Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233779 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #560 -: Октомври 17, 2010, 03:33:23 pm »
може да се каже,продължавай  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #561 -: Октомври 17, 2010, 04:08:02 pm »
може да се каже,продължавай  ;)

добре, макар че съм в умствено затъмнение, но от друга страна не ми пречи като се излагам..

луната и е управител на ретро уран..използва някакви новости, които първо преживява лично, за да ги пречупи през себе си, душата си..използва неща от собственият си емоционален опит..плутон в лъв е причина за големи личностни трансформации, които са пречистили егото и- плутон е управител на слънцето в скорпион..
марс /упр. на луната/ е в дева- активност в служба на другите, управление чрез служене /връзката с луната и слв/..сатурн в дева- области като хранене или здравоопазване, може би диетолог, или някакъв гуру за здравословен живот..промяна на живота чрез правилно хранене и физическа активност..
нептун във везни, в опозиция на луната в овен..ако нептун във везни размива границите с другите, то би подсилил действието на луната чрез допълване с другата гледна точка, за да смекчи войнствената окраска на марсовата луна..слънцето и плутон във взаимна рецепция и квадратура, много силна енергия, лични драми, магнетично излъчване върху околните, ако е успяла да я преработи правилно тази енергия, сигурно е станала много зряла и мъдра, духовно е напреднала и може да е станала някакъв вид преподавател на тези уроци, заради юпитер в козирог..юпитер управител на венера в стрелец, в опозиция с уран в рак..тук вече ми е мътно- хем висша любов, хем ретро идеализъм, насочен навътре, чрез емоциите..а може би се допълват..юпитер в козирог- преподаването и е структурирано, или е в някаква структура като висше училище, кариера в преподаването..макар че мерка е в квадрат с юпитер, но е управител на сатурн, а от там и на юпитер..
сега очаквам да кажеш, че това е серийна убийца, но нищо, поне се опитах.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #562 -: Октомври 17, 2010, 04:13:03 pm »
може да се каже,продължавай  ;)

сега очаквам да кажеш, че това е серийна убийца, но нищо, поне се опитах.. :blink:
споко не е убийца, давай може да се отприщи умственото затъмнение

според нея, най-силното й качество е решителност ;) и е световно известна в сферата на реализация ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #563 -: Октомври 17, 2010, 04:27:56 pm »
споко не е убийца, давай може да се отприщи умственото затъмнение

според нея, най-силното й качество е решителност ;) и е световно известна в сферата на реализация ;)

то да беше запек затъмнението, да вземе да го разхлаби човек, а то и желание за мислене няма, нито за комуникация..напъваме се нещо тука, но без желание не става.. :lol:
има желание за желание, но няма реално желание..ако се разбира нещо, това е.. :lol: :lol:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #564 -: Октомври 17, 2010, 05:36:05 pm »
Бърз ум като бръснач, оригинални идеи и много, ама много амбиция има в тази жена. Мисля, че почти няма мъж, който ще остане равнодушен пред нея.

« Отговор #565 -: Октомври 17, 2010, 10:11:17 pm »
коя е тази жена
Не мога точно да определя коя е,в така качената карта не се личат и домовете.
 Прави впечатление разположението на по-голямата част от планетите в западната полусфера т.е жената ще бъде ангажирана с обществена дейност.Слънцето в хороскопа е в осми дом в рецепция с Плутон не само по дом,но и по знак.Силно положение за занимания с политика.
Уран е в тригон със слънцето и меркурий пак може да го свържем с политика,но и с телевизията и астрологията.
Луната в Овен в съвпад със сев.възел,която получава тригон от Плутон и тригона на Сатурн с Юпитер също дава такива акценти.
Според мен тази жена е известен политик.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #566 -: Октомври 17, 2010, 10:15:12 pm »
Мисля , че жената е духовна личност , доста сериозен подход към човечеството , дълбока личност....
 Работа в полза на другите -хуманитарни дейности , трансформация на мисленето на поколението....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #567 -: Октомври 17, 2010, 10:21:07 pm »
с телевизия е свързана до толкова, че наскоро гледах док.филм за нея

« Отговор #568 -: Октомври 17, 2010, 10:25:56 pm »
с телевизия е свързана до толкова, че наскоро гледах док.филм за нея

Не е малко. :blink:А с политика свързана ли е?

« Отговор #569 -: Октомври 17, 2010, 10:32:20 pm »
не , ;D не е

« Отговор #571 -: Октомври 18, 2010, 02:07:22 am »
ето на кой е картата

http://www.viewsofia.com/article/4519/Ana-Uintar-navarshi-60

http://bg-bg.facebook.com/note.php?note_id=348102991911
Тя е вдхъновителката на "Дяволът носи Прада", нали?

*

Марая

• 28287
« Отговор #572 -: Октомври 18, 2010, 03:13:14 am »
ето на кой е картата

http://www.viewsofia.com/article/4519/Ana-Uintar-navarshi-60

http://bg-bg.facebook.com/note.php?note_id=348102991911
Тя е вдхъновителката на "Дяволът носи Прада", нали?

Да! :blink:
Кой друг би могъл да носи ПРАДА? ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #573 -: Октомври 24, 2010, 08:05:15 pm »
Предоставям на вниманието Ви карта на мъж... :blink:
Какво бихте казали за него?- професия , характер....., живот.

*

Марая

• 28287
« Отговор #574 -: Октомври 24, 2010, 10:47:15 pm »
Нищо ли няма да ми кажете по тази карта?
Хайде размърдайте малко мозъчетата..... ;D

*

katrin_ls

« Отговор #575 -: Октомври 24, 2010, 10:53:01 pm »
Политик. Финансист ( банкер), борави с чужди пари. Има много подчинени, ръководител е. Обединява масите. Всъщност, той жив ли е?  :mellow:

*

Divna

« Отговор #576 -: Октомври 24, 2010, 10:54:07 pm »
Марая, картата ми е интересна, първо защото виждам, че нодалната ос е по кардиналната ос ИЦ/МЦ /каткто е при мен/ и второ - Луна в 1ви дом /отново правя връзка с моята карта/. Неговата Луна не е в съвпад с асцендента, но е дисп. на СЛВ. Интересно ми е какво е влиянието на тия два аспекта в радикса му?

*

Марая

• 28287
« Отговор #577 -: Октомври 24, 2010, 10:54:08 pm »
Политик. Финансист ( банкер), борави с чужди пари. Има много подчинени, ръководител е. Обединява масите. Всъщност, той жив ли е?  :mellow:

Не ! Физически не!  :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #578 -: Октомври 24, 2010, 10:56:39 pm »

Не ! Физически не!  :blink:

И аз така си помислих.  :-[
Е хубаво. Определено е значима фигура с този Юпитер на МЦ. Имал е харизма, чар. Доста влиятелен е бил. Образован и начетен. Възможно е и да е кралска особа.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #579 -: Октомври 24, 2010, 10:59:48 pm »
Мерси Аия ,
Ще очаквам и други включвания по темата... ;) :blink: