Странно е нали? Въобще не може да се каже, че личността консуира.
Луна е управител на 12, но е във втори и е много добре аспектирана. Нептун е в 6, и той е добре аспектиран. Да му се неначудиш
.
Ми да, ето един чудесен пример какво се случва при наличието на толкова леки аспекти. Но и диспозитора на Луната е Меркурий в Риби в 8 дом, в съвпад със Слънцето, което пък от своя страна е в квадрат с Плутон в 4 дом. Този аспект също е важен в случая според мен. Много са му подчертани психичните домове - 12, 4, 8.
Има нещо. Не е само марихуаната като проблем, ако разбира се не намери опора в духовното и службата в името на нещо, може би проблемите ще се задълбочат. Важна е ролята на семейството в случая, но май и там не са лесни отношенията, по-скоро те са причина за обърканата му и неспокойна душа.
Меркурий/Юпитер, ретрограден, също е ключов. Юпитер управлява 5 дом - развлеченията и търсенето на изживявания води към прекаляване; аз също имам няколко примера при подобни позиции, малко по-подчертани, да са се поддали на дрогата.
6 дом в тази карта наистина трудно може да бъде тълкуван с един повърхностен поглед, но от него зависи как ще реши да го ползва и така да вложи потенциала, който носи. Във всеки случай акцента върху него се вижда, че характерните му теми ще са на дневен ред през целия му живот.