Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233670 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #800 -: Ноември 06, 2010, 06:31:10 pm »
но пак да попитам - каква е идеята за лъвски струпвания, че не разбрах

Не винаги са това, което очакваме от тях.  ;D Впрочем същото важи за повечето стелиуми, там може да чакаш неочакваното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #801 -: Ноември 06, 2010, 07:00:32 pm »
С този "натоварен" 8-ми дом и Нептун в 12-ти, аспектиращ планетите в 8-ми, определено умее да манипулира хората да му вадят кестените. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #802 -: Ноември 06, 2010, 07:17:00 pm »
С този издигнат Плутон и Луна в първи дом (синглетон) знае как, АС Стрелец и Слънце в съвпад с Юпитер са само за камуфлаж.  ;D Като те погледне с един тъжен недоумяващ поглед, махаш с ръка и започваш да вадиш кестените вместо нея и да й ги подаваш. Умее да предизвиква жалост.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #803 -: Ноември 06, 2010, 07:43:43 pm »
С този издигнат Плутон и Луна в първи дом (синглетон) знае как, АС Стрелец и Слънце в съвпад с Юпитер са само за камуфлаж.  ;D Като те погледне с един тъжен недоумяващ поглед, махаш с ръка и започваш да вадиш кестените вместо нея и да й ги подаваш. Умее да предизвиква жалост.

Нищо изненадващо в тази карта - стелиумът в Лъв е в тригон с Нептун. Юпитер в тригон с Нептун - аспект на бохема - никога няма да остане гладна и жадна или на улицата, предизвиква жалостта и симпатията на хората. Имам го и знам как действа. А при нея към този аспект се присъединяват и Слънце и Венера, и Меркурий.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #804 -: Ноември 07, 2010, 06:20:03 pm »
По тази натална карта:
Датата на официалното обявяване за неговото завръщане във Ф1 е отбелязано астрологически с дир.асцендент в аспект с пълнолунието и про :moo:, която го аспектира.

« Отговор #805 -: Ноември 07, 2010, 06:47:40 pm »
По тази натална карта:
Датата на официалното обявяване за неговото завръщане във Ф1 е отбелязано астрологически с дир.асцендент в аспект с пълнолунието и про :moo:, която го аспектира.
Благодаря ти, Асол! Прогресии и транзити на Шуми към днешна дата.
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 09:35:25 pm от Mirabella »

*

Uran

• 6041
« Отговор #806 -: Ноември 07, 2010, 07:31:06 pm »
Шумахер има натално заложени (според мен) опасности от инцидент на път. Вие какво мислите?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #807 -: Ноември 07, 2010, 07:49:49 pm »
Нищо изненадващо в тази карта - стелиумът в Лъв е в тригон с Нептун. Юпитер в тригон с Нептун - аспект на бохема - никога няма да остане гладна и жадна или на улицата, предизвиква жалостта и симпатията на хората.

:72: Там, където Слънце/Сатурн или Слънце/Плутон ще изгърми, Слънце/Юпитер или Слънце/Нептун винаги ще мине между капките.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #808 -: Ноември 08, 2010, 12:58:11 am »
Шумахер има натално заложени (според мен) опасности от инцидент на път. Вие какво мислите?
Понеже съм начинаеща, питам. Инцидентите, да кажем тези с опасност за живота, ги гледате по 8-ми дом ли? А на път имаш предвид с пътно-превозно средство (3-ти дом) или пътуване (далечно - 9-ти дом)? Ако гледаме тези домове, техните управители правят Т-квадрат, където е намесен и Уран (неочаквани обстоятелства), също и Слънцето. Така че се съгласявам с теб. Има и хубави тригони - на У3 със силен Марс в 6-тия му дом, на Марс с Венера (У6) и на Юпитер и Плутон с Меркурий на МС, които би трябвало да го предпазват от много опасни инциденти в работата му. С изключение на инцидента през 1999-та, когато си счупи крака и знам, че и преди това е имал някакъв по-опасен инцидент (преди времето му във Ф1).
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 01:02:42 am от Mirabella »

*

Diyana

• 2705
« Отговор #809 -: Ноември 08, 2010, 03:25:24 am »
:72: Там, където Слънце/Сатурн или Слънце/Плутон ще изгърми, Слънце/Юпитер или Слънце/Нептун винаги ще мине между капките.

Аз ги имам и четирите. Значи - вървя си по права линия, а капките сами ме заобикалят. Или сама си правя капките и после си ги заобикалям, екшън да има :P
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

katrin_ls

« Отговор #810 -: Ноември 08, 2010, 08:35:19 pm »
Слушам ви..  :mellow:  Мъж е.
Картата е с неизвестен час. Сложила съм 12  на обяд.

*

holanda

« Отговор #811 -: Ноември 08, 2010, 09:01:33 pm »
аз няма кво да кажа по картата,ще чакам вас,защото ми е много интересно да разбера как се проявява Сатyрн като връх на Тао,със Слънце и Нептун. Северен възел отсреща...
..Дали е отговорен и целеустремен или точно обратното..:Шашма...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #812 -: Ноември 08, 2010, 09:13:07 pm »
Противоречива и скандална личност , доста интересни отношения с определени среди....Работа в закрити организации, човек с влияние....
Това на прима виста....Аия :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #813 -: Ноември 08, 2010, 09:55:47 pm »
Другото , което се сещам по картата на АЙЯ е квадратурата на венера/уран.
Венера е в телец и е на трон ,единствения мажорен аспект е с Уран , това от своя страна означава , че индивида е склонен към много и ралични връзки и контакти , нестандартни отношения , които започват много внезапно , но и приключват също толкова внезапно....Но това е и потенциал за изява в обществото....
Мисля , че Меркурий в телец дава възможност за практичен и последователен ум . Той не говори празни приказки ,а по-скоро прилага или търси приложение на мисълта -реализирайки я....Възможна е и преподавателска дейност....

Ключови в картата са двете орозиции Меркурий/Нептун и Юпитер /Плутон...Първата говори за измамни и неправилни преценки , които пречат на индивида да вземе правилното и точно решение..., втората опозиция мове да донесе злоупотреба с пари и власт....
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 10:01:07 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #814 -: Ноември 08, 2010, 09:57:44 pm »
Огнен темперамент, скрит под маската на привидно спокойствие. От вътре ври и кипи, от вън - спокоен, приятен. В любовта привлича "странни птици". Може би има поне един развод зад гърба си, но като не знам домовете му, само гадая. Или, което е по-вероятно според мен, вечният ерген. Много мечти, стремежи, илюзии и още повече спънки в реализацията им. Нептун в опозиция на съвпад Слънце-Меркурий - може да е писател, режисьор, сценарист или актьор. Другото ми предположение е нещо свързано с наука или политика. Депресията не му е чужда. Обича да командва. Трудно детство.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #815 -: Ноември 08, 2010, 10:28:47 pm »
земен човек, материалист, устойчив.....тежко взема решения и променя любимите си навици, егоцентричен човек независим, не се вслушва в мнението на другите, активен, горд....рядко излиза от границите, които сам си поставя...самодостатъчен и може би по-скоро интроверт....творец ли е ?
това са моите предположения... :-[ :blink:

*

holanda

« Отговор #816 -: Ноември 08, 2010, 10:44:12 pm »
четох и аз ,само глупости... :-X как се паля на тема Бойко и политика,не е истина  :-X
..типична селска история ,в която диваците гледали американски уестърни и Десперадо и решили,че колкото по голяма е наградата за главата ,толкова повече респект у съселяните   :85:
Това са си някакви тъпи медийни трикчета,дето толкова ме е яд,че издивявам като чуя такова нещо.. :33: :41:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #817 -: Ноември 08, 2010, 10:46:08 pm »
четох и аз ,само глупости... :-X как се паля на тема Бойко и политика,не е истина  :-X
..типична селска история ,в която диваците гледали американски уестърни и Десперадо и решили,че колкото по голяма е наградата за главата ,толкова повече респект у съселяните   :85:
Това са си някакви тъпи медийни трикчета,дето толкова ме е яд,че издивявам като чуя такова нещо.. :33: :41:

аз отдавна спрях да обръщам вниамние на политиците и мизерните им игрички.....
като дават новини за тях въобще даже не ги слушам...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #818 -: Ноември 08, 2010, 10:52:14 pm »
Абе що се връзвате като пилци. Кротко, де.  ;D

Картата му е пускана тук на А.Петров, май дори в същата тема беше коментирана.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #819 -: Ноември 08, 2010, 10:55:24 pm »
Добре е, че не се интересувате, млади сте. Не ви трябва да знаете кои са силовите групировки и кой стои зад тях и т.н.  Но едно убийство  така ще дестабилизира държавата, че свят ще ни се извие... Ще настъпи пълна анархия и хаос - нещо крайно неприятно за една Дева.  :angry:

кой е казал ,че не се интересуваме?..а едно убийство няма да е нищо ново под слънцето..ако Девите се чувстват комфортно със сегащната структура и управление,то няма да страдат и след евентуален хаос в управлението,защото разликата няма да е кой знае колко забележима..