Здравей Гост

Практика с популярни личности

• 1571 Отговора
  • 234258 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Практика с популярни личности
« Отговор #1000 -: Ноември 29, 2010, 01:32:23 am »
Какво бихте казали за тази жена, с какво може да се е занимавала?

Със себе си. ;D

Сетих за един "афоризъм" от джотиш - домът, в който е луната, най-често определя професията на родения, освен че показва къде се чувства щастлив. Трябва да взема да го проверя на практика на по-предните страници, току виж изскочи нещо :blink:.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1001 -: Ноември 29, 2010, 01:39:06 am »
Според западните астролози домът на Луната е мястото, където се зареждаме и разреждаме емоционално и където се оттегляме да ближем рани, когато се чувстваме несигурни, нашата малка "тайна стаичка". Връзката му с професията на натива не съм проследявала, като че ли липсва такава или е индиректна (в западния хороскоп).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1002 -: Ноември 29, 2010, 01:52:11 am »
Връзката му с професията на натива не съм проследявала, като че ли липсва такава или е индиректна (в западния хороскоп).

О, едва ли има връзка и в сидералния, не вярвам да е толкова буквално. :blink: Текстът е на Браха и е възможно и да не е добре интерпретиран - да са имали предвид не "дом", а "знак" или дори "накшатра" и тогава се връзва. Но ще поогледам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1003 -: Ноември 29, 2010, 02:02:26 am »
Текстът е на Браха и е възможно и да не е добре интерпретиран - да са имали предвид не "дом", а "знак" или дори "накшатра" и тогава се връзва.

Така е, накшатрата на Луната дава информация и за евентуалните професии. При мен е едно към едно. Е, месар и касапин не съм станала  ;D, но останалите възможности ги реализирам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1004 -: Ноември 29, 2010, 02:31:31 am »
Е и при мен Анурадхата се изявява в мъжкия си вариант, макар, че и в музиката и танците също имам някои "вродености".

ПС. Сега видях, че и на двете ни е противопоказно да се занимаваме с религии, иногурации, отдаване и получаване на почести. Браковете също не са ни стихията.
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 02:42:18 am от Diyana »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1005 -: Декември 01, 2010, 08:33:48 pm »

Какво бихте казали за този пич? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1006 -: Декември 01, 2010, 08:35:11 pm »
че часът на раждане май не се знае  ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1007 -: Декември 01, 2010, 08:37:00 pm »
че часът на раждане май не се знае  ;D

Мисля , че бихме могли да го вземем за ориентировъчен...
Другия вариант е да напасна слънце на АСЦ-то... :blink: ;) :96: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1008 -: Декември 01, 2010, 08:44:50 pm »
На пръв поглед бих казала, че в живота му има някакво новаторство, като някакъв тип пионер ми изглежда, но е успял да завърши делата си. Тази му дейност е вид надграждане на натрупан потенциал, но не в същата сфера. Нещо Ураново е с елементи на Нептун.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1009 -: Декември 01, 2010, 09:00:31 pm »
В картата има много огън , това е първото , което ме впечатли.
Марс е на трон , венера е в екзалтация ...
А меркурий е от така наречените изгорени планети...
Доста импулсивен и смел , наред с това е нестандартен и с поглед далеч , мерка е в знака на уран..

*

katrin_ls

« Отговор #1010 -: Декември 01, 2010, 09:03:12 pm »
Maraq, само ме изкушавате с тия карти. Любимата ми рубрика. Имам толкова работа...  :'(

На пръв  поглед ми се струва, че това е карта на богаташ. Бизнесмен е според мен. Управлява хора, пари. Банкер може да е. Но ще пиша по-късно как стигнах до тия изводи, че ще ме бият ако не свърша тука.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #1011 -: Декември 01, 2010, 09:11:16 pm »
Чакаме Айя.... ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1012 -: Декември 01, 2010, 09:16:46 pm »
импулсивен, емоционален, огнен ;), но вътре в себе си.
за пред хората показва другото си лице на спокоен, уравновесен и леееко флегматичен човек.
нетрадиционен е и различен, въпреки че с Уран в телец не може да си кой знае колко иновативен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1013 -: Декември 01, 2010, 10:18:51 pm »
По картата с водолейското Слънце: Умен, богат, едновременно властен и чувствителен/състрадателен, активен. Тази активност може и да е някак си вътрешна и да бъде преработена по творчески начин.Естет.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1014 -: Декември 01, 2010, 10:40:43 pm »
По картата с водолейското Слънце: Умен, богат, едновременно властен и чувствителен/състрадателен, активен. Тази активност може и да е някак си вътрешна и да бъде преработена по творчески начин.Естет.

:72:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #1015 -: Декември 01, 2010, 10:46:08 pm »
Здравейте, имам въпрос , дали можете да изнамерите данните на чОЧО пОПЙОРДАНОВ, НА ПОКЛОНЕНИЕТО НА аНДРЕЙ, БЯХ ШОКИРАНА ОТ НАЧИНА ПО КОИТО ИЗГЛЕЖДАШЕ, КАТО ТЕЖКО БОЛЕН ЧОВЕК, ЕДВА ХОДЕШЕ, МНОГО, МНОГО ОТСЛАБНАЛ.Дано Бог да го пази
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #1016 -: Декември 01, 2010, 10:51:18 pm »
Здравейте, имам въпрос , дали можете да изнамерите данните на чОЧО пОПЙОРДАНОВ, НА ПОКЛОНЕНИЕТО НА аНДРЕЙ, БЯХ ШОКИРАНА ОТ НАЧИНА ПО КОИТО ИЗГЛЕЖДАШЕ, КАТО ТЕЖКО БОЛЕН ЧОВЕК, ЕДВА ХОДЕШЕ, МНОГО, МНОГО ОТСЛАБНАЛ.Дано Бог да го пази

http://hotnews.bg/n/chocho-popjordanov-bolen-ot-rak.28374.html

:(    :'(   
Естествени минерали и амулети

*

katrin_ls

« Отговор #1017 -: Декември 01, 2010, 10:59:41 pm »
Tъъъйй.. Значи, нямаме час. Ще се позова само на аспектите.
Луната може да бъде в края на Дева или началото на Везни. Аз я приемам в Дева.
Общия фон - имаме баланс между стихиите - вода, земя, огън, въздух, от всичко по-малко.
Но ми направи впечетление ( първото което видях) мажорно неаспектиран Марс в Овен, с Юпитер в същия знак. Юпитер от своя страна е в секстил със Слънце и Меркурий във въздушен знак. И тук първа хрумка, че става дума за богат човек. Имам наблюдения в карти с подобен аспект ( съвпад Меркурий/Слънце във Водолей - от популярните , Юлиян Вучков, Христо Стоичков както и Татяна Дончева). Наблюдавам го и в карти на мои близки. Общото между всички тях е че имат някакво влияние в тесен кръг или в обществото. Самият съвпад в картата на Марая е аспектиран и от Плутон в Лъв - опозиция. Допускам, че това е човек, който управлява. Власт, авторитет, чест, слава, богатство... Или е банкер или е петролен магнат, а защо не и борсов играч. Да не е някой шейх?!  ;D
Друго което ми направи впечетление беше Уран в Телец. Има секстилна връзка с Венера в Риби. Възможно е да е човек, който обича изкуството. Инвестира в тази сфера, може би.  Умен и предприемчив човек е.

Жалко, че нямаме час, за да проследим управителите и домовете.

*

katrin_ls

« Отговор #1018 -: Декември 01, 2010, 11:04:00 pm »
Българин ли е, Марая?
Мога да го сравня с Николай Банев или Диневи...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1019 -: Декември 01, 2010, 11:07:21 pm »
Говорим за най-богатия човек в света ;D ;D Карлос Слим Елу

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%BB%D0%BE%D1%81_%D0%A1%D0%BB%D0%B8%D0%BC_%D0%95%D0%BB%D1%83