Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 233623 Прегледи
*

holanda

Re:Практика с популярни личности
« Отговор #820 -: Ноември 08, 2010, 10:57:09 pm »
някои има ли данните на Пламен Орешарски?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #821 -: Ноември 08, 2010, 10:57:23 pm »
Добре е, че не се интересувате, млади сте. Не ви трябва да знаете кои са силовите групировки и кой стои зад тях и т.н.  Но едно убийство  така ще дестабилизира държавата, че свят ще ни се извие... Ще настъпи пълна анархия и хаос - нещо крайно неприятно за една Дева.  :angry:
всичките са смъртни....плюс това такова ни е времето....пък и хора за всичко има....мен не ме интересува, но има някой друг, който го интересува .....аз не мога моя си живот да оправя  :-[ :blink:....ще хода с политиците да се занимавам..... :blink: ;D

« Отговор #822 -: Ноември 08, 2010, 11:03:55 pm »
Абе що се връзвате като пилци. Кротко, де.  ;D

Картата му е пускана тук на А.Петров, май дори в същата тема беше коментирана.    
Така е, в темата Събития и транзити, даден е и точен час на раждане - 17:45, Тетевен. Очаквах акцентирани 8-ми  и 12-ти домове. Не познах. ;D

Пламен Орешарски - 21.02.1960г. Други данни не мога да открия.

Картата е на октопода.

Ето ви и картата на Орешарски (втората), но не му знам часа на раждане.
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 01:59:16 am от Mirabella »

*

Uran

• 6041
« Отговор #823 -: Ноември 09, 2010, 12:56:39 am »
Oрешарски има мистичен правоъгълник, чиито върхове попадат по оста 2-8 5-11. 2-8 финанси, банки. 5-11- спекулации, хазарт (Черепа), партии.

*

holanda

« Отговор #824 -: Ноември 09, 2010, 12:59:53 am »
Oрешарски има мистичен правоъгълник, чиито върхове попадат по оста 2-8 5-11. 2-8 финанси, банки. 5-11- спекулации, хазарт (Черепа), партии.

ima капацитета и качествата.Още не съм разгледала картата,много благодаря Мирабела  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #825 -: Ноември 09, 2010, 01:07:30 am »
Орешарски с този мажорно неаспектиран Марс на трон по знак може и някоя скрита лимонка да е. Беше преподавател и е автор на учебници- Меркурий У9 в секстил с Юпитер в 5 дом (У3).
Венерката му и тя на трон по знак в квадрат с Уран пък самата Тя в 8 дом- доста е изкушен от властта като такава и благините дето вървят в комплект с нея. Дали на този аспект задействан от някой транзит не се дължи оттеглянето на кандидатурата му поради нерегламентирани контакти..?

*

holanda

« Отговор #826 -: Ноември 09, 2010, 01:17:22 am »
много възможно да е скрита лимонка..затова ми се искаше да анализираме това дали е користен и се блазни от властта или използва даденостите си в ''името на доброто''.  :25:
Но съм слушала интервюта с него,чела съм мнения,лекции и ми е направило впечатление,че е наистина способен..

« Отговор #827 -: Ноември 09, 2010, 02:09:47 am »
Сега прикачих в предишния си пост картата на Орешарски. Първата прикачена е на Алексей. Извинявам се, ако съм заблудила някого. Не е било нарочно. Нямах намерение да слагам картата на Орешарски, а само да разгледам домовете на Алексей.
Гледам картата на Орешарски, но за жалост не знам часа на раждане.
Меркурий в секстил със Сатурн в собствен знак - много умен, стриктен, прецизен; квадрат с Луната - нервен, конфликт на ум и емоции; квадрат с Юпитер - обича да се хвали и преувеличава докато говори. Естествените сигнификатори на парите Венера и управлението им Марс са в съвпад, квадратирани от Нептун - май, май си пада по спекулативните сделки и укриването на приходи. Слънцено и другият естествен сигнификатор на 8-ми дом Плутон са в опозиция - може би злоупотреба с чужди пари и прекомерно желание за власт.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #828 -: Ноември 09, 2010, 02:39:19 am »
2 планети на трон , една екзалтирана....

Познавам го лично , мога да намеря и часа на раждане , ще отнеме време обаче....
Ако настоявате да го имате , ще го направя! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #829 -: Ноември 09, 2010, 02:41:37 am »

Познавам го лично , мога да намеря и часа на раждане , ще отнеме време обаче....

Yessssss..

:58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #830 -: Ноември 09, 2010, 02:52:00 am »

Yessssss..

:58:

О.К. Най-късно в други ден ще го имате...Оставете сега картата и дайте някоя друга....
 :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #831 -: Ноември 09, 2010, 03:07:21 am »

Качвам карта на известен българин....
Вие сте аз само ще слушам, и обещавам , че ще има жокери! :wub: ;D
« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 04:41:49 am от Марая »

*

katrin_ls

« Отговор #832 -: Ноември 09, 2010, 03:19:39 am »
Не знам дали часът е точен , ама почвам.  :mellow:

Управител на АС е Слънце. Представителна личност. Обича хубавия живот, лукса.
Намираме го в 11 дом в Рак. Широк съвпад с ретро Меркурий като У2 и У11. Това е човек, който ръководи, работи в организация или партия. Началник е най-вероятно. Грижи се за благоденствието на много хора.
Управител на 5ти е Юпитер ( бохем по природа) , а е разположен в 6ти. Съчетава полезно с приятно. Яде, пие и работа върши. Управител на 6ти е Сатурн, и е в 6ти на трон. Занимава се с политика, според мен. Управител на 10 е Марс и в 1дом, в секстил Луна. Възможно е да имал и спортна кариера. Но има предостатъчно енергия, и личен ресурс да управлява и да бъде лидер.

Ще продължа...

*

Марая

• 28287
« Отговор #833 -: Ноември 09, 2010, 03:20:56 am »
Точен е АЙЯ , давай... :wub: ;) :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #834 -: Ноември 09, 2010, 03:25:25 am »
Това е човек, който държи писалката цял живот и си слага автографа. Обаче Луната в 3ти дом му играе лоша шега. Не винаги е на върха. Има спадове и възходи. Днес е лидер, утре не е. По време на спадовете той рухва. Луната е У12 и е диспозитор на Слънце ( упр. на АС и на Меркурий). Държи изключително много на външния си вид ( имиджа). Много е уязвим, и се влияе от хорското мнение. За него рейтинга е най-важен. Има Венера на трон, но в Сатурнов дом, в точен квадрат с Лилит на АС.

Човекът има много критици. Има и врагове. Плутон ( У4) е в 2ти дом, в секстил с Меркурий ( У2) в Рак в 11 дом. Със сигурност има дебела банкова сметка и е финансов донор за много хора.  Борави добре и с чужди авоари. Но не мисля, че е финансист или брокер. По скоро управлява нещо което има връзка със спорт.  Връзка между политика и спорт. Така мисля. Спортен шеф, например.

« Последна редакция: Ноември 09, 2010, 03:45:27 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #835 -: Ноември 09, 2010, 03:46:28 am »
Това е човек, който държи писалката цял живот и си слага автографа. Обаче Луната в 3ти дом му играе лоша шега. Не винаги е на върха. Има спадове и възходи. Днес е лидер, утре не е. По време на спадовете той рухва. Луната е У12 и е диспозитор на Слънце ( упр. на АС и на Меркурий). Държи изключително много на външния си вид ( имиджа). Много е уязвим, и се влияе от хорското мнение. За него рейтинга е най-важен. Има Венера на трон, но в Сатурнов дом, в точен квадрат с Лилит на АС.

Човекът има много критици. Има и врагове. Плутон ( У4) е в 2ти дом, в секстил с Меркурий ( У2) в Рак в 11 дом. Със сигурност има дебела банкова сметка и е финансов донор за много хора.  Борави добре и с чужди авоари. Но не мисля, че е финансист или брокер. По скоро управлява нещо което има връзка със спорт.  Връзка между политика и спорт. Така мисля. Спортен шеф, например.

Да , лидер е и е спортен шеф...
Дай нещо за личния живот...

*

katrin_ls

« Отговор #836 -: Ноември 09, 2010, 03:49:26 am »
Сега, Марая. Гледам, че човекът е от генерация 60-те. Ако беше от 70-те, 80-те, с тази карта брак е малко вероятен. Но тук говорим за Плутон в Дева, Уран в Лъв. Управител на ДЦ е Уран. В 1 дом е, в точен аспект с Луна във Везни. Задължително е било да сключи брак - за пред обществото, за престиж и т.н. Допускам, че има 1 брак. Няма извънбрачни връзки или деца. Има поне 2 деца.

Сега видях, че има връзка между управителите на 7ми и на 10 дом. Уран и Марс са в съвпад и то в 1 дом, почти на АС. Работи в голям екип. Много енергия има, работи се здраво. Трудно ми е да определя областта.

« Отговор #837 -: Ноември 09, 2010, 03:50:31 am »
А май и името му се сещам  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #838 -: Ноември 09, 2010, 03:52:51 am »
А май и името му се сещам  ;D

Шшшшшт!
Не е Никито.... ;D ;D
Той как така още не е сгафил? :rolleyes: :-\ Еййй , дипломат да го * ВА...... ;D

*

katrin_ls

« Отговор #839 -: Ноември 09, 2010, 03:55:38 am »
Еми, то няма голям смисъл да се пише, ако се знае кой е. Кого ще лъжем, себе си...
Или ще се доказваме на някого?!  Аз нямам нужда от аплодисменти. Аз не съм астролог и никога няма да бъда!!!
За мен си е предизвикателство просто, все едно решавам кръстословица или ребус. Ако оцеля, оцеля, като не, здраве да е.

Марая, какво друго да гледаме?