Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233577 Прегледи
*

holanda

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #300 -: Юни 26, 2010, 04:01:52 am »
Сатyрн в 4-ти би могло да е всичко,което си изброила. :blink:

*

Divna

« Отговор #301 -: Юни 26, 2010, 04:09:42 am »
А нещо за Сатурн в 5?

*

Divna

« Отговор #302 -: Юни 26, 2010, 04:23:10 am »
..затруднения, отлагания, закъснения, разочарования и тн в любовните отношения, това положение трябваше да го има в картата на хелото  ;D защото дава склонност да се избират по-възрастни партъори "по-сериозни" и със положение и социален статус.
Ако Венера и Марс са лошо поставени и са в аспект със сатурн е възможно да има липса към любовта  или как да се изразя.. неестествени сколонности да му липсват естествени стремежи към любовта  ;D .. може да обича да покровителства

Дъщеря ми е със Сатурн в 5 дом, но слава Богу няма връзка с Венера.

*

holanda

« Отговор #303 -: Юни 26, 2010, 04:38:25 am »
точно защото Сатyрн изисква отработка..човек може да набляга над енергиите на 5 дом /това го пиша като допълнение към поста на Крис/

*

Divna

« Отговор #304 -: Юни 26, 2010, 04:51:08 am »
Divna питай още ако искаш, докато съм все още на вълна

;D ОК!
Плутон в 5 дом в мъжка карта? Плутон е добре аспектиран?

*

Divna

« Отговор #305 -: Юни 26, 2010, 05:01:59 am »
Divna питай още ако искаш, докато съм все още на вълна

;D ОК!
Плутон в 5 дом в мъжка карта? Плутон е добре аспектиран?
Еротичност и страст.. най-добре го описва

Blagodarq Kris!

« Отговор #306 -: Юни 26, 2010, 09:39:04 am »
Известно ли ви е, че марихуаната не води до зависимост?
« Последна редакция: Юни 26, 2010, 09:46:03 am от Ropotamo »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #307 -: Юни 26, 2010, 09:39:24 am »
Странно е нали? Въобще не може да се каже, че личността консуира.
Луна е управител на 12, но е във втори и е много добре аспектирана. Нептун е в 6, и той е добре аспектиран. Да му се неначудиш  :-\.

Ми да, ето един чудесен пример какво се случва при наличието на толкова леки аспекти. Но и диспозитора на Луната е Меркурий в Риби в 8 дом, в съвпад със Слънцето, което пък от своя страна е в квадрат с Плутон в 4 дом. Този аспект също е важен в случая според мен. Много са му подчертани психичните домове - 12, 4, 8.
 Има нещо. Не е само марихуаната като проблем, ако разбира се не намери опора в духовното и службата в името на нещо, може би проблемите ще се задълбочат. Важна е ролята на семейството в случая, но май и там не са лесни отношенията, по-скоро те са причина за обърканата му и неспокойна душа.
Меркурий/Юпитер, ретрограден, също е ключов. Юпитер управлява 5 дом - развлеченията и търсенето на изживявания води към прекаляване; аз също имам няколко примера при подобни позиции, малко по-подчертани, да са се поддали на дрогата.

6 дом в тази карта наистина трудно може да бъде тълкуван с един повърхностен поглед, но от него зависи как ще реши да го ползва и така да вложи потенциала, който носи. Във всеки случай акцента върху него се вижда, че характерните му теми ще са на дневен ред през целия му живот.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #308 -: Юни 26, 2010, 04:19:12 pm »
изглежда наистина професията му е по 2 дом,Мерка в Скорпион е поначало много силен,а Плутон се намира в 11 дом-това обяснява силното му влияние върху масите,особено и с Уран-а..Обаче Марса му е много странен,а е У7 дом :-\
да Плутон 11-дом оказва влияние върху обществеността дори бих казал върху поколенията, знаем как цяло едно пололение израстна с неговите песни и предавания.........
 положението на Юпитер в 10-ти дом и Сатурн аспектиран е ключово за успеха му .. придава му самообладание, успех, сериозност, честност, положителност в мисленето..  

eх, как ми хареса това тълкуване на Плутон в 11 дом. :P
обикновено чета, че носел проблеми с приятелите и в обществото като цяло.

*

holanda

« Отговор #309 -: Юни 26, 2010, 05:17:38 pm »
обсебваш ги, променлива си.. мениш си често позицията..
 чувствата ти са дълбоки, определено имаш дълбока емоционална привързаност към хората които веднъж са продбудили чувства в теб..  обсебваща и магнетична са ключовите понятия ..леле тръпки ме побиха защо не съм обърнал внимание на този аспект  ;D             
не ги обсебвам,тук Уран като управител на 5 дом се проявява чрез квадрат със Слънцето-държа си на свободата и като ми писне  се разделям внезапно. Но съм ревнива и бих се привързала/въпреки,че за да се случи,човека трябва да има много качества/.Това е от аспекта,които разглеждаш ;).Не си меня позицията..ти тук си проявил моето противоречие-хем ме пuшеш фанатик,хем си меня позицията.Ама не е важно де,нали те хвана шубето.. :rolleyes:

*

holanda

« Отговор #310 -: Юни 26, 2010, 05:34:09 pm »
Венера в Скорпион в съвпад със Плутон - не не ги обсебваш   ;D
не е така,но както и да е.Темата е друга.Имаш ли картата на Кърт Кобеин,Крис? Той е перфектния човек за разглеждане в момента,докато сме на вълна творчество и наркотици  :rolleyes:

*

abroad

« Отговор #311 -: Юни 26, 2010, 05:42:28 pm »
Лилавке, ще ме прощаваш ма тук Крис е прав.
Просто приеми, че на 20 колкото и да си "зряла" няма как да се познаваш добре все още. Звучи малко глупаво, но моите наблюдения са че влиянието на тежките планети се проявява и се усеща малко по-късно ;D
Казва ти го човек с аспект на Венера с Плутон, при все че нито едната, нито другата имат връзка със скорпиона.
Инак ще стане като Рая, дето срещнала някой си де и предизвикал това-онова в картата :P

*

Divna

« Отговор #312 -: Юни 26, 2010, 05:55:09 pm »
Лилавке, ще ме прощаваш ма тук Крис е прав.
Просто приеми, че на 20 колкото и да си "зряла" няма как да се познаваш добре все още. Звучи малко глупаво, но моите наблюдения са че влиянието на тежките планети се проявява и се усеща малко по-късно ;D
Казва ти го човек с аспект на Венера с Плутон, при все че нито едната, нито другата имат връзка със скорпиона.
Инак ще стане като Рая, дето срещнала някой си де и предизвикал това-онова в картата :P
И аз това и говоря ама съм деликатен и не искам да и казвам, че не го осъзнава  :41:

Аборад, присъединява се към съждението ти.
Аз чакам да премина 40те и едва тогава бих могла да кажа, че донякъде се познавам. Още не съм преминала даже и урановата опозиция ...

*

Divna

« Отговор #313 -: Юни 26, 2010, 06:05:30 pm »
Венера в Скорпион в съвпад със Плутон - не не ги обсебваш   ;D
.. просто само ти си им в главата

Крис, много е относително. Всичко зависи от това, в кой партньорски дом попада съвпада Венера/Плутон.
Аз също имам съвпад на Слънце, Плутон и Венера ама като гледам не съм обсебила всички мъже, които познавам  ;).
То ако е така все изнасилена трябва да си ходя  ;D.
Иначе, Лилавка би трябвало да въздейства много силно на определен тип мъже. С тях трябва да се внимава, да не бъдат предизвиквани, защото много може да си пати от психясали сексуални насилници.

*

Divna

« Отговор #314 -: Юни 26, 2010, 06:13:48 pm »
признай си, че не искаш това да се узнае.. и за това си траеш и веднага прехвърляш темата към Кърт Кобейн  ;D
 Гащите госпожице, бих си ги стегнал, само ако имах колан ..
аз хубаво сменям темата /а коя е тя,замисли се/,но незнам и не разбирам в какво съм уличена.Просто не искам да спамя.

аспекта Венера/Плутон мислех,че ще ме направи финансов магнат, а не магнит за фанатици,ама квото е,такова..ще ги шъткам докато не намеря моя човек -оня,умния и осъзнат деспот  ;D

а ти,Крис,като не взимаш предпазни мерки,чупи си главата.После ще се чудиш къф бе тоя Ерос на асцендента tu  :wink2: ;D

Лилавка, в кой дом ти е съвпада? Не ти познавам картата.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #315 -: Юни 26, 2010, 06:13:54 pm »
хаха, нещо си шушукате за мен тук. ;D
ако ще ме хулите, в другата тема - тази е за популярните ;D
въпреки че не нося на критика, в този случай съвети приемам.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #316 -: Юни 26, 2010, 06:17:07 pm »
Иначе, Лилавка би трябвало да въздейства много силно на определен тип мъже. С тях трябва да се внимава, да не бъдат предизвиквани, защото много може да си пати от психясали сексуални насилници - само за съвпада ли важи, ами за опозицията?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #317 -: Юни 26, 2010, 06:24:18 pm »
МайкооооооооУУу, това на Кърт картата ли е! :o :o :o

*

Divna

« Отговор #318 -: Юни 26, 2010, 06:28:03 pm »
Пускам картата на най-богатата жена в света.
Понеже се заговори за богатство и пари, може да разгледаме типичен пример за това.

Жената е извънбрачно дете. И двамата родители са непълнолетни. Детето израства далеч от родителите си, във фермата на своите баба и дядо. Момичето прекарва детството си в невероятна беднотия. На 9 годинки бива изнасилена от своя братовчед, чичо си и един приятел на майка й. На 14 години ражда дете (мъртво). След което бащата се появява на сцената и взема дъщеря си със себе си. Тогава живота на момичето се обръща на 180* за отрицателно време. Адът, който е изживяла свършва с появата на бащата. От тук нататък я очаква голямото бъдеще.

*

holanda

« Отговор #319 -: Юни 26, 2010, 06:28:49 pm »
тая карта си крещи за проблемите-Плутона в 12 дом е едното,в съвпад с Уран /У6/...а това опозира планетите в  6 дом...фанатик човек,от на6ите е  :19: