Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234282 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #660 -: Октомври 25, 2010, 04:09:14 am »
Да обявявам ли отговора се чудя, че от големия наплив не мога да се вредя да коментирам темата.  :rolleyes: ;D
Aiia каза моето предположение - творец. Мислех за певец, но заради 3-тия дом предполагам писател или артист.

*

katrin_ls

« Отговор #661 -: Октомври 25, 2010, 04:11:39 am »
Венера като У12 е в 3ти дом, затова мисля изкуство или писане. Но със сигурност работи в уединение.  Дали не е художник?  :rolleyes:  Рисува или пише, това е последно от мен!

*

Divna

« Отговор #662 -: Октомври 25, 2010, 04:12:29 am »
Асол, мен ме пиши бегала.
Картата на престъпника ми "изпи" енергията.

« Отговор #663 -: Октомври 25, 2010, 04:15:06 am »
Марая даде ли отговор за нейния човек?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #664 -: Октомври 25, 2010, 04:15:16 am »
Луната (У3) му е 7-ми дом. Затова предположих артист. Знам, че на младини е писал стихове и ги е декламирал пред публика.

*

katrin_ls

« Отговор #665 -: Октомври 25, 2010, 04:15:54 am »

Да, Карлос Кастенада. Даде препратка към негова биография.

« Отговор #666 -: Октомври 25, 2010, 04:17:51 am »
Мерси, Ая. :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

katrin_ls

« Отговор #667 -: Октомври 25, 2010, 04:17:58 am »
Луната (У3) му е 7-ми дом. Затова предположих артист. Знам, че на младини е писал стихове и ги е декламирал пред публика.

Да. Луната в Стрелец го прави авантюрист по природа, интелигентен, духовно извисен и като диспозитор на Марса му в Рак, го прави мил, нежен, чувствен, любовно настроен.  :mellow:

Но стелиумния Лъв ниско долу, ме кара да се мисля, че е патриот по природа и убеждения и не си дава неговото!!! Милее за родината си!

« Отговор #668 -: Октомври 25, 2010, 04:19:30 am »
Aiia, ти си повече от невероятна!!! Бил е настанен от родителите си в психиатрия принудително, доколкото помня.

*

katrin_ls

« Отговор #669 -: Октомври 25, 2010, 04:21:03 am »
Да обявявам ли отговора се чудя, че от големия наплив не мога да се вредя да коментирам темата.  :rolleyes: ;D
Ая, за теб шест плюс.  :blink: Ето го отговора.

Коренно различни карти на пръв поглед с тази на Кастенада, но тук липсват аспектите на водача. Коелю сякаш е по отдаден на семейството и традициите. Авантюрист по убеждения, но виж че и при двамата има Нептун в 5ти... Няма агресия тук, няма словесни или физически битки. Всичко е мир и любов! Макар че Коелю очевидно трудно е овладял лъвската огнена стихия в комбинация с вода. Доста лабилен е бил на младини... за това допуснах проблеми с психиката.

Aiia, ти си повече от невероятна!!! Бил е настанен от родителите си в психиатрия принудително, доколкото помня.

Mirabella, привърженик съм на наталната астрология. Знам, че там всичко е записано. Да, транзити, прогресии и разни други техники са фактор и отключват събития, но ако нямаш предпоставки по натал и 100 пъти да минат планетите през дадена точка, тенденции за развитие и събития ЙОК!

А иначе рядко вземам отношение по астро казуси, но тази вечер го направих. Нали трябва да оправдая присъствието си тук. Може да съм от американските наблюдатели, ама знам за какво иде реч, тоест разбирам какво пишете...  ;D
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 04:36:11 am от aiia »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #670 -: Октомври 25, 2010, 04:28:43 am »

Дадох! Кастанеда е! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #671 -: Октомври 25, 2010, 04:37:43 am »
Марая даде ли отговор за нейния човек?  :rolleyes:

Дадох! Кастанеда е! ;D
Неговата карта я разисквахме преди няколко страници, нали? Познах я, но не се обадих, за да не разваля купона пак. Извинявам се за тогава на Sunrain.

Aiia, и аз съм привърженик на наталната. :blink: :wub:
« Последна редакция: Октомври 25, 2010, 04:59:45 am от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #672 -: Октомври 25, 2010, 11:04:33 pm »
Реших да потърся картата на нашумялата напоследък поп звезда Лейди Гага, но се оказа, че е с неизвестен час на раждане. Но това не пречи да я обсъдим, и друг път са се разглеждали карти с неизвестен час на раждане.  :blink:

Слънце и Венера в Овен, Луна и Плутон в Скорпион, Венера в тригон с Уран, екзалтирал Марс в съвпад с Нептун и квадрат със Слънцето.

В джйотиш картата Венера е в съвпад с Раху в сид. Овен, Луната е с Кету в сид. Везни. Венера си запазва знака и в Д9, и в Д10.

Отличава се с ексцентрично сценично облекло и изключителна провокативност, в това отношение по нищо не отстъпва на Мадона. И също е миньонче, с ръст 155.

Видео клип

Биографични данни

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #673 -: Октомври 26, 2010, 09:58:59 pm »
Колко сте писали днес, сега дори не мога да изчета. Влизам само да пусна картата на Христо Мутафчиев.

Получил е инсулт по време на снимки.  :lol:

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

katrin_ls

« Отговор #674 -: Октомври 27, 2010, 04:59:48 am »
Думайте сега, какво ще кажете за тази кака?  :rolleyes:

« Отговор #675 -: Октомври 28, 2010, 12:45:33 am »
Хайдеее деее... кажете нещичко  :rolleyes:   :mellow:
Тя е много амбциозна, предприемчива, в очите на околните може да изгледжа студена.Това е защото е много дисциплинирана. От ранна възраст е трябвало да работи и сама да се справя с немалко трудности, но благодарение на многото енергия и постоянство, които притежава, се е издигнала високо. Много трудолюбива и фокусирана в постигането на целите си. Мисля, че има младежки вид, изглежда по-млада от възрастта си. Сексапилна, но със сериозен чар, по-скоро вдъхва уважение. Може би има повече от 1 брак зад гърба си. Влюбва се в странни мъже. Трудно изразява емоционалната си страна, в партньорствата си е хладна, потайна. Може би има склонност да манипулира партньорите си. Връзките й са кармични, няма нищо случайно в тях. Жертвоготовна е за приятелите си, но остава разочарована от тях нерядко. Обича да пътува до екзотични страни или се увлича по екзотични култури, философии и религии. Работата й е свързана с контакти, комуникация, може би прилага и малко творчество в работата си. Има нестандартен творчески подход в мисленето. Би трябвало да има висше образование или поне широка обща култура. Другото, което ми хрумва е, че работата й може да е свързана с излизане пред публика и излъчване на сексапил - модел, актриса, нещо такова.

« Отговор #676 -: Октомври 28, 2010, 01:00:24 am »
Каката през миналия век ли е родена или преди доста векове? Понеже има точен час на картата, предположих, че е наша съвременничка. Но ако е родена отдавна, много от нещата, които писах, няма да са верни, просто защото се ориентирах по довомете. :blink:

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #677 -: Октомври 28, 2010, 01:26:26 am »
 :blink: като цяло хармонизирана личност- 3 планети  във въздушни знаци, 3 вода, 1 в земен знак. Интуитивна и магнетична с дълбока мисъл. Луната в Козирог- практична  и трезва и овладяна в чувствата. Професията може да е свързана с нещо което прави за другите, екстравагантно по Уран или пък при екстремни ситуации.  Би трябвало и много да пътува. Прилича ми на духовна личност - имам предвид хармоничните аспекти  Юпитер/Плутон и Слънце/Сатурн. Някаква вътрешна зрялост. Независимо от това, работата май е свързана с напрежение. :unsure: Харесвана и обичана- Марс/Венера хармонични.
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Stella

• 7765
« Отговор #678 -: Октомври 28, 2010, 01:57:13 am »
Кой ще сложи картата на Христо Мутафчиев с транзитите да я погледем. Май има кардинален сталиум в Овен, завалията!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #679 -: Октомври 28, 2010, 01:58:58 am »
Колко сте писали днес, сега дори не мога да изчета. Влизам само да пусна картата на Христо Мутафчиев.

Получил е инсулт по време на снимки.  :lol:

Тук я качих вчера. Ще я подменя с транзити.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.