Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233995 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #720 -: Октомври 31, 2010, 11:23:17 pm »
Една карта мистерия  :o (без час) на мъж

« Отговор #721 -: Октомври 31, 2010, 11:44:48 pm »
Може ли да предложа и аз една карта за тълкуване на известна личност, като Васил Левски.
Точния час не е известен, но в една книга за неговия живот като малък споменаха, че се е родил призори! Затова хороскопа съм го изчислила за 6 часа. Ако някой има точна информация или пък му се занимава с ректификация, ще се радвам да го разнищим този велик българин.
Надявам се да ви е интересно!  :blink:
Да ти кажа, АС Лъв би му отивал много по мое мнение. Слънцето изгравя в 6:05 в София на 18-ти юли. Ако е роден призори, може да се измести малко времето назад до около 5:00-5:30, така че АС остава Лъв или евентуално е в последните градуси на Рак.
Слънце в 12-ти дом и големият воден трин, свързващ 4-ти, 8-ми и 12-ти домове, напълно отговаря на това, което всеки от нас е чел за него - тайни революционни комитети, изплъзвал се е от османската полиция, действал e под прикритие, отличен психолог. Венера като У4 (родината) - мястото й точно в 1-ви дом!
« Последна редакция: Октомври 31, 2010, 11:54:44 pm от Mirabella »

« Отговор #722 -: Ноември 01, 2010, 12:06:12 am »
Една карта мистерия  :o (без час) на мъж
Усмихнат, щедър, обича да си угажда (особено с храната), приятен, в неговата компания е уютно. Доста емоционален, но може би не му личи тъй като умее да се контролира. Доста чаровен, дори сексапилен, много чувствен и чувствителен. Мечтател, романтик, обича да пленява жените, но може да има проблеми в обвързването, защото търси сериозна партньорка. Енергичен, може да се занимана с танци. Смятам, че има творческа професия. Има и талант за поет. Може да е имал проблеми с откриването на призванието си или още да го търси.

*

Asol

• 4140
« Отговор #723 -: Ноември 01, 2010, 12:24:57 am »
Общо взето изглежда така, но не е.  ;D  Въпросът е по-скоро за професионалната ориентация. Разбира се може да е емоционален като характер и да пише стихове примерно  ;D, но това няма как да го знаем със сигурност, но определено няма връзка с това, с което се занимава.

« Отговор #724 -: Ноември 01, 2010, 01:06:53 am »
Общо взето изглежда така, но не е.  ;D  Въпросът е по-скоро за професионалната ориентация. Разбира се може да е емоционален като характер и да пише стихове примерно  ;D, но това няма как да го знаем със сигурност, но определено няма връзка с това, с което се занимава.
Ем` тогава - I don't know. I've totally lost my modjo.  ;D
Марс в квадрат с Уран - щях да кажа опасна професия, например пилот на самолет, но тези не са популярни. :blink:
Но ти вече го обяви. Няма смисъл да казвам.
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 01:18:24 am от Mirabella »

*

Asol

• 4140
« Отговор #725 -: Ноември 01, 2010, 01:14:37 am »
Затова писах, че е мистерия. ;D

Цитат
Луис Карл Хамилтън е британски автомобилен състезател, пилот от Формула 1 в тима на Водафон Макларън Мерцедес. Световен шампион от Формула 1, сезон 2008, най-младият Световен шампион в историята на този спорт.

*

dst

« Отговор #726 -: Ноември 01, 2010, 01:19:30 am »
Може ли да предложа и аз една карта за тълкуване на известна личност, като Васил Левски.
Точния час не е известен, но в една книга за неговия живот като малък споменаха, че се е родил призори! Затова хороскопа съм го изчислила за 6 часа. Ако някой има точна информация или пък му се занимава с ректификация, ще се радвам да го разнищим този велик българин.
Надявам се да ви е интересно!  :blink:
Да ти кажа, АС Лъв би му отивал много по мое мнение. Слънцето изгравя в 6:05 в София на 18-ти юли. Ако е роден призори, може да се измести малко времето назад до около 5:00-5:30, така че АС остава Лъв или евентуално е в последните градуси на Рак.
Слънце в 12-ти дом и големият воден трин, свързващ 4-ти, 8-ми и 12-ти домове, напълно отговаря на това, което всеки от нас е чел за него - тайни революционни комитети, изплъзвал се е от османската полиция, действал e под прикритие, отличен психолог. Венера като У4 (родината) - мястото й точно в 1-ви дом!
Възможно е да е по-рано, защото тълкуването на призори обхваща голям диапазон, но въпреки това планетното разположение в домовата система се запазва. На мен ми хареса точния съвпад на СЛВ с 10д. в Овен и съответно ЮВ в 4д във Везни. Организаторска дейност в социума, амбиция, самостоятелност.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #727 -: Ноември 03, 2010, 02:36:14 am »
предната карта е на един много шантав мъж, който пее подобни глупости:
http://vbox7.com/play:1ada3148

Освен това ми е интересна картата на Мария Илиева, някой запознат ли е с нея?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #728 -: Ноември 06, 2010, 12:54:11 am »
Качвам картата на известна жена...Какво бихте казали за нея? Професия , личен живот, деца....

Приятно разглеждане  :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #729 -: Ноември 06, 2010, 01:07:05 am »
Любимите ми задачки...  :P

Ами, това е жена на първо място индивидуалист. Може да работи в екип, но това което върши зависи изцяло от нея. Бунтар по природа, бори се срещу всяка несправедливост. Говори високо, гръмко, и без много да му мисли.. По скоро мисля, че работи на сцена. Обединител на масите, според мен, може да бъде и добър политик ( дипломат).

Много е чаровна. Обича да се кипри. Има харизма. Всъщност, часа на раждане точен ли е?  :rolleyes:

Грижи се за много хора... управител на МЦ е Юпитер, а е в 2 дом, като участва в т-квадрат с Луна и Плутон.
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 01:11:09 am от aiia »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #730 -: Ноември 06, 2010, 01:09:45 am »
Уффф, не го искам.
Аз си го представях ето така:

Не съм много близо, мислех че е мъж, който използва жените, за да се издига в обществото. А той въздейства на масите.

Аууууууу !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #731 -: Ноември 06, 2010, 01:09:48 am »
Много е чаровна. Има харизма. Всъщност, часа на раждане точен ли е?  :rolleyes:

Да! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #732 -: Ноември 06, 2010, 01:15:31 am »
Има повече от 1 брак според мен. Управителят на 7ми е Слънце и Меркурий, а те са в 10 дом в подвижен знак- Стрелец. Авантюристка, обича да пътува, възможно е да има брак с чужденец. Идеалист е по убеждения, висок морал. Макар че самата тя го нарушава - виждаме много огън в картата. Колкото и да се стреми да бъде морална, не са изключени флиртове и също така връзки с по-възрастни партньори или по-млади.

« Отговор #733 -: Ноември 06, 2010, 01:16:53 am »
Дамата от картата има данни и за психолог наред с политик, финансист, лекар. Като погледнах картата първо си помислих "Секс-богиня". Много сексапил има в нея, затова, според мен, е заложила на печелене от този сексапил - модел, актриса, певица. Добре печели и работи много усърдно. Мисля, че има или ще има един брак. Възможно е да няма собствени деца, а да се грижи за децата на партньора си.
За да свържа с темата за фанатизма, при нея виждам един такъв аспект, според мен - опозиция Юпитер-Плутон. Може да е голяма работохоличка.
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 01:28:18 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #734 -: Ноември 06, 2010, 01:16:54 am »
Има повече от 1 брак според мен. Управителят на 7ми е Слънце и Меркурий, а те са в 10 дом в подвижен знак- Стрелец. Авантюристка, обича да пътува, възможно е да има брак с чужденец. Идеалист е по убеждения, висок морал. Макар че самата тя го нарушава - виждаме много огън в картата. Колкото и да се стреми да бъде морална, не са изключени флиртове и също така връзки с по-възрастни партньори или по-млади.

Dавай! Слушам те! :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #735 -: Ноември 06, 2010, 01:18:27 am »
Виждаме и най-късметлийския аспект - тригон Слънце Юпитер. Огнен при това, управляват 7ми и 10 дом. Определено е късметлийка. Не знам дали е богаташка, но й спори работата...

Щедра е. Възможно е да участва в благотворителни каузи. Луна в 11  дом КОЗИРОГ, няма как да не дава благотворително. Има и протекции от висшестоящи. Милосърдна е!!!  Много плаче.. Емоционална е... Темпераментна... Тази Луна там връх на тау, просто жената страда за всяка живинка...

Чудя му се на този ретро Марс в близнаци... бойна мадама на първо място, и с толкова огън, може и спортист да бъде, но като че ли ... енергична е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #736 -: Ноември 06, 2010, 01:21:22 am »
Мисля, че би имала успех и ако работи в някоя сфера, свързана с медиите, рекламата, маркетинга, връзки с обществеността. Силата й е в словото и в умението да го използва. Умее да омайва аудиторията, но и да създава погрешна представа за себе си. Много добре умее да продава - не само продукти и услуги, а и способностите си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #737 -: Ноември 06, 2010, 01:21:37 am »
Виждаме и най-късметлийския аспект - тригон Слънце Юпитер. Огнен при това, управляват 7ми и 10 дом. Определено е късметлийка. Не знам дали е богаташка, но й спори работата...

Щедра е. Възможно е да участва в благотворителни каузи. Луна в 11  дом КОЗИРОГ, няма как да не дава благотворително. Има и протекции от висшестоящи. Милосърдна е!!!  Много плаче.. Емоционална е... Темпераментна... Тази Луна там връх на тау, просто жената страда за всяка живинка...

Да , така е ! :blink:
Давай! Смело! :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #738 -: Ноември 06, 2010, 01:24:09 am »
Тази Луна в Козирог в квадрати с Плутон и Юпитер сериозно ме обърква. Там тя е сдържана и владее емоциите, но при толкова огън, чудя се ... По-скоро си мисля, че не умее да се владее, както и че е срамежлива и скована!   :-X  Противоречива личност, няма баланс при нея или или... двете крайности.

« Отговор #739 -: Ноември 06, 2010, 01:26:49 am »
Тази Луна в Козирог в квадрати с Плутон и Юпитер сериозно ме обърква. Там тя е сдържана и владее емоциите, но при толкова огън, чудя се ... По-скоро си мисля, че не умее да се владее, както и че е срамежлива и скована!   :-X  Противоречива личност, няма баланс при нея или или... двете крайности.
Много си права за този огън. Може би отвътре гори, но отвън се старае да не го показва много.