемерите.
Желая ви успех в "надскачането" на хороскопа.
Лили,присъединявам се и също пожелавам успех на всички,тръгнали да дирят правосъдие!Да иронична съм в момента.Толкова приказки за нищо.Изумена съм.
Децата в детската градина по-бързо си разделят играчките и с по-малко шум!
Някъде по-надолу Кали писа,че не е нужно човек да се взима много насериозно-ей в тва му е цаката.Айде,останете си с добро

*

jinom

• **
  • 1753
Ти пък ся,много бързаш да заключваш и тая тема-тя е фраш с доказателства за това кой е Жасмина и кой не е.Ясно е че не е Айя.Остават Вижън и Хело,но Вижън изчезна,точно когато се появи Жасмина и отделно много други неща говорят,че тя стои зад този ник[/b]!

Хело не е, а и за Вижън нямам доказателства.

*

Nebesna

Трябваше много отдавна за расееш съмненията, значи го можеш.

*

jinom

• **
  • 1753
Вече два пъти писах, че не изглежда де е никой от добре познатите никове, отделно писах и на бележки.

*

Diyana

• 2705
Вече два пъти писах, че не изглежда де е никой от добре познатите никове, отделно писах и на бележки.

Трябва доста да си се изнервил, а?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

jinom

• **
  • 1753
Че за кво да се изнервя? Вчера имаше над 700 мнения за деня- рекорд за форума.  ;D

А защо трябва да пише през същия IP адрес? Ми, ако е на друго място, к'во праи'м?  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.