Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 232930 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #600 -: Октомври 25, 2010, 01:12:42 am »
Da kazvam li? :rolleyes: :P

Ами, ако сме се изчерпали, казвай... голяма тренировка на мозъка си направих...  ;D Ям патладжан със сос  и разсъждавам тук ...  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #602 -: Октомври 25, 2010, 01:18:26 am »
;D ;D

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B0,_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%BE%D1%81

Е браво бе...  ;D  Да си призная, имах малък жокер от теб, като потвърди връзката на 8ми дом. Но така или иначе си го има маниера, светското и известността  (Юпитер У8 на МЦ).
Аспектът на духовния водач и тук е проработил Венера-Нептун.  Меркурий У2 и У5 в 8ми дом има връзка с водолейска Венера в 10 дом - жените определено са били фактор в неговия живот. Добре е печелил от словото и се забавлявал. Работил е хобито си. Съчетавал е полезното с приятното...
И да си призная и друго - мислих го за Паоло Коелю.  ;D

*

Divna

« Отговор #603 -: Октомври 25, 2010, 01:23:36 am »
;D ;D

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B0,_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%BE%D1%81

Е, не е истина  ;D.
Въобще не предполагах, че може да е той  :-[.

Марая, сигурно ли е за часа? СЛВ на ИЦ не дава известност. 100% сигурност в това.

*

Divna

« Отговор #604 -: Октомври 25, 2010, 01:27:25 am »
http://vbox7.com/play:52425cae

;D Za vsi4ki .....

Не мога да го отворя. Дай линк към youtube, please!

*

Марая

• 28287
« Отговор #605 -: Октомври 25, 2010, 01:28:04 am »
;D ;D

Е браво бе...  ;D  Да си призная, имах малък жокер от теб, като потвърди връзката на 8ми дом. Но така или иначе си го има маниера, светското и известността  (Юпитер У8 на МЦ).
Аспектът на духовния водач и тук е проработил Венера-Нептун.  Меркурий У2 и У5 в 8ми дом има връзка с водолейска Венера в 10 дом - жените определено са били фактор в неговия живот. Добре е печелил от словото и се забавлявал. Работил е хобито си. Съчетавал е полезното с приятното...
И да си призная и друго - мислих го за Паоло Коелю.  ;D

Ако приемем за вярна годината...
Според различни източници са възможни 1931г. и 1935г.
Впечатляващо в картата е , липсата на въздух , само една водолейска венера и то зле аспектирана. ;D
Меркурии е в стрелец ;D ;D в квадратура с Уран ...Управителя на 3-ти е меркурий ситуиран в 8-ми дом , а управителя на 9-ти Юпитер е на МЦ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #606 -: Октомври 25, 2010, 01:28:13 am »
СЛВ на ИЦ не дава известност. 100% сигурност в това.

Юпитер в съвпад с Кету в 10 дом обаче може да направи човека известен чрез някое духовно учение или занимания с окултна, мистична дейност. Впрочем, и само Кету също, ако останалите фактори в радикса потвърждават тази възможност. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #607 -: Октомври 25, 2010, 01:31:24 am »
Марая, не знам години модини, часове и т.н.. Гледаме това което си поставила тук. От Лили знам, че Юпитер на МЦ дава известност, както и кралски маниер. Тя го е писала някъде някога ;D
За мен Юпитер ( като диспозитор на неговия Меркурий в 8ми) е добре ситуиран на МЦ - съвпада с нодална ос.

*

Divna

« Отговор #608 -: Октомври 25, 2010, 01:33:49 am »
СЛВ на ИЦ не дава известност. 100% сигурност в това.

Юпитер в съвпад с Кету в 10 дом обаче може да направи човека известен чрез някое духовно учение или занимания с окултна, мистична дейност. Впрочем, и само Кету също, ако останалите фактори в радикса потвърждават тази възможност. :blink:

Кету на МЦ е сигнал за известност в минал живот.
Но имаш право. В картата му дисп. на Раху е Луна, а Луна е в 1ви дом, което обеснява също донякъде нещата. Юпитер е важен в картата му също, защото е в гокленова зона и е в съвпад с Кету.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #609 -: Октомври 25, 2010, 01:33:55 am »
Юпитер в 10 дом можеш да видиш и в картата на астролог, преподавател, особено ако има връзка с Меркурий.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #610 -: Октомври 25, 2010, 01:34:49 am »

Друго имах предвид  :blink:, не разглеждам възлите само в контекста на кармата и миналите въплъщения на душата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #611 -: Октомври 25, 2010, 01:36:42 am »
Юпитер в 10 дом можеш да видиш и в картата на астролог, преподавател, особено ако има връзка с Меркурий.

Да, помислих го за философ ( заради Мерка в Стрелец), учен, направо лауреат - Юпитер има връзка с Марс ( У12). :-[

*

Divna

« Отговор #612 -: Октомври 25, 2010, 01:51:15 am »

Друго имах предвид  :blink:, не разглеждам възлите само в контекста на кармата и миналите въплъщения на душата.

Разбрах те Лили  :blink:.
Нещата в случая са комплексни и са свързани много с духовното.

*

Марая

• 28287
« Отговор #613 -: Октомври 25, 2010, 01:55:27 am »
Планетата , която свързваме с писането е Меркурий...Знака е стрелец , меркурий в тази карта е управител на 3-ти дом и 6-ти дом....
К8 е в критичен градус в знака на стрелеца...Казваме , че меркурий е слаб в стрелец , а това далеч не е така!
Диспозитора на Мерка е Юпитер на МЦ /Юпитер също не е с най-доброто разположение по знак в козирог е/ , но има 45* полуквадрат с меркурий.....
Тези неща ме впечатлиха много в картата на Кастанеда....Опитах се да разбера , защо всъщност ми допада стила на писане , защо е труден за разбиране в повечето случай и още нещо .....защо е толкова напред използвайки стари и древни учения....И как от мъдростта на вековете е преминал в едно друго измерение.....

"Ела НАМЕРЕНИЕ, промени ВЪЗПРИЯТИЕТО ни, донеси ни ПОЗНАНИЕ да посрещнем НЕПОЗНАТОТО зад хоризонта." - КАСТАНЕДА!

Просто си мисля , че това го може само един меркурий в стрелец!
Да ме прощават другите меркове.... ;D ;)

*

katrin_ls

« Отговор #614 -: Октомври 25, 2010, 01:59:22 am »
Да, Марая. Юпитер в Козирог не се чувства комфортно, в падение, нали? Но той придобива особено значение в ъглов дом, знаеш това, високо издигнат, съвпад МЦ както и нодалната ос придава друго значение. И като диспозитор на Меркурий в Стрелец, нещата се навързват. Спомена някъде за квадрат на Меркурий с Уран? Не е ли широка орбисата?  :unsure:

Какъв ли щеще да е ако имаше мажорен (точен) аспект на Юпитер с Меркурий...  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #615 -: Октомври 25, 2010, 02:01:52 am »
Политик. Финансист ( банкер), борави с чужди пари. Има много подчинени, ръководител е. Обединява масите. Всъщност, той жив ли е?  :mellow:

Не ! Физически не!  :blink:

Затова казах физически , защото на практика е жив , чрез словото , чрез думите , чрез познанието , чрез последователите си!

И това ...беше един жокер   http://vbox7.com/play:52425cae....Защото той вярва в сънищата , борави с тях и говори чрез тях..... :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #616 -: Октомври 25, 2010, 02:04:34 am »
Политик. Финансист ( банкер), борави с чужди пари. Има много подчинени, ръководител е. Обединява масите. Всъщност, той жив ли е? :mellow:

Не ! Физически не! :blink:

Затова казах физически , защото на практика е жив , чрез словото , чрез думите , чрез познанието , чрез последователите си!

И това ...беше един жокер   http://vbox7.com/play:52425cae....Защото той вярва в сънищата , борави с тях и говори чрез тях..... :blink:

Да, определено ти даде жокери. Но и най-малкото щом го публикуваш тук, той ще е известен, въпросът е с какво... можеше да е откривател, завоевател, генерал ( военен), мореплавател, актьор, дизайнер и т.н.много са професиите... но ние веднага се насочихме към това, че той е човек с чар, обаяние, обноски и духовно насочен. Ти потвърди за връзката му с 8ми дом и това беше жокерче, да анализираме всички аспекти имащи отношение към 8ми дом. Първо обърнах внимание на опозицията Венера-Нептун и т.н... да не се повтарям...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #617 -: Октомври 25, 2010, 02:05:18 am »

Да, помислих го за философ ( заради Мерка в Стрелец), учен, направо лауреат - Юпитер има връзка с Марс ( У12). :-[

Ето още една карта със силен Юпитер, при това в мажорен аспект с Луната и Меркурий. Луната и Меркурий са в съвпад с ЮЛВ. Знаците Стрелец и Риби са подчертани.
Какво ще кажете за този лауреат?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #618 -: Октомври 25, 2010, 02:09:14 am »
Да, Марая. Юпитер в Козирог не се чувства комфортно, в падение, нали? Но той придобива особено значение в ъглов дом, знаеш това, високо издигнат, съвпад МЦ както и нодалната ос придава друго значение. И като диспозитор на Меркурий в Стрелец, нещата се навързват. Спомена някъде за квадрат на Меркурий с Уран? Не е ли широка орбисата?  :unsure:

Какъв ли щеще да е ако имаше мажорен (точен) аспект на Юпитер с Меркурий...  :mellow:

Аз съм от дашните  ;D , допускам по-голяма орбиса пък , ако натива има потенциал да я оползотвори....
Двете планети важни в тази карта , с които свързваме писането и извесноста макар и без есенциални достойнства са дали страшно много.....или достатъчно , точно - колкото е необходимо!

"Нещата не се променят. Човек просто променя начина, по който ги вижда, това е всичко." -Кастанеда

*

Lillie

• 30532
« Отговор #619 -: Октомври 25, 2010, 02:12:47 am »
Мъж.
Данните ги затривам, но сигнатурата за пол винаги оставям.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си