може да се каже,продължавай 
добре, макар че съм в умствено затъмнение, но от друга страна не ми пречи като се излагам..
луната и е управител на ретро уран..използва някакви новости, които първо преживява лично, за да ги пречупи през себе си, душата си..използва неща от собственият си емоционален опит..плутон в лъв е причина за големи личностни трансформации, които са пречистили егото и- плутон е управител на слънцето в скорпион..
марс /упр. на луната/ е в дева- активност в служба на другите, управление чрез служене /връзката с луната и слв/..сатурн в дева- области като хранене или здравоопазване, може би диетолог, или някакъв гуру за здравословен живот..промяна на живота чрез правилно хранене и физическа активност..
нептун във везни, в опозиция на луната в овен..ако нептун във везни размива границите с другите, то би подсилил действието на луната чрез допълване с другата гледна точка, за да смекчи войнствената окраска на марсовата луна..слънцето и плутон във взаимна рецепция и квадратура, много силна енергия, лични драми, магнетично излъчване върху околните, ако е успяла да я преработи правилно тази енергия, сигурно е станала много зряла и мъдра, духовно е напреднала и може да е станала някакъв вид преподавател на тези уроци, заради юпитер в козирог..юпитер управител на венера в стрелец, в опозиция с уран в рак..тук вече ми е мътно- хем висша любов, хем ретро идеализъм, насочен навътре, чрез емоциите..а може би се допълват..юпитер в козирог- преподаването и е структурирано, или е в някаква структура като висше училище, кариера в преподаването..макар че мерка е в квадрат с юпитер, но е управител на сатурн, а от там и на юпитер..
сега очаквам да кажеш, че това е серийна убийца, но нищо, поне се опитах.. :blink: