ти я го виж с тоя Плутон в съвпад с Уран
Цитат на: Vision в Юни 25, 2010, 11:48:46 pmЦитат на: kris в Юни 25, 2010, 11:45:51 pmСамо вижте Юпитер и Сатyрн .. изкарва си парите черз заблуди в медиите, мерк и нептун във втори дом Юпитер в 10 дом в квадрат със сатyрн и слънце .. високомерен егоист, които изразява импулса си за развитие и разширение на бизнеса, постоянно се чувства неудовлетворен и иска още и още мисли си че не е признат, обича на се подиграва в лицето на враговете си
Цитат на: kris в Юни 25, 2010, 11:45:51 pmСамо вижте Юпитер и Сатyрн .. изкарва си парите черз заблуди в медиите, мерк и нептун във втори дом
Само вижте Юпитер и Сатyрн ..
Пък не знам може и да оказва влияниe Плутон/Уран.. вие ще кажете .. на мен лично не ми харесва, не го одобрявам като визия
Цитат на: kris в Юни 26, 2010, 12:01:04 amПък не знам може и да оказва влияниe Плутон/Уран.. вие ще кажете .. на мен лично не ми харесва, не го одобрявам като визияи не само! той е нарцис....венера на асц. асц-везна.
със сигурност снежеца му е бил брат доста дълго време, може и сега да е, то как се издържа на напрежението всички да са 'по' от теб..а данни за хомосексуализъм има ли?/защото с тази отявлена хомофобия и това ми е минавало през акъла..и тогава въпроса кога ще се ожени отпада, може би кога ще се омъжи??/
Това което мисля че много точно го описва е Луна в Стрелец, бях просто сигурен че има нещо ключово в стрелец или водолей, прави квадрат с Хирон- комплексиран в детството си..напрегнат е по време на работа.. придава си вид на спокоен а не е.. може и наркотици да е употребявал в даден период от живота си.. занимава с окултизъм 100%, защото факторът на хиротичното съзнание тук е много силенкриза в чувствата и съзнанието (стар ерген)
Сатурн 6-ти дом .... много кофти положение за здравето, повечето пъти болестта е с тенденция към развитие, чувал съм че е бил болен от нещо и затова се е бръснел постоянно 0-ла номер, другото което Сатурн и Луната са в нехармонични стихии и е възможно болестта му да е хронична има добри аспекти с Юпитер обаче..
Цитат на: Марая в Юни 26, 2010, 12:53:44 amЦитат на: kris в Юни 26, 2010, 12:40:18 amСатурн 6-ти дом .... много кофти положение за здравето, повечето пъти болестта е с тенденция към развитие, чувал съм че е бил болен от нещо и затова се е бръснел постоянно 0-ла номер, другото което Сатурн и Луната са в нехармонични стихии и е възможно болестта му да е хронична има добри аспекти с Юпитер обаче..именно добрия аспект дава възможността за по-лесно протичане на болестта. знам , че е хронична и много страшна!множествена склероза...Ако е в кофти аспект Сатурн със Слънце или Луна, има логика Юпитер да уголеми проблема/
Цитат на: kris в Юни 26, 2010, 12:40:18 amСатурн 6-ти дом .... много кофти положение за здравето, повечето пъти болестта е с тенденция към развитие, чувал съм че е бил болен от нещо и затова се е бръснел постоянно 0-ла номер, другото което Сатурн и Луната са в нехармонични стихии и е възможно болестта му да е хронична има добри аспекти с Юпитер обаче..именно добрия аспект дава възможността за по-лесно протичане на болестта. знам , че е хронична и много страшна!множествена склероза...
Ole, lele Лили, от кога ги разчекваш ти?
Марая какво имаш в предвид нарцис? тая дума не я използвам