Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234466 Прегледи
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #700 -: Октомври 28, 2010, 04:09:13 am »
Не се засягай, АЯ, щом е призната, явно е красива жена, просто не е моя тип.

ооо, второто далеч не винаги е следствие на първото  ;D Понякога е посто "политически коректният" избор  ;)
Колко навикани хубавици всъщност света им се чуди кой ги посочи за такива  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #701 -: Октомври 28, 2010, 04:33:20 am »
Tr. Плутон в квадрат с натален Хирон, тр. Сатурн в опозиция с натални Меркурий и Слънце, тр.Марс в съвпад с нат.Нептун...

Този като най-точен ми направи впечатление, че доста буквално дори се проявява - засегнати са крайниците, лявата част на тялото, временно парализиран, но уж имало надежда. Нещо ми се струват доста тревожни при него нещата.

Къде ли отива по домове тоя стелиум...че няма час, наистина.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

katrin_ls

« Отговор #702 -: Октомври 28, 2010, 04:42:12 am »
Mirabella ,  :P  
Девойче е този път...  ;) Часът е точен.

Lillie, ЮЛВ съвпад АС.  :-[

*

katrin_ls

« Отговор #703 -: Октомври 28, 2010, 04:59:11 am »
Още една карта. Този път е МЪЖ. Моля, повече дами да се включат. Ще бъдат очаровани като разберат, кой е той!  ;D

Роден е през 50-те.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #704 -: Октомври 28, 2010, 05:03:51 am »
Този ще е точно мой тип.
Много сексуален, много страстен, но и доста прикрит!
Слънцето му е неаспектирано мажорно, сигурно цял живот се опитва да блесне, за да компенсира това.
Луната и Венера са в квадрат - доста похотлив, изневерява много и сигурно по този начин компенсира несигурността си.
Като цяло любовните му истории са в центъра на вниманието.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #705 -: Октомври 28, 2010, 05:09:29 am »
Никакъв духовен водач не е!

« Отговор #706 -: Октомври 28, 2010, 05:16:23 am »

Красиво, сериозно, земно девойче. Омайва не едно мъжко сърце. Много хармонична карта. Не знам с какво се занимава. Освен силно подчертаната Дева не виждам много други стремежи за голяма кариера тук. Но пък с толкова хубави аспекти възможностите сами идват при нея. Единствено Луната и Меркурий от 12-ти дом сключват квадратури. Луната е У10, така че ето от къде биха могли да дойдат кариерните й стремежи. Тъй като Уран е У5 предполагам, че тези стремежи са към представяне пред публика - актриса, певица. Виждам и стремеж към висше образование или разширяване на кръгозора. Пари няма да й липсват, ще дава и за благотворителност. Има много енергия, но мисля, че не обича тежката физическа работа. Акцентиран 11-ти дом, който наред с 10-тия също дава популярност.

*

katrin_ls

« Отговор #707 -: Октомври 28, 2010, 05:20:05 am »

Красиво, сериозно, земно девойче. Омайва не едно мъжко сърце. Много хармонична карта. Не знам с какво се занимава. Освен силно подчертаната Дева не виждам много други стремежи за голяма кариера тук. Но пък с толкова хубави аспекти възможностите сами идват при нея. Единствено Луната и Меркурий от 12-ти дом сключват квадратури. Луната е У10, така че ето от къде биха могли да дойдат кариерните й стремежи. Тъй като Уран е У5 предполагам, че тези стремежи са към представяне пред публика - актриса, певица. Виждам и стремеж към висше образование или разширяване на кръгозора. Пари няма да й липсват, ще дава и за благотворителност. Има много енергия, но мисля, че не обича тежката физическа работа. Акцентиран 11-ти дом, който наред с 10-тия също дава популярност.

:clap: Поздравления, Mirabella!!! 3-то предизвикателство с Мис Свят, мисля, че доста добре описа девойката - Сухинова, Ксения Владимировна

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%A1%D1%83%D1%85%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0

http://www.astrotheme.com/celebrites/recherche.php

ПП. Сега се насочи към чичкото.  ;D

« Отговор #708 -: Октомври 28, 2010, 05:37:46 am »
Мъжът е опасен красавец, много сексуален, обича да флиртува. Омайва всичко женско, не се задържа дълго на едно място. Жените са луди по него и са готови да помогнат на издигането му в кариерата, а той с удоволствие би приел помощта им. Умее да предугажда желанията на жените. Познава добре публиката си. Иска да е през цялото време на сцената и да получава цялото внимание. И определено умее да го привлича към себе си. Прожекторите го обичат. Има известни заложби за психолог и за политик. Би могъл също да бъде и инженер, дори математик, преподавател по нещо, защото обича конкатна с публиката. Разбира от изкувство. Не умее да бъде верен, харесва красивите жени, дава много обещания. Умен е, има силна интуиция, ерудиран. Обича далечните пътъшествия.
За мен централно място в тази карта заема голямият огнен тригон Венера-Марс-Плутон, който свързва У1 с У7 и 5-ти, 8-ми и 12-ти дом, което дава вдъхновение, творчество, магнетизъм, страст, нуждаещи се публично представяне.

Още една красавица, родена на датата на Ксения
http://en.wikipedia.org/wiki/Blake_Lively.
За жалост не мога да намеря карта с точен час.
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 05:57:51 am от Mirabella »

*

katrin_ls

« Отговор #709 -: Октомври 28, 2010, 05:50:50 am »
 ;D  Да казвам ли отговора по картата на Мъжа-Овен?  :rolleyes:

Ясно, повече никой няма да се обади. Стана полунощ.  ;D
 :57: АХМЕД ДОГАН :25:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%85%D0%BC%D0%B5%D0%B4_%D0%94%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D0%BD
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 05:58:22 am от aiia »

« Отговор #710 -: Октомври 28, 2010, 05:56:55 am »
;D  Да казвам ли отговора по картата на Мъжа-Овен?  :rolleyes:
Кажи, кажи! :wub:

« Отговор #711 -: Октомври 28, 2010, 06:01:14 am »
Аз какво казах, че става за инженер - хидро-инженер съм искала да кажа. хахахахаха ;D
Браво, Aiia, тази карта беше отличен избор! Представях си го "малко" по-красив - нещо като Марлон Брандо в "Трамвай Желание", но какво да се прави. ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #712 -: Октомври 28, 2010, 06:10:34 am »
Уффф, не го искам.
Аз си го представях ето така:

Не съм много близо, мислех че е мъж, който използва жените, за да се издига в обществото. А той въздейства на масите.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #713 -: Октомври 28, 2010, 06:15:32 am »
Уффф, не го искам.
Аз си го представях ето така:

Щоо? Що не го искаш Рая? :o ;D ;D

Страхотна визия и излъчване има.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #714 -: Октомври 28, 2010, 06:18:26 am »
ооооо, Вин Дизел го искам и още как!
Ахмед Доган не искам.

Да, АЯ, наистина имам попедения! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #715 -: Октомври 28, 2010, 06:29:36 am »
Sлънцето на Доган не е в 12-ти дом.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #716 -: Октомври 30, 2010, 04:39:41 pm »
Картата на популярен българин!
Часът на раждане е неизвестен!
« Последна редакция: Октомври 30, 2010, 04:46:48 pm от Рая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #717 -: Октомври 30, 2010, 06:23:14 pm »
Sлънцето на Доган не е в 12-ти дом.... :blink:

А къде е? Дали са ме излъгали, да ми се направят на интересни или...?  :(

В първи дом! :blink:

« Отговор #718 -: Октомври 31, 2010, 01:45:05 pm »
транз.Марс влезе в Стрелец и ето ти две карти на Мутафчиев и Доган с такъв Марс и Слънце в Овен
на фокус
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

dst

« Отговор #719 -: Октомври 31, 2010, 08:16:22 pm »
Може ли да предложа и аз една карта за тълкуване на известна личност, като Васил Левски.
Точния час не е известен, но в една книга за неговия живот като малък споменаха, че се е родил призори! Затова хороскопа съм го изчислила за 6 часа. Ако някой има точна информация или пък му се занимава с ректификация, ще се радвам да го разнищим този велик българин.
Надявам се да ви е интересно!  :blink: