Да обявявам ли отговора се чудя, че от големия наплив не мога да се вредя да коментирам темата. :rolleyes: 
Ая, за теб шест плюс. :blink: Ето го отговора.
Коренно различни карти на пръв поглед с тази на Кастенада, но тук липсват аспектите на водача. Коелю сякаш е по отдаден на семейството и традициите. Авантюрист по убеждения, но виж че и при двамата има Нептун в 5ти... Няма агресия тук, няма словесни или физически битки. Всичко е мир и любов! Макар че Коелю очевидно трудно е овладял лъвската огнена стихия в комбинация с вода. Доста лабилен е бил на младини... за това допуснах проблеми с психиката.
Aiia, ти си повече от невероятна!!! Бил е настанен от родителите си в психиатрия принудително, доколкото помня.
Mirabella, привърженик съм на наталната астрология. Знам, че там всичко е записано. Да, транзити, прогресии и разни други техники са фактор и отключват събития, но ако нямаш предпоставки по натал и 100 пъти да минат планетите през дадена точка, тенденции за развитие и събития ЙОК!
А иначе рядко вземам отношение по астро казуси, но тази вечер го направих. Нали трябва да оправдая присъствието си тук. Може да съм от американските наблюдатели, ама знам за какво иде реч, тоест разбирам какво пишете...