Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234519 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #260 -: Юни 25, 2010, 11:50:09 pm »
Луна в Стрелец( квадрат Уран и плутон). Ето защо обича да се прави на шут понякога и е цапнат в устата.

п.п. самоцензурирах се хе хе

*

holanda

« Отговор #261 -: Юни 25, 2010, 11:52:38 pm »
ти я го виж с тоя Плутон в съвпад с Уран

този аспект деформира външния вид ли?

« Отговор #262 -: Юни 25, 2010, 11:57:33 pm »
Ако си спомням вярно, когато СЛВ е в телец, човекът трябва да не се вторачва много в съдене и оправяне на живота на другите... Някой ще припомни ли повече.

« Отговор #263 -: Юни 26, 2010, 12:00:11 am »
Само вижте Юпитер и Сатyрн ..

изкарва си парите черз заблуди в медиите, мерк и нептун във втори дом  ;D
Юпитер в 10 дом в квадрат със сатyрн и слънце ..
високомерен егоист, които изразява импулса си за развитие и разширение на бизнеса, постоянно се чувства неудовлетворен и иска още и още мисли си че не е признат, обича на се подиграва в лицето на враговете си

Не е в квадрат със Сатурн, само със Слънцето. Сори, че те поправям.

*

holanda

« Отговор #264 -: Юни 26, 2010, 12:05:28 am »
и аз не бих опитала от чара му ;).А може ли да се каже,че положението на Сатyрн и Хирон в 6 дом са показател за трудния му живот преди да започне Хъшовете /или Каналето/ и този тригон с Юпитер му е дал внезапния късмет?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #265 -: Юни 26, 2010, 12:05:32 am »
Пък не знам може и да оказва влияниe Плутон/Уран..  вие ще кажете .. на мен лично не ми харесва, не го одобрявам като визия

и не само! той е нарцис....
венера на асц. асц-везна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #266 -: Юни 26, 2010, 12:06:19 am »
Меркирий в съвпад с Нептун в Скорпион с благотворни аспекти от Уран и Сатурн. Дарба да пише и говори, артистичност, уникален изказ, надарен ум.

« Отговор #267 -: Юни 26, 2010, 12:11:10 am »
От Луна в квадрат с Плутон идва деспотичното, от квадрата й с Уран - ексцентричността, от Юпитер квадрат Слънце - арогантността.

п.п. а  това, че други му пишат сценариите, не означава, че той не може да пише.

*

holanda

« Отговор #268 -: Юни 26, 2010, 12:13:18 am »
Пък не знам може и да оказва влияниe Плутон/Уран..  вие ще кажете .. на мен лично не ми харесва, не го одобрявам като визия

и не само! той е нарцис....
венера на асц. асц-везна.
венерата не е чак толкова себична,а и при него не прави твърди аспекти..Слънцето квадратира Юпитера в 10 дом-това е аспекта на грандоманията при него..а може и много да се раздава.Аз имам Слънце каре Юпитер и винаги оставям големи бакшиши,играя го тузарка,а не съм щерка на саламаджийски бос  :lol:,но просто този аспект ми действа много... Стрелешки

« Отговор #269 -: Юни 26, 2010, 12:15:42 am »
Сатурн в шести в тригон с Юпитер в десети - добра мотивация за работа, както и работоспособност и потенциал за успех .

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #270 -: Юни 26, 2010, 12:17:42 am »
Май и в секса се имаме за голямо нещо- Венара У8 на Асц. И там са показни нещата.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

holanda

« Отговор #271 -: Юни 26, 2010, 12:27:38 am »

със сигурност снежеца му е бил брат доста дълго време, може и сега да е, то как се издържа на напрежението всички да са 'по' от теб..
а данни за хомосексуализъм има ли?/защото с тази отявлена хомофобия и това ми е минавало през акъла..и тогава въпроса кога ще се ожени отпада, може би кога ще се омъжи??/
според мен има големи изисквания към жените,но е справедлив.Не е хомофоб...просто не ста'а да се хване с патица,която върти гюбеци на коленце..Уважава женския интелект и го търси.Но в същото време сам се опиянява от личността си и иска да го играе master в отношенията.Каквото и да си говорим,Везните са щастливи,когато имат шанс да се проявят като кардинали.А при него този знак е силно акцентиран.

*

Марая

• 28287
« Отговор #272 -: Юни 26, 2010, 12:29:53 am »
Това което мисля че много точно го описва е Луна в Стрелец, бях просто сигурен че има нещо ключово в стрелец или водолей, прави квадрат с Хирон-  комплексиран в детството си..напрегнат е по време на работа.. придава си вид на спокоен а не е.. може и наркотици да е употребявал в даден период от живота си..
занимава с окултизъм 100%, защото факторът на хиротичното съзнание тук е много силен

криза в чувствата и съзнанието (стар ерген)

тук не съм съгласна с теб напълно.
луната описва майката в картата, как я виждаме , каква е в очите ни.
да , луната описва емоцийте , които диктуват  поведението ни , а то се свързва с марс и сатурн.
мерка хич не е за подценяване.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #273 -: Юни 26, 2010, 12:40:24 am »
изглежда наистина професията му е по 2 дом,Мерка в Скорпион е поначало много силен,а Плутон се намира в 11 дом-това обяснява силното му влияние върху масите,особено и с  :nep:-а..Обаче Марса му е много странен,а е У7 дом :-\

« Последна редакция: Юни 26, 2010, 12:46:32 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #274 -: Юни 26, 2010, 12:44:29 am »
Крис , аспекта на луна/хирон може да бъде интерпретиран по много начини....
всичко е болка при него щом е свързано с емоция... всеки транзит на планета отключвайки квадратурата ще бъде тежко преживяване....
той никога няма да има брак!
страхотен властолюбец и нарцис. венера на асц и асц везна не винаги носи физическа красота.

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Юни 26, 2010, 12:53:44 am »
Сатурн 6-ти дом .... много кофти положение за здравето, повечето пъти болестта е с тенденция към развитие, чувал съм че е бил болен от нещо и затова се е бръснел постоянно 0-ла номер, другото което Сатурн и Луната са в нехармонични стихии и е възможно болестта му да е хронична има добри аспекти с Юпитер обаче..

именно добрия аспект дава възможността за по-лесно протичане на болестта. знам , че е хронична и много страшна!
множествена склероза...

*

Марая

• 28287
« Отговор #276 -: Юни 26, 2010, 01:05:25 am »
Сатурн 6-ти дом .... много кофти положение за здравето, повечето пъти болестта е с тенденция към развитие, чувал съм че е бил болен от нещо и затова се е бръснел постоянно 0-ла номер, другото което Сатурн и Луната са в нехармонични стихии и е възможно болестта му да е хронична има добри аспекти с Юпитер обаче..

именно добрия аспект дава възможността за по-лесно протичане на болестта. знам , че е хронична и много страшна!
множествена склероза...
Ако е в кофти аспект Сатурн със Слънце или Луна, има логика Юпитер да уголеми проблема/
сатурн упр. костите , ставите ,структурата на тялото.б/у него се изгражда материята....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #277 -: Юни 26, 2010, 01:11:02 am »
Ole, lele Лили, от кога ги разчекваш ти? 

Досега друго правех, не съм гледала никакви варги.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #278 -: Юни 26, 2010, 01:19:49 am »
Виждам, че в картата на Слави има опозиция Уран/Хирон. Двете планети + Луна правят Тао.
Нещо чувало ли се е в БГ, че Слави е зависим от дрогата? Опозиция Хирон/Уран е голям показател, а включването на Луната в компанията им е почти сигурен белег.

*

Марая

• 28287
« Отговор #279 -: Юни 26, 2010, 01:22:23 am »
Марая какво имаш в предвид нарцис?
тая дума не я използвам  ;D

;D сериозно ли?
влюбен в себе си....